Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

Posted

Brat Bandža Si index 18 za 13 minuta. Mega u prvom šutira slobodna 4/15.

Koprivica na terenu u Pioniru, srećom u roze dresu. Kakvi flešbekovi iz vremena kada je bilo bolje baciti loptu u Dunav nego njemu dodati.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako ono bi, Čanak je budala jer je prihvatio da radi u ovakvom Partizanu, a pametni Miloje čeka pravi trenutak? Važi.

Posted
47 minutes ago, Mark Rothko said:

Koprivica na terenu u Pioniru, srećom u roze dresu. Kakvi flešbekovi iz vremena kada je bilo bolje baciti loptu u Dunav nego njemu dodati.

dobro, nije da se salic ne trudi da odrzi uspomenu na koprivicu u nasim srcima.

Posted
On 2/4/2018 at 7:33 PM, BlackGeorge said:

Bandža Si nezaustavljiv. Eh da smo ga ranije uzeli....

Jes, pa da imamo imperativ rezultata

Posted

jebote kolke ruke, polu crnac polu oktopod polu vetrenjaca

Posted

Kaze Ostoja:

"Još niko ne zna da sam se obratio sudu sa predlogom za privremenu meru i on je razvlastio menicu na osnovu koje je banka blokirala Partizan. Klub je dakle pre 15 dana deblokiran, pustili smo u tom momentu dve plate igračima i radnoj zajednici."

Koliko se ja razumem, privremena mera (zabrana izvrsenja za poverioce) se uvodi od strane Suda kada duznik ili neko ko to uradi za duznika aplicira za UPPR...

Posted

S kim se mrdzujemo? Je l ce Jojic da izjavi da dinamiku niko ne moze da zabrani kako ce se zvati? Ili Borac zbog limara?

Posted (edited)
22 minutes ago, ZokiAsov said:

S kim se mrdzujemo? Je l ce Jojic da izjavi da dinamiku niko ne moze da zabrani kako ce se zvati? Ili Borac zbog limara?

E to stvarno ne znam, ili kako kazu Jarboli:"Bas je smesna moja muka, ja sam covek sacinjen od Zabluda......"

Moze UPPR i bez mergera, ali ako se budu spajali tjah, verovatno Dinamic Duo... mada bih ja bas preferirao Borac

Edited by mozzer
Posted

Gotovo prvo poluvreme u ljubljani. 36 - 37 za Partizan protiv Olimpije. Odličan williams-goss 12 poena i 5 asistencija za poluvreme.

Još uvek imamo šanse za 4. mesto jer je mornar izgubio od cedevite u baru.

Posted (edited)

Glavni utisak poluvremena je skandiranje partizanovaca u hali predsedniku države, hehe...

Lepo čuti posle duže vremena.

Inače, Šalić u prvom poluvremenu možda nije bio pri šutu (0) i skoku (0), ali zato dve izgubljene lopte i 3 faula.

Edited by Mark Rothko
Posted

Djoko u dominacija mode-u....jbt, kad ce taj lik da se preseli u neku kls ekipu

Posted (edited)

dobar kvami. steta sto nismo uspeli nijednom da se odlepimo - ako udjemo u poslednjih 3-4 minuta s manje od 10 u plusu, rutinski gubimo ovo :(

btw: vanja marinkovic - najveci mlakonja u istoriji kkp.

Edited by Nebojsa
Posted
10 minutes ago, 1n54jd3r said:

Djoko u dominacija mode-u....jbt, kad ce taj lik da se preseli u neku kls ekipu

Teško da može u kls, bh liga je ipak realnija opcija za njega.

Vanja je naravno očajan ali i Aranitović ne igra ništa. Mora Čanak da izvuče iz njega nešto kako god zna do kraja sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...