Milogled Bluff Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 (edited) A onaj nesretnik koga je vlade jovanovic doveo onomad na pola sezone, mislim umesto vujanica kad se ovaj povredio? Nema trika da je iko ikada bio gori od njega, kao sto nema trika da mu se ja setim imena. Cak ni akojon, mada jeste vrlo blizu. Edited November 11, 2017 by Milogled Bluff
Milogled Bluff Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 U drugim vestima, mega nam je upravo napravila 4 ofanzivna skoka u jednom napadu. Ne znam da li sam to video u zivotu
ToniAdams Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 kako se zvao onaj ciganski crnac, uzasno smesan, dosao je kad i onaj americki trener, i mozda, ali samo mozda se upisao. najsmesniji crnac ikad u nasoj ligi.
Geo Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 A onaj nesretnik koga je vlade jovanovic doveo onomad na pola sezone, mislim umesto vujanica kad se ovaj povredio? Nema trika da je iko ikada bio gori od njega, kao sto nema trika da mu se ja setim imena. Cak ni akojon, mada jeste vrlo blizu. Tori Tomas ? Visina kao Dzej ali i znanje sa loptom tu negde ...
Nikodije Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 A onaj nesretnik koga je vlade jovanovic doveo onomad na pola sezone, mislim umesto vujanica kad se ovaj povredio? Nema trika da je iko ikada bio gori od njega, kao sto nema trika da mu se ja setim imena. Cak ni akojon, mada jeste vrlo blizu. Dominic james
Nikodije Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 kako se zvao onaj ciganski crnac, uzasno smesan, dosao je kad i onaj americki trener, i mozda, ali samo mozda se upisao. najsmesniji crnac ikad u nasoj ligi. Verovatno mislis na simeona hejlija, to je sezona pre toma ludviga
Geo Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) Daj ne zezajte, James je za Torija bio Ajverson licno ... p.s. Lepo smo uvezbali ove kontre ... Gos , bog kosarke ... Edited November 11, 2017 by Geo
Milogled Bluff Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Stvarno kidamo u tranziciji ali skok u odbrani nam je kriminalan. Dete od 3 godine bi nam uzelo loptu ispod naseg kosa
ljakse Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Dete od 3 godine bi nam uzelo loptu ispod naseg kosa Nema šanse. Em nema visinu ni snagu da se nosi sa profesionalnim košarkašima, em u tim godinama nema potrebnu koordinaciju pokreta.
Milogled Bluff Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Marinkovic ima uzasnu selekciju suta. Tj. nema nikakvu. Malopre u kontri sutira sa poludistance, sada sutira 10 santimetra unutar linije za 3
Milogled Bluff Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Djoko idi ubij se i prekrati sebi muke
Milogled Bluff Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Nema šanse. Em nema visinu ni snagu da se nosi sa profesionalnim košarkašima, em u tim godinama nema potrebnu koordinaciju pokreta. 11 ofanzivnih skokova imaju a jos nije poluvreme
Recommended Posts