Frank Pembleton Posted February 17 Author Posted February 17 42 minutes ago, askeladden said: Gledao tiganje od livenog gvozdja u Ikea.Imaju jedan laksi od tanjeg liva,vrlo sexi. Da priključili su se hajpu... Ja merkao onu "đuvečaru". Žena rekla : ja nemam snage da pomerim ovo.... 🤣 5
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 (edited) 3 hours ago, askeladden said: Gledao tiganje od livenog gvozdja u Ikea.Imaju jedan laksi od tanjeg liva,vrlo sexi. to je serija VARDAGEN, prvo su krenuli sa okruglim/ovalnim posudama za pečenje od debljeg liva koje su teške pa su pre par godina izbacili te tiganje ne znam šta da mislim dok ne probam, ima baš razlika drastićnih između takvih sprava npr LIDL tučani tiganj je meni sranje u poređenju sa jednim koji sam kupio na buvljaku u krajnje derutnom stanju, zahrđao, prljav - bavio se njime neko vreme /uklanjanje hrđe, čišćenje, pečenje tj stvaranje filma/ i sad šljaka ko švajcarski sat. možda LIDL treba sve to ali sam ga kupio novog i user friendly da se tako zajebavam s njim,niko nije rekao da mora da se peče prvo. u međuvremenu sam na buvljaku kupio VARDAGEN posudu - manji pekač - isto razjeban koji zahteva čišćenje i bavljenje, ali to me raduje da probam da izvučem najviše od njega, kad ne platim 50e nego 200 dinara. mene taj vardagen tiganj dosta podseća na metalac seriju masiv o kojoj sam valjda pisao ovde a možda i nisam ili kao tava /kupio 3/ Edited February 17 by Eleniko
gospa buba Posted February 17 Posted February 17 narode, toplo preporucham liniju trofast, koja jeste formalno za dechje sobe/igrachke, uzela za neke dve raznorodne namene (tipa neshtoneshto i shpajz), ali moze i skroz fensi da ispadne https://www.ikea.com/rs/sr/cat/trofast-serija-za-odlaganje-igracaka-19027/
Mr.Mxyzptlk Posted February 17 Posted February 17 (edited) 14 minutes ago, gospa buba said: narode, toplo preporucham liniju trofast, koja jeste formalno za dechje sobe/igrachke, uzela za neke dve raznorodne namene (tipa neshtoneshto i shpajz), ali moze i skroz fensi da ispadne https://www.ikea.com/rs/sr/cat/trofast-serija-za-odlaganje-igracaka-19027/ ma da, top. mi uzeli jednu vertikalnu, mislim da cemo jos jednu nama je za spajz cucnula ivra, jer je spajz uzan. dok su jos imali sve one dodatke i cuda, sa fiokama, policama, stalazama za vina itd Edited February 17 by Mr.Mxyzptlk
mraki Posted February 17 Posted February 17 (edited) On 15. 2. 2024. at 18:09, zorglub said: Rivajvl dve s kraja 60ih Uh, što mi svidja ovo u tamno sivoj boji… ali nemam gde da stavim. Edited February 17 by mraki 2
gospa buba Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said: ma da, top. mi uzeli jednu vertikalnu, mislim da cemo jos jednu nama je za spajz cucnula ivra, jer je spajz uzan. dok su jos imali sve one dodatke i cuda, sa fiokama, policama, stalazama za vina itd bukvalno stanu chudesa unutra, veri hepi
askeladden Posted February 17 Posted February 17 6 hours ago, Frank Pembleton said: Da priključili su se hajpu... Ja merkao onu "đuvečaru". Žena rekla : ja nemam snage da pomerim ovo.... 🤣 Iz istih razloga dislocirao na posao savrseno razradjen tiganj od livenog gvozdja.A imam i Metalac najskuplju liniju,inox ne lepi nista,przis na jedinici,ista muka ,malo samo laksi od tucanog tiganja.
Popular Post Ras Posted May 28 Popular Post Posted May 28 Na kraju sam i ja pazario Pax, jer za tu cenu nema šta da se izmišlja: Visina od 236 cm je gotovo idealna, a pošto kuburim sa prostorom i dubina od 35 cm je baš kako treba. Vrata neću kupovati, osim možda za ovaj krajnji levi deo na slici, garderober ću najverovatnije zatvoriti zavesama. Danas su stigli paketi, sam sam sve montirao, a u međuvremenu i preostale delove koji se ne vide na fotografiji. NAjviše vremena sam izgubio bušeći rupe za fiksiranje korpusa, zbog jebenih zidova koji su horor, a ni alat mi nije baš profesionalni. 11
Sandradjer Posted May 28 Posted May 28 Bravo! Koja je sirina, 2m? Uvek mozes vrata da dodas ako se predomislis (prasina i tako to). Mada je malo manji izbor ako imas delove od 0,75m.
Ras Posted May 28 Posted May 28 2,5 m (0,5 + 1,0 + 1,0) Vrata izostaju zbog skučenog prostora, što se na slici sada ne vidi, jer su druge stvari pomerene zbog montaže. I kod prethodnog, dojučerašnjeg rešenja sam koristio platno (improvizovao sa rimskom zavesom), tako da mi to nije strano. 1
Sandradjer Posted May 28 Posted May 28 (edited) Imam isti plakar samo 0.5+0.75+0.75 dublji. Bices zadovoljan, super je Spoiler Valjda si ga dobro zasrafio za zid Edited May 28 by Sandradjer
Recommended Posts