Taihoskopija Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Odlično i hvala! Uklapaju se dimenzije i prostor je linijski i ne mnogo veliki, bez uglova i vrlo standardan, tako da ne bi trebalo da bude problema u tom smislu. A radna ploča isto njihova?
Moonwalker Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 (edited) Jeste njihova je. Mozes da premeris svoju kuhinju, pa da sama napravis plan kako ti odgovara. Postoji softver za planiranje. https://www.ikea.com/rs/sr/planners/ Imaju gormje delove i do 90cm visine. Dosta zgodno, no onda treba u kuhinji za nizu osobu ona dvostepena stolica kao stepenik kad se koriste ili ciste vrsne police. Imam svoju oko 8 godina i zadovoljna sam. Edited August 14, 2022 by Moonwalker 1
Taihoskopija Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 E da, super je taj planer, odlično je što ti izračuna i okvirnu cenu i možeš da se uklapaš prostorno i budžetski pre odlaska i finalnih dogovora. I planiram te gornje do plafona, a i donje što više (kapiram da je tu najznačajnija visina nožica). A imate njihovu sudoperu, slavine i tako te gedžete?
borris_ Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 (edited) Kod njih sve mozes da uzmes. Radnih ploca imas raznih, od najjeftinijih sa ivericom do skupljih. Ja bih ti preporucio puno drvo. Pravio sam radne stolove sa tim plocama (obicno prodaju ono sto im ostane od njihovih kuhinjskih instalacija za mnogo manju cijenu). Njihove kuhinje su dobre (ne bi se tako dobro prodavale inace) Ali moras da nadjes dobre majstore da ti to instaliraju kako treba. Edited August 14, 2022 by borris_ 2
Moonwalker Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 (edited) Da, slavina, sudopera sa prikljucnom instalacijom, sve sto ti treba mozes tamo ukljucujuci i masinu za sudove (ugradna ili samostalna), kao i frizider, mikrotalasna, i sporet tj plocu sa ringlama i rernu. S tim sto ja imam Gorenje sporet. Trebao mi 50cm sirine, mislim da su u Ikei iinace 60-70cm kao neki standard. Ono sto je dobro su razne vrste polica koje mogu npr da rotiraju. Njih isto biras kakve zelis. Uzmi u obzir da nisam skoro razgledala. Edited August 14, 2022 by Moonwalker 1
I*m with the pilots Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 (edited) 7 hours ago, Taihoskopija said: Ima li neko ličnih iskustava sa njihovim kuhinjama? Muževljev brat je pre petnaestak godina uzeo Ikeinu kujnu, kompletno od nule, "privremeno" dok ne nadju drugi stan. Sve super radi i dan danas, jedino im je sa detetom postala mala ona manja sudomasina. Kuhinja kao prostorija im je baš mala pa jos i prolazna i oni su tu maksimalno iskoristili prostor. Imaju (kao i mi) i onaj mali sto koji se razvlači i na kom svakodnevno jedu. Generalno Ikea ima mnogo stvari koji olakšavaju život, pametno smišljenih, za sve prostorije u kući. Malo oftopikujem od kuhinje, one STUK kutije za slaganje odeće su suvo zlato, pogotovo za pakovanje velike količine dečije garderobe. Učine ormar još većim, tj. njegovu zapreminu još bolje iskoristivom. Takodjer i SKUBB za držanje nečeg na samom ormaru, ako ima mesta do oalfona, ili ispod kreveta... https://www.ikea.com/de/de/p/stuk-kasten-mit-faechern-weiss-60474425/ https://www.ikea.com/de/de/p/skubb-tasche-weiss-70290360/ https://www.ikea.com/de/de/images/products/skubb-tasche-weiss__0711311_pe728149_s5.jpg Edited August 14, 2022 by I*m with the pilots 1 1
borris_ Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 On sto je super sa IEKA kuhinjama je mogucnost da promjenis samo vrata i tako skroz osvjezis kuhinju kada ti se smuci dizajn. 3
Valk Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 (edited) Ima li neko MICKE radni sto za decu? ili uopšte ikein. Edited September 6, 2022 by Valkyrie
francuski sobar Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 2 minutes ago, Valkyrie said: Ima li neko MICKE radni sto za decu? ili uopšte ikein. reci
Valk Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 (edited) 1 hour ago, francuski sobar said: reci Ništa, samo pitam ko ima. Valja li to išta? Treba mi za prvaka a ovi su zgodni zbog dimenzija jer mu je soba mala. Naručila bih online jer nemam živaca da idem da lunjam po onom hangaru. Edited September 6, 2022 by Valkyrie
francuski sobar Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 imam dva micketa iz istih razloga što su onako plitki pa staju svugde, nemam nikakvih zamerki, mislim da im je to jedan od prodavanijih artikala 1
mraki Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 (edited) Imam ja Malm, doduše nemam dete. Prilično sam zadovoljan, stabilan je i deluje masivno, a zapravo vrlo lagan. Verovatno ono saće od kartona unutra. Jedino mi se ne svidja što je radna površina od furnira pravog drveta, nije baš idealno za održavanje, tu bi bolje legao neki veštački materijal. Ne fali ništa ni Micketu sem što je manji, za dete verovatno sasvim ok. Teško da može da se nadje nešto slično za te pare. Isto važi i za stolice. Edited September 6, 2022 by mraki 1
Valk Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Hvala svima na odgovorima. Potreban je da se uklopi u malu dečiju sobu a vidim da ga ima u dve varijante. Jedna je samo stolić a druga ima kao komodicu za odlaganje i ta mi deluje praktičnije a nije drastično veća. Da potraje koju godinu čisto radi razvijanja navike da sedi i radi domaći za stolom i da ima svoje mesto. Kapiram za to će biti super. Naručujem 2
mraki Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 (edited) Mislim onda da nema greške. Imaš i onaj dodatak iznad, kao neke police. Praktično za mali prostor. Ja sam baš dobro proučio Ikeinu ponudu stolova pre jedno godinu dana. Nisam našao neke zamerke ni za Micke seriju, sem što je premala za mene matorog konja. Uzmi detetu odmah i stolicu i lampu. Edited September 6, 2022 by mraki 1
Recommended Posts