Jump to content

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Featured Replies

problem je u velicinii, a ne u receptu il prevodu.

ova torta je mala, al tehnicarka. 

Mi imamo svasta nesto iz Ikee. Sve police za knjige su odatle npr. Dobro se uklapaju i dobra stvar je sto znas da i posle n godina, kada skupis novu tonu knjiga, mozes da nadjes iste takve i uklopis sa vec postojecim. Ja bih kupila nesto sto ima i vrata (kao vitrina) zbog prasine, no nisam jos gledala da li ima neceg takvog u Ikei, to kada se budemo selili jednog dana.

koliko znam i za te najobičnije police za knjige imaš i vrata... za sve ikeine police imaš i vrata u raznim varijantama, puna, poluprovidna, providna, šiber...

koliko znam i za te najobičnije police za knjige imaš i vrata... za sve ikeine police imaš i vrata u raznim varijantama, puna, poluprovidna, providna, šiber...

Kul! Bice onda jednog dana :)

Mi u prodavnicu idemo po potrebi, i vesto zaobilazimo sve Ikeine zamke "moras da prodjes kroz celu galeriju i usputno kupis i sta ti ne treba", tako da nisam ni svesna cega sve ima ;D Od hrane sam probala samo cips sa mirodjijom, kog inace nema u Nemackoj, nego smo ga dobili iz bas svedske Ikee.

• 2 weeks later...

Za sve knjiske moljce koji vole da citaju pre spavanjada ih savlada san posle procitane jedne stranice: Lampe koje se lako zakace (kao stipaljke) npr. za police pored kreveta

• Author

Ne radi linak...

....shit has hit the fan...

radi

• Author

Na mobilnom ne radi...

....shit has hit the fan...

jos ne zna posto su cufte, losos i torta. ta neizvesnost me ubija. najvise za cufte :D

pa bice berba ushesa svakako, gledaj kolko je kod rvata, pa isto. narod da ushtedi za jednom i dosta -_-

• Author

• Author

Bj7VC4y.jpg

@Mercuzzio

Kod Mađara jeftinije, ali ne mnogo (3000 dinara). Za razliku od Stockholm sofe.

Kod nas je 170.000, u Mađarskoj 138000 (u dinarima).

Edited by halloween

u medjuvremenu u nemackoj se ikea ubi od para opremajuci raznorazne izbeglicke smestaje. ne mogu da zadovolje potraznju

@Mercuzzio

Kod Mađara jeftinije, ali ne mnogo (3000 dinara). 

Da, da... video sam

Meni deluje da se skroz isplati kupiti u Bg ovu