Jump to content
IGNORED

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

problem je u velicinii, a ne u receptu il prevodu.

ova torta je mala, al tehnicarka. 

Posted

Mi imamo svasta nesto iz Ikee. Sve police za knjige su odatle npr. Dobro se uklapaju i dobra stvar je sto znas da i posle n godina, kada skupis novu tonu knjiga, mozes da nadjes iste takve i uklopis sa vec postojecim. Ja bih kupila nesto sto ima i vrata (kao vitrina) zbog prasine, no nisam jos gledala da li ima neceg takvog u Ikei, to kada se budemo selili jednog dana.

koliko znam i za te najobičnije police za knjige imaš i vrata... za sve ikeine police imaš i vrata u raznim varijantama, puna, poluprovidna, providna, šiber...

Posted

koliko znam i za te najobičnije police za knjige imaš i vrata... za sve ikeine police imaš i vrata u raznim varijantama, puna, poluprovidna, providna, šiber...

Kul! Bice onda jednog dana :)

Mi u prodavnicu idemo po potrebi, i vesto zaobilazimo sve Ikeine zamke "moras da prodjes kroz celu galeriju i usputno kupis i sta ti ne treba", tako da nisam ni svesna cega sve ima ;D Od hrane sam probala samo cips sa mirodjijom, kog inace nema u Nemackoj, nego smo ga dobili iz bas svedske Ikee.

• 2 weeks later...
Posted

Za sve knjiske moljce koji vole da citaju pre spavanjada ih savlada san posle procitane jedne stranice: Lampe koje se lako zakace (kao stipaljke) npr. za police pored kreveta

Posted

Ne radi linak...

....shit has hit the fan...

Posted

Na mobilnom ne radi...

....shit has hit the fan...

Posted

jos ne zna posto su cufte, losos i torta. ta neizvesnost me ubija. najvise za cufte :D

Posted

pa bice berba ushesa svakako, gledaj kolko je kod rvata, pa isto. narod da ushtedi za jednom i dosta -_-

Posted (edited)

@Mercuzzio

Kod Mađara jeftinije, ali ne mnogo (3000 dinara). Za razliku od Stockholm sofe.

Kod nas je 170.000, u Mađarskoj 138000 (u dinarima).

Edited by halloween
Posted

u medjuvremenu u nemackoj se ikea ubi od para opremajuci raznorazne izbeglicke smestaje. ne mogu da zadovolje potraznju

Posted

@Mercuzzio

Kod Mađara jeftinije, ali ne mnogo (3000 dinara). 

Da, da... video sam

Meni deluje da se skroz isplati kupiti u Bg ovu