Прслин Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Изашли тимови.... Поручникова трострука одбрана Манјунајтеда против мог Кума™ капитена. Ах, заборавих: и Поручников капитен Кејн.
Tolaa Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Mjukica nema Kejna. Ni Allija. To je bas lepo od njega. :) (Vec vidim kako gubim zbog 46 kapitenskih poena De Brujna i 2 mog Kuna).
Redoran Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Bogtemazo, igram protiv rivala koji je izveo napadačku liniju Lukaku-Morata-Aguero Sreća da zbog toga ne može da priušti Allija inače bih već brao zelen bostan.
Pokojni Ruxin Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Bogtemazo, igram protiv rivala koji je izveo napadačku liniju Lukaku-Morata-Aguero Sreća da zbog toga ne može da priušti Allija inače bih već brao zelen bostan. I ja sam zbog te genijalne napadačke linije iskoristio wc da prvi put od početka sezone izbacim kejna. Protivnik nije izbacio kejna. Jok, kapiten mu je... Ne mogu ja ovu sezonu :(
Прслин Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Мој напад је Кејн - Агуеро - Лукаку, имам још двојицу из Тотенхема и опет губим.
malkin Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Мој напад је Кејн - Агуеро - Лукаку, имам још двојицу из Тотенхема и опет губим. Prsline đe ti je Tripijer ahhahahahaha :boro:
malkin Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 jbt Kejnara je već trebalo da broji bar do 4 nači Kun će 5 da zabije :(
copkillah Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 jbt Kejnara je već trebalo da broji bar do 4 nači Žezus će 5 da zabije :(
pantelia Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Tako je Cicarito, jebi me kao konja 3 kola, a cim te prodam daj gol
malkin Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 (edited) lololol jesus na klupi Edited September 23, 2017 by malkin
Lezilebovich Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Tako je Cicarito, jebi me kao konja 3 kola, a cim te prodam daj gol +1 :(
Прслин Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Prsline đe ti je Tripijer ahhahahahaha :boro: Ево га. Ушао је неких тридесет секунди пре него што су изашли тимови који крећу од 16:00 и, важније, тридесет секунди пре него што сам га умало избацио из тима и заменио Кејхилом. :konjskadlaka:
malkin Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Ево га. Ушао је неких тридесет секунди пре него што су изашли тимови који крећу од 16:00 и, важније, тридесет секунди пре него што сам га умало избацио из тима и заменио Кејхилом. :konjskadlaka: koji si car ništa liga šampiona, treskaj transfere u subotu popodne. ovo kolo sad za mene može samo nizbrdo da krene, odoh da se posvetim tihovanju do ponedeljka uveče. svaka čast, Calavera, znao sam da će Eriksen da presudi :smoris:
Recommended Posts