September 23, 20177 yr Author Изашли тимови.... Поручникова трострука одбрана Манјунајтеда против мог Кума™ капитена. Ах, заборавих: и Поручников капитен Кејн.
September 23, 20177 yr Mjukica nema Kejna. Ni Allija. To je bas lepo od njega. :) (Vec vidim kako gubim zbog 46 kapitenskih poena De Brujna i 2 mog Kuna).
September 23, 20177 yr Bogtemazo, igram protiv rivala koji je izveo napadačku liniju Lukaku-Morata-Aguero Sreća da zbog toga ne može da priušti Allija inače bih već brao zelen bostan.
September 23, 20177 yr Bogtemazo, igram protiv rivala koji je izveo napadačku liniju Lukaku-Morata-Aguero Sreća da zbog toga ne može da priušti Allija inače bih već brao zelen bostan. I ja sam zbog te genijalne napadačke linije iskoristio wc da prvi put od početka sezone izbacim kejna. Protivnik nije izbacio kejna. Jok, kapiten mu je... Ne mogu ja ovu sezonu :(
September 23, 20177 yr Author Мој напад је Кејн - Агуеро - Лукаку, имам још двојицу из Тотенхема и опет губим.
September 23, 20177 yr Мој напад је Кејн - Агуеро - Лукаку, имам још двојицу из Тотенхема и опет губим. Prsline đe ti je Tripijer ahhahahahaha :boro:
September 23, 20177 yr Author Prsline đe ti je Tripijer ahhahahahaha :boro: Ево га. Ушао је неких тридесет секунди пре него што су изашли тимови који крећу од 16:00 и, важније, тридесет секунди пре него што сам га умало избацио из тима и заменио Кејхилом. :konjskadlaka:
September 23, 20177 yr Ево га. Ушао је неких тридесет секунди пре него што су изашли тимови који крећу од 16:00 и, важније, тридесет секунди пре него што сам га умало избацио из тима и заменио Кејхилом. :konjskadlaka: koji si car ništa liga šampiona, treskaj transfere u subotu popodne. ovo kolo sad za mene može samo nizbrdo da krene, odoh da se posvetim tihovanju do ponedeljka uveče. svaka čast, Calavera, znao sam da će Eriksen da presudi :smoris: