September 16, 20177 yr Napravim izmene al ne snimim formaciju. Na klupi pojacanje, u ekipi defanzivac Svonsija koji gostuje Totenhemu. I ostao kapiten katastrofalan izbor iz proslog kola - Tadic. Upucacu se.
September 16, 20177 yr znaci zadnje vreme je doslo kad si i ti rucine poceo da pribegavas mocinim i malkinovim forama... Zadnje, zadnje, ali takođe i stvarno sam gotov. :( Mislio sam mi je tim dobar za jos jedno kolo pre wc. Nije bio.
September 16, 20177 yr Kako sam prosuo lošu foru tako su kunići mučki udarili sa isusom i salahom A pazi mi Eliota na klupi jer sam se istripovao da će Gomes da brani penal.
September 16, 20177 yr A pazi mi Eliota na klupi jer sam se istripovao da će Gomes da brani penal.Lepo si ga prozvao
September 16, 20177 yr Author A пази ми Фостера на клупи јер сам се истриповао да ће Гомез да брани пенал.
September 16, 20177 yr znači mene može da dobije i ko ostavi Sedrika kao trećeg na klupi čuj pobedi, razvali :isuse: gasim nalog, mmw itd. edit. Dejvis na klupi tovari magare Edited September 16, 20177 yr by malkin
September 16, 20177 yr izbacim mbembu ubacim manquila i naravno afrikanac se cudesno vrati u prvu postavu a manquilo ne odigra ni minut
September 16, 20177 yr Zajebavaš malkine? :( Juče sam mislio sam da mi je kolo suviše dobro za wc. Danas nisu startovala trojica. Edited September 16, 20177 yr by Ruxin
September 16, 20177 yr Author У најнижој сам тачки борбе, када знам да је готово а мучење још траје. Ту фазу одликује да навијам да противник добије што више бодова пошто се мање нервирам када губим са великом разликом. edit: Готово. Честитке. Edited September 16, 20177 yr by Прслин
September 16, 20177 yr Imaću manje od 30 poena...kakvu ću bedu sebi da skinem sa vrata kad batalim ovo sranje sledeće godine
September 16, 20177 yr znači mene može da dobije i ko ostavi Sedrika kao trećeg na klupi čuj pobedi, razvali :isuse: gasim nalog, mmw itd. edit. Dejvis na klupi tovari magare Još mi ostali na klupi Fabianski sa 11 i Fernandez sa 8 bodova... Ali kako pretpostaviti da smrdljivi Deane neće svirati 2 penala Totenhemu i samim tim Kane-u skinuti 2 gola.