Tolaa Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 11 minutes ago, crtamOrasi said: Šit, pobeže mi dedlajn za koji trenutak Sta si mislio da uradis? Da na kraju vidimo kakva bi razlika bila u rezultatu.
levi Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 (edited) ala se timmi napunio duplim igračima. šta bi tek bilo da nije ugasio nalog igram praktično protiv maksimalnih 26 igrača, naspram mojih golorukih 22 u stvari teoretski maksimum je 30. moglo je i gore da bude Edited May 4, 2018 by levi
levi Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 naravno, računao sam da zbog benchboosta ne može da se krositi triple c, a zaboravio sam običnog kapitena
Прслин Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 Све сам сабрао и одузео методама које не познају институцију грешке. Бројке не лажу: бићу шести. Честитам свима који су испред мене.
crtamOrasi Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 1 hour ago, Tolaa said: Sta si mislio da uradis? Da na kraju vidimo kakva bi razlika bila u rezultatu. Vardy i Jordan A in, Perez i Lacazette out (odakle mi uopšte ideja da uzmem ovu dvojicu, čoveče), bench boost (kad ako ne sad), traka na Jesusu. Nego, bar ti ne treba za premer, tako da se nikome nisam opoganio u planove. A ja valjda neću ispasti
cvrlle Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 (edited) pa sunce ti jebem dzesi, sta promasi! mene je opako ukakilo da sam se opredelio da odradim izmene i nastelujem ekipu pre mrtve linije. lepo sam se istripovao da je danas ceo dan cetvrtak Edited May 4, 2018 by cvrlle
Прслин Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 On 15.4.2018. at 17:54, Прслин said: Само те молим да бар до краја одиграш поштено
Svarog Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Vertogen klinšit!!!! a Totenhem izgubio 1:0 izašao u 84. minutu a protivnik ima Sona, Eriksena i Kejnaru
Azdaja Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Sad kad ga Jamie (Lanisterski) motivisa' Kejnara zabija. Propustio duplo, propustio prošlo. Nadam se nekim vradzbinama da ribam palubu broda i sledeće sezone ako ne biće mi zanimljivo da čitam prslinove izveštaje. :P
Recommended Posts