Прслин Posted April 1, 2018 Author Posted April 1, 2018 Извукао се Пољанче захваљујући капитену Обами џуниору. Остало у Бетону изгледа као што је и било јуче.
John Coltrane Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Kakva guzva u Brodu Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Kakva guzva u vrhu Broda, borba za plejof napeta ko struna!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Прслин Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 Не, Прва три добијају промоцију аутоматски, а плеј-оф играју четврти и пет из ниже лиге против 16. и 17. из више лиге. У Бетону још занимљивије него у Броду:
crtamOrasi Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 2 hours ago, John Coltrane said: Kakva guzva u vrhu Broda, borba za plejof napeta ko struna!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Možda je do mojeg nedostatka ambicija, al pre bi bila raskuvana špageta no struna. Dobijam 3 do kraja, 3 gubim i toeto. Nadam se samo da ću istrolovati nekog kome treba, a udeliti sirotinji.
cvrlle Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 1 hour ago, crtamOrasi said: Možda je do mojeg nedostatka ambicija, al pre bi bila raskuvana špageta no struna. Dobijam 3 do kraja, 3 gubim i toeto. Nadam se samo da ću istrolovati nekog kome treba, a udeliti sirotinji. vec jesi zasluzeno. cestitam!
John Coltrane Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 2 hours ago, crtamOrasi said: Možda je do mojeg nedostatka ambicija, al pre bi bila raskuvana špageta no struna. Dobijam 3 do kraja, 3 gubim i toeto. Nadam se samo da ću istrolovati nekog kome treba, a udeliti sirotinji. Imao sam na umu ova 4 tima u egalu plus moja malenkost, ovi ispod 50 bodova su tu samo zato sto me je mrzelo da crop-ujem fotku
crtamOrasi Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 18 bodova je u igri, lopta je okrugla, nećeš u premer™, bolji sam u klasiku 7 hours ago, cvrlle said: vec jesi zasluzeno. cestitam! Učinak mi je simetričan cele sezone, nisi imao šanse
adasevic Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 22 hours ago, Прслин said: Не, Прва три добијају промоцију аутоматски, а плеј-оф играју четврти и пет из ниже лиге против 16. и 17. из више лиге. У Бетону још занимљивије него у Броду: Opa, ne hvali mi se kolega da vodi u Betonu A vidim i Tola rula Brodom...
Svarog Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) ko je Risan? bijemo boj ovog vikenda za čelo Betona, pa čisto da znam kome da sportski čestitam kad se kolo završi... Edited April 4, 2018 by Svarog
cvrlle Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 spavas li mirno fc ronine?hoces li oprostiti poraz sebi od onog koga si zaboravio da saseces sa slike? Sent from my E5603 using Tapatalk
John Coltrane Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 (edited) 8 hours ago, cvrlle said: spavas li mirno fc ronine? hoces li oprostiti poraz sebi od onog koga si zaboravio da saseces sa slike? Sent from my E5603 using Tapatalk Cuti, stao si mi u telefon nekako Proputstih sinoc da namestim tim, sad mislim da necu puno ni cackati mada me svrbi taj 1 free transfer. Edited April 7, 2018 by John Coltrane
sekretar Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Sada kada sam video liverpoolov tim, cestitam cevapu na pobedi i da doprinesem i ja jos uzbudljivijoj borbi u brodu
Recommended Posts