Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted (edited)

Đe ste ljudi? Red je da se i ja zapljunem na temi pa da zaljuljamo taj brod više.

Što se Mean Machine tiče, odrađene su dvomesečne planirane pripreme u Skandinaviji, i mogu da vam kažem da me je loša sreća

pratila kao zao glas. Plivanje u hladnom baltiku je koliko toliko izvuklo stvar, delimično me izlečilo od povreda koje vučem posle 

trogodišnjeg boravka u betonu, mada mi laktovi i  dalje škripe kao volan na mom jugu kad motam u levo, a čašica desnog kolena mi ispada češće nego što Psiho gostuje na Pinku i Hepiju zajedno. Planovi za sledeću sezonu su, povratak u Skandinaviju i pronalazak nekakvog posla tamo, pobliže upoznavanje sa jednom malom slatkom Arapkinjom i plasman u PPPremier. Skoro me je neko pitao koje godišnje doba najviše volim, rekao sam predsezonu, tada se najlepše i najuspešnije osećam, sve mi ima nekakvog smisla i svaki plan deluje kao pravi. Onda dođe prvo kolo i krene pad takvom brzinom kao da me neko postavio na skije i gurnuo sa velike olimpijske skakaonice u Garmiš-Partenkirhenu. Odjednom kreću fleševi, brze slike se smenjuju jedna za drugom, odmor se završio, stari posao, u h2h 3 kola 3 poraza, u klasiku timmi i gilfi su već na 100+ poena, wc se koristi pre 1. septembra, dole mi mašu defanzivac sa 2 gola i 3 klin šita u prva 3 kola koga sam izbacio da bih nabudžio napad, no name veznjak od 5 milki koji kida i koga misteriozno ima pola lige i napadač sa dva het trika u avgustu koga nisam uzeo jer sam opet navijački zaslepljen stavio Girua Lakazetea kao jednu od opcija u napadu.

Ukratko, Cvrlle bači kod da se igramo.

Edited by Remi
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Овако чврст момак, а у Броду. Штета. Исквариће га напудерисани слабићи што се тамо окупљају. Али, могло је и горе, да је у Премеру код оних декадената што се пале на лажног твора Пепеа малог.

Posted

напудерисани слабићи што се тамо окупљају

ne poznajem nikog, osim moce, ko stavlja puder a moca nije vise clan nase posade...  :fantom:

elem, od danas je ostalo jos 6 necekiranih karata a uskoro isplovljavamo!

Posted

ima li još mesta i šta je u pitanju klasik liga lli H2h ?? 

Posted

чврст момак

напудерисани слабићи

šta vi dečko u tim gej ligama radite :torbica:

Posted

ima i klasik i h2h. ne znam ko ima kod za klasik.

za h2h pošalji Prslinu na PM sliku svog torza bez majice i nadaj se najboljem.

Posted

Има места и у класику и у Х2Х.  

Класик је један, јави се Росу да ти пошаље код.

Што се х2х тиче, то је права забава и ту смо углавном због њега.

Дакле, три су ранга х2х такмичења, односно три лиге: Премер, Брод и Бетон. Из прве две се испада, а у њих се и улази. Када се Толаа врати са одмора, објасниће тачно колико којих тимова ће се на крају године пласирати у коју лигу, то обично зависи од броја пријављених у свакој. Раније смо имали 20 плус 20 плус 20, али се одустајало и враћало, па не знам како ће бити ове године.

Сви новопридошли, као и сви који се нису пласирали у виши ранг такмичења, као и сви који су се вратили након паузирања стартују од Бетона. Код за улазак у Бетон ћу ти послати сада. Оно што је важно је само да запамтиш да малкин преписује тимове. 

Posted (edited)

Када се Толаа врати са одмора, објасниће тачно колико којих тимова ће се на крају године пласирати у коју лигу, то обично зависи од броја пријављених у свакој. 

Ali ja nisam na odmoru. Samo zaobilazim topik, jer bih u suprotnom dane provodila sastavljajuci tim. Ovako ostavljam do sledece nedelje, tamo negde do cetvrtka. 

A za ispadanja i promocije, pa valjda kao i do sad:

3 poslednja iz svake lige ispadaju u nizi rang, 3 prvoplasirana prelaze u visi. 16. i 17. iz visih liga igraju baraz (ko ima vise klasik poena) sa 4. i 5. iz nizih liga, ukrstanjem 16. vs 5. i 17. vs 4. Pobednici tih duela prelaze/ostaju u visem rangu. Naravno, ukoliko u Beton ligi bude bas malo timova, onda tu moramo malo da se adaptiramo. 

Mnogo jednostavno. Sve dok razni ne krenu da odustaju ili preskacu sezone. <_<

Edited by Tolaa
Posted

A Ros je korisnik koji ima zastavu Grčke na profilu ?? 

Posted

A Ros je korisnik koji ima zastavu Grčke na profilu ?? 

liga obnovljena

Code to join this league: 85163-96382

Posted

sačinjen najjači draft gw1 tima ikada, mogu mirno na plažu ^_^

dva belca u sastavu, menjam naziv tima u nwa :fantom: