Pokojni Ruxin Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 (edited) Šta ja radim, zašto mi keni ulazi pre silve sa klupe Edited March 1, 2018 by Ruxin
John Coltrane Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Pakleni raspored se nastavlja duelom protiv sektastkog brata Manca, posle poraza od lidera Tole i pobede nad drugoplasiranim Ogrizovicem. Trijumf vodi do borbe za plejof, a poraz u ponore onog sto se u kolokvijalnom govoru zove "od pete do desete pozicije"
Прслин Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Вратићу се, браћо и сестро, чим прођу избори. Надам се само да се нећу превише сјебати до тада и то на оба поља.
Pokojni Ruxin Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Otkad sam se usudio da pomislim na 10k krenulo sve naopako. Shaqiri in, son out Ostaje mi to neko preživljavanje u prvoj ligi od ambicija.
Aleksandar88 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Naravno da sam ovo kolo izbacio Sona za Eriksena
Moća Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ali zato moj protivnik ima Sona. Cestitke protivniku na zasluzenoj pobedi.Sent from my Le X620 using Tapatalk
levi Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 1 minute ago, Moća said: Ali zato moj protivnik ima Sona. Cestitke protivniku na zasluzenoj pobedi. Sent from my Le X620 using Tapatalk +1
189- Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 jebemti a razmisljao sam izmedju sona i martiala koga da pokupim, naravno izabrao pogresnog
Pokojni Ruxin Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 On 03/03/2018 at 5:25 PM, Ruxin said: Shaqiri in, son out Zapravo je bio dvostruki transfer: Shaqiri, eriksen in Son, b.silva out
Подсемафорска 20 Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 On 3/3/2018 at 11:03 AM, Прслин said: Вратићу се, браћо и сестро, чим прођу избори. Надам се само да се нећу превише сјебати до тада и то на оба поља. Рутински, нема шта. Шта да кажем сем да желим да ти друго поље прође као прво. Честитке.
Прслин Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Хвала! На жалост, на другом пољу сам прошао као Толаа у Премеру.
MancMellow Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 On 3/3/2018 at 9:47 AM, John Coltrane said: Pakleni raspored se nastavlja duelom protiv sektastkog brata Manca, posle poraza od lidera Tole i pobede nad drugoplasiranim Ogrizovicem. Trijumf vodi do borbe za plejof, a poraz u ponore onog sto se u kolokvijalnom govoru zove "od pete do desete pozicije" Cestitke na fer i postenoj bratskoj borbi. Ja sam u petak uzeo da mudrujem sta i kako da menjam i kupujem/prodajem i kazem sebi u jednom momentu: znas kolko puta si se zajebao sto si na silu menjao samo da bi menjao. I ostavim sve isto.
crtamOrasi Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Kakav grozan poraz, uf. Trebalo mi je 5 bodova od Aguera i De Gee za pobedu, skupili 3 i ostavili me ispod cenzusa. Plus sam sve one sitne dileme koje su mogle da mi donesu još koji bod omašio. Sranje Čestitke sekretaru u svakom slučaju.
Прслин Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 У Бетону се наставља најбоља битка у којој сам учествовао на врху било које табеле. Било је бољих када се борило за опстанак, али ово размењивање удараца у општој шорки где свако ко падне секунд касније нокаутира неког ко је малопре ескивирао је за Нешнл Џиографик специјал. Првих седам тимова је још увек у три бода. Сварог је коначно засео на чело, што је и ред јер има 239 бодова више од другопласираног, а 100 или више од свих осталих у групи која се бори за промоцију. Поручник Васић је осми, са невероватних три бода заостатка за овом групом која се ”издвојила”, а Подсемафорска је три бода иза њега након нашег дуела у овом колу који је лако могао и мене да остави у тој позицији да сам имао мање среће. Тек од десетог места крећу они за које се полако смањују шансе да могу да се умешају у борбу за промоцију и то не зато што су у превеликом заостатку, већ зато што је математички немогуће да баш сви у горњој половини потпуно оману у борби до краја - јер углавном играју једни против других. Испаде баш добра сезона, хвала свима у Бетону.
Recommended Posts