February 14, 20187 yr Author @porucnik vasic Ма, да. Да нису у старту сви Премерлигаши добили оних 150 поена само зато што су у Премеру, сада бисмо били изједначени са њима у оверу. Edited February 14, 20187 yr by Прслин
February 15, 20187 yr On 2/14/2018 at 8:19 AM, Tolaa said: Nije iskoristio nijedan WC niti neki od drugih dzokera, tesko mi je da zamislim da je svih 5 tih stvari ostavio za 10 kola pre kraja. Nisam ni ja, pa sta?! 23 hours ago, porucnik vasic said: Премијер је прецењен. Do zla boga tacno.
February 16, 20187 yr 23 hours ago, John Coltrane said: Do zla boga tacno. odavno nisi izveštavao kako koja liga stoji u ppp klasiku, daj to pa da opet da vidimo kako je pppremer precenjen
February 16, 20187 yr 59 minutes ago, malkin said: odavno nisi izveštavao kako koja liga stoji u ppp klasiku, daj to pa da opet da vidimo kako je pppremer precenjen Ti cutis (kukas) celu sezonu i sad se kao setio tabele Plus prepisao si Niasa...
February 16, 20187 yr 1 hour ago, malkin said: odavno nisi izveštavao kako koja liga stoji u ppp klasiku, daj to pa da opet da vidimo kako je pppremer precenjen Pa je l' nije?
February 24, 20187 yr 1 minute ago, Moća said: Izbise mi CS u 90-om minutu mukica ispadaj pa da se druzimo dogodine