Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, cvrlle said:

sad bi idealno bilo da se cileanski kuckar sutra tokom zagrevanja pozali portugalskoj trenerskoj prevari na bolove u zadnjoj lozi i da preskoci malo:dry: pa, protivnici su ipak svrake spanskog kelnera!

samo da Svrake metnu jedan i biće sve okej što se tiče ovog kola u fantaziju!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, copkillah said:

samo da Svrake metnu jedan i biće sve okej što se tiče ovog kola u fantaziju!

ma nek' metnu i vise. bice sladji ovaj RL! :evilsmile:

Posted
Just now, cvrlle said:

ma nek' metnu i vise. bice sladji ovaj RL! :evilsmile:

bilo bi super, mada verujem da će Žoze konačno doći do te pobede na St Džejmses Parku 

Posted

rastavice ih od zivota. dace im 5-6 komada. redjace se strelci i asistenti kao na traci. samo ce moj cileanski kuckar(c) ce ostati praznih kolona:isuse:

Posted
2 minutes ago, cvrlle said:

rastavice ih od zivota. dace im 5-6 komada. redjace se strelci i asistenti kao na traci. samo ce moj cileanski kuckar(c) ce ostati praznih kolona:isuse:

:: 1-1, Valensija u sedmom minutu za 0-1, Slimani u 88. donosi bod Rafinoj četi ::

Posted

Свароже, овај Ричијев гол мојој дуплој одбрани Ман Јунајтеда је дефинитивно потопио и оно мало наде да ћу те неким чудом стићи. Честитам! 👍🏻

Остаје ми само да навијам да добијеш што више бодова до краја кола како бих после могао да доказујем да се нисам изборио за промоцију јер сам у већини пораза губио од тимова који су имали највише бодова у том колу. :isuse:

Posted
35 minutes ago, Прслин said:

Свароже, овај Ричијев гол мојој дуплој одбрани Ман Јунајтеда је дефинитивно потопио и оно мало наде да ћу те неким чудом стићи. Честитам! 👍🏻

Остаје ми само да навијам да добијеш што више бодова до краја кола како бих после могао да доказујем да се нисам изборио за промоцију јер сам у већини пораза губио од тимова који су имали највише бодова у том колу. :isuse:

neće moći! ja sam već kaparisao taj izgovor.

Posted
On 2/10/2018 at 4:29 PM, Moća said:

Nisam ni sumnjao da ce i moj protivnik imati Dejvisa <_<

@Sam Spade javi se trstenicka prevaro!

Samo 50 bodova imaš više, sve u redu.

Posted

Ako Salah ponovi i drugo poluvreme kao i prvo, a sutra i Giroud tako isto odigra mogu da se nadam necemu, inace sve cestitke 25. Maj

Posted

kad si se ti to pretvorio u malkina? :dry: bukvalno imamo tri razlicita igraca, a tebi sad kapiten zabio gol!

Kontao sam imaš cs na Jonesu i da mi je jedina šansa da se kockam na Salahov fejl. Čestitke.
Posted

Još šest golova Salaha i u igri sam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
12 minutes ago, Gylfi Pleasure said:

Kontao sam imaš cs na Jonesu i da mi je jedina šansa da se kockam na Salahov fejl. Čestitke.

+1, dobro smo se sibali™

Posted
Samo 50 bodova imaš više, sve u redu.
Jbg ko je ocekivao Kunov poker? Prebacena stotka.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Имам 95 поена и губим у три лиге од три различита противника. :lolol:

Posted

pukla stotka! prvi put u životu a da nije dgw :cry: