copkillah Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 12 hours ago, cvrlle said: sad bi idealno bilo da se cileanski kuckar sutra tokom zagrevanja pozali portugalskoj trenerskoj prevari na bolove u zadnjoj lozi i da preskoci malo pa, protivnici su ipak svrake spanskog kelnera! samo da Svrake metnu jedan i biće sve okej što se tiče ovog kola u fantaziju!
cvrlle Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 1 minute ago, copkillah said: samo da Svrake metnu jedan i biće sve okej što se tiče ovog kola u fantaziju! ma nek' metnu i vise. bice sladji ovaj RL!
copkillah Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Just now, cvrlle said: ma nek' metnu i vise. bice sladji ovaj RL! bilo bi super, mada verujem da će Žoze konačno doći do te pobede na St Džejmses Parku
cvrlle Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 rastavice ih od zivota. dace im 5-6 komada. redjace se strelci i asistenti kao na traci. samo ce moj cileanski kuckar(c) ce ostati praznih kolona
copkillah Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 2 minutes ago, cvrlle said: rastavice ih od zivota. dace im 5-6 komada. redjace se strelci i asistenti kao na traci. samo ce moj cileanski kuckar(c) ce ostati praznih kolona :: 1-1, Valensija u sedmom minutu za 0-1, Slimani u 88. donosi bod Rafinoj četi ::
Прслин Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 Свароже, овај Ричијев гол мојој дуплој одбрани Ман Јунајтеда је дефинитивно потопио и оно мало наде да ћу те неким чудом стићи. Честитам! 👍🏻 Остаје ми само да навијам да добијеш што више бодова до краја кола како бих после могао да доказујем да се нисам изборио за промоцију јер сам у већини пораза губио од тимова који су имали највише бодова у том колу.
Svarog Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 35 minutes ago, Прслин said: Свароже, овај Ричијев гол мојој дуплој одбрани Ман Јунајтеда је дефинитивно потопио и оно мало наде да ћу те неким чудом стићи. Честитам! 👍🏻 Остаје ми само да навијам да добијеш што више бодова до краја кола како бих после могао да доказујем да се нисам изборио за промоцију јер сам у већини пораза губио од тимова који су имали највише бодова у том колу. neće moći! ja sam već kaparisao taj izgovor.
Sam Spade Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 On 2/10/2018 at 4:29 PM, Moća said: Nisam ni sumnjao da ce i moj protivnik imati Dejvisa <_< @Sam Spade javi se trstenicka prevaro! Samo 50 bodova imaš više, sve u redu.
sekretar Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ako Salah ponovi i drugo poluvreme kao i prvo, a sutra i Giroud tako isto odigra mogu da se nadam necemu, inace sve cestitke 25. Maj
Gylfi Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 kad si se ti to pretvorio u malkina? bukvalno imamo tri razlicita igraca, a tebi sad kapiten zabio gol!Kontao sam imaš cs na Jonesu i da mi je jedina šansa da se kockam na Salahov fejl. Čestitke.
Aleksandar88 Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Još šest golova Salaha i u igri sam. Sent from my iPhone using Tapatalk
Calavera Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 12 minutes ago, Gylfi Pleasure said: Kontao sam imaš cs na Jonesu i da mi je jedina šansa da se kockam na Salahov fejl. Čestitke. +1, dobro smo se sibali™
Moća Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Samo 50 bodova imaš više, sve u redu.Jbg ko je ocekivao Kunov poker? Prebacena stotka.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Прслин Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 Имам 95 поена и губим у три лиге од три различита противника.
malkin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 pukla stotka! prvi put u životu a da nije dgw
Recommended Posts