Прслин Posted July 23, 2017 Author Posted July 23, 2017 Најпопуларнија лига. Премер и Шип се не зна ни ко у њих улази, ни ко излази, не можете да се сакупите сто година... Толиина брука и срамота, то је јасно. Она негде на плажи свира лиру док њено царство гори. Не знам како је трпите. Са друге стране, у Бетону ред, рад и дисциплина мирољубиво коегзистирају са анархијом, лавови спавају са јагањцима и нигде нема ниједне једине фонтане... Рај. Кажи другу да се запљуне на форум, па да ми се јави на ПМ да му свечано уручим код. Потребни су нови људи, бољи од Моће, стручнији од Малкина и организацијски надаренији од Толее. Дакле, потребан нам је било ко.
Svarog Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Prslinov kriterijum za fantaziste, ko moj za devojke dok sam studirao, svake godine sve nizi i nizi.
John Coltrane Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Neko pomenu da je zelja za igrom na istorijskom minimumu i ja na to dodajem +1000. Posle onakvog pusenja za Premer bolje da sam okacio misa i tastaturu o klin i radovao se novom FM serijalu/summer transfer patchu.
Прслин Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Јеботе, Моћо, јеси стварно мислио да нико неће видети?
Pokojni Ruxin Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Mogo je barem malo zamaskirati stil pisanja, tačno se vidi da je naš moća posle 2 reda
Прслин Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Мислим да није очекивао да смо на опрезу и да пратимо све. Зато се и дописује даље: http://www.fantasyfootballscout.co.uk/2017/07/24/the-numbers-game-manchester-united/?hc_page=2#hc_comment_15940585
Moća Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 kako sad odgovoriti na ove provokacije? Prsline osveta se servira hladna i iznenadice te kad se najmanje nadas
Прслин Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 Сањао сам ноћас да ППП лиге не крећу у исто време, него да прво стартује Премер, па Брод, па Бетон. То је нама из Бетона дало предност у ППП класику јер смо могли да изаберемо и играче који су стигли последњи дан прелазног рока, а бодовање је из неког разлога кретало тек након нашег старта. Занемаримо за тренутак то што од свега што постоји на бели свет ја сањам фантази (зато сам га и баталио на годиницу) и концентришимо се на логични след догађаја који би уследио да се нисам пробудио. Дакле, са том предношћу бих извесно освојио ППП класик. У то име, молим да се у евиденцију победника убаци и ова моја ноћашња титула. И једна дигресија: Моћо, Ready Player One је најглупља књига коју сам читао у животу, а читао сам и Басару. Бачи то.
Recommended Posts