189- Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Federer dijete sreće ;-) ....shit has hit the fan... kao i uvek
Grandilof Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ma izem ti ja i ovaj Wimbledon, polagacu neke nade u Cilketa i navijati, ali mrka kapa. Rafa sunce ti bogovo, Fedex igra protiv ovih bugarcica i crnogoraca koji predaju i pre nego sto pocnu, a tek Berdih pa tom treba 10 vezanih na servis mec lopti da bi dobio...
Jeremija Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Kaže Federer da se nada da će se Novak oporaviti za američki deo toura, lepo.
Grandilof Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 novak izmedju redova najavio pauzu do kraja godine Ja se nadam, ako stvarno tacno ovo sto prica da ga muci godinu i po ne znam sta je do sada cekao...
1n54jd3r Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 znaci nije do gmaza, nije do ishrane...prosto od osvajanja RG on nije fizicki bio nikada ni blizu 100%...na servisu svakako, a sada je trpeo i fh zbog bolova...ako je tacno, a nema razloga da folira, verujem da moze pocetkom sledece godune da se vrati u najboljem izdanju...zeli da izbegne operaciju, ali utisak je da ce tesko resiti problem bez iste
Recommended Posts