Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

Ma uopste nije problem da se prica da je namesteno ali jbt nemojmo o tome kad Ofk daje 3 gola iz rubrike "da im das da ponove 10 puta ne bi tako dobro ispalo". Ovo je prica veruj svojim ocima ili navijacima Partizana.

Sto se tice prethodnih 7+ situacija, desilo se na Marakani gde smo ih nabili nekoliko puta. Nikakvi prelazi i nista, samo su nabijeni a jednom je 7. gol pao u poslednjem minutu nadoknade. Da li je to namesteno, ostajem pri tome da niko normalan ne bi rizikovao zivot kluba koji moze da krade na milion nacina da bi pravio neke seljacke kombinacije. Ali opet ne mogu da tvrdim, mozemo samo da tumacimo po svom.

• Replies 9.6k
  • Views 535.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

Da, cekao sam samo vas dvojicu da ostvarim jedan davni san.... oh wait.lolol

Vi ako ne shvatate u sta ste se pretvorili posle ovog cirkusa sa Obradovicem, docekivanjem na aerodromu i iskazivanjem ljubavi prema Najvecem skandiranjem "da umru sva ciganska deca" i "Covic Vesna jebe se k'o besna" nikada necete ni shvatiti. Kao sto ne shvatate da mi ostali ne zelimo da budemo taoci vaseg ludjenja i da ono nikog osim vas samih ne zanima. Da ja navijam za klub na takav nacin smesta bih sebi zakazao terapiju u nadi da za mene tamo negde u buducnosti postoji neka sansa za spasenje. Za koga i za sta biste vi mucenici navijali da nema Zvezde cija sva deca treba da umru?

Ofk vodi Terzin sin, nema šta da se tumači. Zapravo, nema šta da se tumači još od 2015 kada je Terza ušao u svlačionicu Ofk sa onim čuvenim "šta ste se rastrčali" pa je usledio preokret i 6:2, prva u nizu 7+ utakmica.

Ko je tačno od nas ovde rekao da treba da umru ciganska deca, lažljivče?

Ovo je već dosta jako. Level "Sede neki ljudi u kafani u Mionici I gledaju neke spiskove. Šta vama sad to smeta, kada je tako oduvek bilo? Jasno je da tebe ne svrbi korupcija i nameštanje u Srbiji nego te svrbi jedna stranka. To su ionako samo neke teorije zavere koje se lepe jer je u pitanju najveća stranka u Srbiji. U Srbiji se oduvek nameštali na izborima ali zaista treba biti bezobrazan pa se to žaliti iz ugla simpatizera najlopovskije stranke. Zato gledajte svoja posla i sačuvajte dostojanstvo."

5 minutes ago, napadaj said:

Ko je tačno od nas ovde rekao da treba da umru ciganska deca, lažljivče?

A ko je napisao da je neko od vas to rekao, gluperdo? Ima vas "pametnih" koji takve stvari pevate u masi kad vas niko ne vidi, sto vas ne cini nekim ko takve stvari ne tolerise vec najobicnijim licemerima. Nisam video da je nekom od vas to skandiranje zasmetalo dok vas ja nisam podsetio na to sta ste culi.

1 minute ago, *edited by mod said:

Ovo je već dosta jako. Level "Sede neki ljudi u kafani u Mionici I gledaju neke spiskove. Šta vama sad to smeta, kada je tako oduvek bilo? Jasno je da tebe ne svrbi korupcija i nameštanje u Srbiji nego te svrbi jedna stranka. To su ionako samo neke teorije zavere koje se lepe jer je u pitanju najveća stranka u Srbiji. U Srbiji se oduvek nameštali na izborima ali zaista treba biti bezobrazan pa se to žaliti iz ugla simpatizera najlopovskije stranke. Zato gledajte svoja posla i sačuvajte dostojanstvo."

Da, to je tacno taj level. Upravo o ovakvim analogijama i govorim kad pokusavam da ilustrujem u kakvo ludilo ste upali.

12 minutes ago, Nikodije said:

Ofk vodi Terzin sin, nema šta da se tumači. Zapravo, nema šta da se tumači još od 2015 kada je Terza ušao u svlačionicu Ofk sa onim čuvenim "šta ste se rastrčali" pa je usledio preokret i 6:2, prva u nizu 7+ utakmica.

Nikodije, ne prdi.

1 minute ago, harper lee said:

Nikodije, ne prdi.

Volim te i drag si mi ali na fudbalskim temama katkad si kao Kaligula gore na politici, u nekom svom svetu

12 minutes ago, Nikodije said:

Nemoj tako, sad je baš kolega objasnio da nikada nije bilo prelaza i da je sve to fudbalski normalno.

7 minutes ago, Nikodije said:

Volim te i drag si mi ali na fudbalskim temama katkad si kao Kaligula gore na politici, u nekom svom svetu

Da li ti zaista hoces da raspravljas o integritetu utakmice klubova koje vode otac i sin? Sa mnom ili sa bilo kim? Ovde se uopste ne radi o tome, radi se o osujecenim navijacima jednog drugog kluba koji su "propustili da primete" da iz kola u kolo njihov klub igra namestene utakmice ove sezone ali su se svi sjatili da zavape zbog utakmice OFK - Zvezda jer im je to, mozes misliti, dokaz da je liga namestena na njihovu stetu. Batali me i sa njihovim licemerjem i sa tvojim pokusajima da se predstavis kao NGO aktivista kojeg zanima samo svoje dvoriste.

1 minute ago, harper lee said:

Da li ti zaista hoces da raspravljas o integritetu utakmice klubova koje vode otac i sin? Sa mnom ili sa bilo kim? Ovde se uopste ne radi o tome, radi se o osujecenim navijacima jednog drugog kluba koji su "propustili da primete" da iz kola u kolo njihov klub igra namestene utakmice ove sezone ali su se svi sjatili da zavape zbog utakmice OFK - Zvezda jer im je to, mozes misliti, dokaz da je liga namestena na njihovu stetu. Batali me i sa njihovim licemerjem i sa tvojim pokusajima da se predstavis kao NGO aktivista kojeg zanima samo svoje dvoriste.

Ovaj odnos Zvezde i Ofk danas, Partizan je imao sa pola lige svojevremeno, tako da me grobarska smatranja i kukanja ne zanimaju uopšte, što me neće sprečiti da konstatujem neke očigledne stvari kada je fkcz u pitanju.

Ja bih sve titule od 92. poništio, i ne zanima me ko će biti prvak ove lige, manje-više uvek se unapred zna. U domaćoj ligi me ne zanima blizanačko natezanje, već tražim neke dobre priče i onda to pratim. Ove sezone to je Radnik, npr.

17 minutes ago, harper lee said:

Vi ako ne shvatate u sta ste se pretvorili posle ovog cirkusa sa blokadama, šetnjama i iskazivanjem ljubavi prema studentima skandiranjem "Vučiću pederu" i "Aco Šiptare" nikada necete ni shvatiti. Kao sto ne shvatate da mi ostali ne zelimo da budemo taoci vaseg ludjenja i da ono nikog osim vas samih ne zanima. Da sam ja član pokreta takvog smesta bih sebi zakazao terapiju u nadi da za mene tamo negde u buducnosti postoji neka sansa za spasenje.

Evo i ovo sam ti sredio.

Što se tiče tog skandiranja na aerodromu, na košarci ga nije bilo nikad ni u Pioniru ni u Areni a prilično sam redovan. Fudbal koliko sam malo pratio isto ga nije bilo, bar ne da sam ja čuo.

Sa druge strane jeste malo jadnjikavo (ali dobro dugo smo na forumu pa sam navikao) to podmetanje da šta god neki navijači pevaju ili rade, mi na forumu ako se ne oglasimo podržavamo to. Ako tako krenemo trebaće nam nov server za svaki obračun, zastavu i pesmu. Ja jednostavno u dobroj veri pretpostavim da se bar ovde na PPP neke stvari podrazumevaju, bar dok neko sam ne skoči da demantuje.

12 minutes ago, *edited by mod said:

Evo i ovo sam ti sredio.

Što se tiče tog skandiranja na aerodromu, na košarci ga nije bilo nikad ni u Pioniru ni u Areni a prilično sam redovan. Fudbal koliko sam malo pratio isto ga nije bilo, bar ne da sam ja čuo.

Sa druge strane jeste malo jadnjikavo (ali dobro dugo smo na forumu pa sam navikao) to podmetanje da šta god neki navijači pevaju ili rade, mi na forumu ako se ne oglasimo podržavamo to. Ako tako krenemo trebaće nam nov server za svaki obračun, zastavu i pesmu. Ja jednostavno u dobroj veri pretpostavim da se bar ovde na PPP neke stvari podrazumevaju, bar dok neko sam ne skoči da demantuje.

A evo ga i deo traktata o grobarskom ekskluzivnom i velicanstvenom opozicionarstvu. Ludilo se siri i dalje.

Ali, koliko sam pratio ja ga nisam cuo, nemam pojma ko su ti ljudi, ja sam dosao iz Berana biciklom.lolol Sramota. Ja sam napisao esej od 30 redova kad sam prvi put cuo "Indija, Pakistan" na moj uobicajeni nacin (dakle, apgrejdovanim kocijaskim recnikom), vi ste cutali kao zaliveni iako ste svi gledali prenos doceka Obradovica na aerodromu i to bi proslo bez komentara da vas nisam podsetio. Zao mi je, druze, ali to se odvajkada zvalo licemerje.

Stoga, nemoj ti meni da sredjujes postove, iskoristi bolje to vreme da uspostavis svoju moralnu vertikalu.

23 minutes ago, Nikodije said:

Ovaj odnos Zvezde i Ofk danas, Partizan je imao sa pola lige svojevremeno, tako da me grobarska smatranja i kukanja ne zanimaju uopšte, što me neće sprečiti da konstatujem neke očigledne stvari kada je fkcz u pitanju.

Ja bih sve titule od 92. poništio, i ne zanima me ko će biti prvak ove lige, manje-više uvek se unapred zna. U domaćoj ligi me ne zanima blizanačko natezanje, već tražim neke dobre priče i onda to pratim. Ove sezone to je Radnik, npr.

Dakle, NGO aktivista. Znao sam.lolol