November 4, 2025Nov 4 vojvodina (jos) nije smenila tanjgu niti cuka lesnjaka. eto, tri musketara ako racunamo da ni miloje nije smenjen, mada realno jeste. e da, simo krunic takodje. pa dobro, ima ih. Edited November 4, 2025Nov 4 by Nikodije
November 8, 2025Nov 8 LALATOVIĆ: Ako klub može da promeni pet trenera u sezoni, može i trener isto toliko klubova
November 21, 2025Nov 21 Author surdulica školuje vojvodinu prilično lagano(31. min 3:0)pada mi na pamet jedino da je ovakav procvat fudbala na vlasini koincidira sa postavkom nove podloge na surduličkoj bombonjeritmmožda su znali i ranije samo nisu imali gde da pokažuto i jakšić, koji radi odličan posao Edited November 21, 2025Nov 21 by kud u maglu Simoviću
November 21, 2025Nov 21 On 2.8.2025. at 12:56, Nikodije said:Pratim Radnik zbog talentovanog trenera Marka Jakšića i veoma sam zadovoljan igrama. U prvom kolu su pružili jak otpor Vojvodini a u drugom su nadigrali Bačkotopolčane, koje je spasavao Ilić, najbolji golman lige. Ali bio je to praznik fudbala, kombinatorna igra lepa za oko. Radnikov fudbal je pojam za naše evropske uzdanice iz Pazara i Kragujevca.struka se oglasila na samom pocetku sezone
November 21, 2025Nov 21 nisam ni znao da je bio u imt-u. ne pratim imt poslednjih godina nista vise nego ostale klubove.
November 21, 2025Nov 21 besmisleno je ovo potucanje imt najpre po bezaniji, sada su u jebenoj loznici. to je klub koji pripada na old traktor areni, a ultra kop bi zaista mogao da napravi neki stadioncic koji ispunjava uslove. cena stadiona nije ni petina nekog osrednjeg tendera.
November 23, 2025Nov 23 Author kako su lučanci ošurili imt, ko imenjaci iz torinaimt mlati praznu slamu, ovi capcarapcap i lagana tri golapera bojić mega car, dao dva namestio jedanonaj klinac novičić, kapiten imt-a jako dobar igrač
November 23, 2025Nov 23 On 21. 11. 2025. at 17:14, Nikodije said:besmisleno je ovo potucanje imt najpre po bezaniji, sada su u jebenoj loznici. to je klub koji pripada na old traktor areni, a ultra kop bi zaista mogao da napravi neki stadioncic koji ispunjava uslove. cena stadiona nije ni petina nekog osrednjeg tendera.Sta je sa stadionom Graficara..to mi je nekako ista krimi dzimi ekipa kao i IMT, vrlo bih se iznenadio da IMT tamo ne igra a poslednji put kada sam tuda prolazio delovalo je da ne treba puno do kraja gradnje.
November 23, 2025Nov 23 Nikad zanimljivije prvenstvo , polako ali sigurno ličimo na Slovensku telemach ligu gde svak svakoga može da pobedi. Edited November 23, 2025Nov 23 by Cash
November 23, 2025Nov 23 Author meni deluje da je imt odustao od prve lige, pogotovu kad sam čuo da ista ekipa stoji i iza fk ušća, i bsk-aidu ljudi na kvantitet
November 23, 2025Nov 23 Nije liga nista bolja nego ranije, vec su i FKCZ i FKP slabiji nego ranije. Onaj tim sa Asanom, Sadikom i ostalima, bi odvalio ovakvu Zvezdu trenutno, kao sto bi i lanjska Zvezda opet osvojila ligu sa +40.Vojvodina je takodje imala jaci tim lani.To vam je najbolji pokazatelj zasto se sibaju po HNLu gde kiksaju svako drugo kolo i Dinamo i Hajduk i Rijeka, zasto sto su naprosto LOSI i OCAJNI.Svako ko je gledao danasnju i jucerasnju utakmicu beogradskih timova je mogao da vidi zestoke mane kod oba tima, gde je dovoljno da neki bunker Javor jednom sutne i osvoji tri poena ili gde Pancevo postigne 3 , a mogao je jos toliko golova.Nema tu nekog napretka u ligi, ali je cinjenica da su neke ekipe dosta bolje nego ranije, bas to Pancevo npr, TSC se srozao nevidjeno, ali generalno nije to nista nesto epski bolje. Recimo ceska liga je kvalitetnija liga.Opet, za pohvalu je fajterski mentalite i Javora i Radnickog i Panceva, ljudi izlaze na teren sa spoznajom da MOGU da dobiju oba tima, ako nista drugo, bar je to nesto za pohvalu, za razliku od nekih drugih vremena.Bar je zanimljivija za gledanje, da Vojvodina nije izgubila od IMTa i Radnika, sad bi bila na vrhu.Imam utisak da bukvalno u svako kolo sva tri vodeca tima mogu da izgube ili da igraju nereseno, nevezano da li su domacini ili gosti. Edited November 23, 2025Nov 23 by gorance
November 23, 2025Nov 23 I kup je nikad neizvesniji, ma igra se posteno, na gol vise i za dusu i srca navijaca.