Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

2 hours ago, Nikodije said:

Ako u svom pisanju ne nastupaš kao klupski portparol velika je verovatnoća da ćeš biti u sukobu sa klubom.

Moguce ali ovaj lik konkretno je zlonamerna neznalica, gledao sam ga nekoliko puta kako komentarise. Istini za volju, takva je vecina ovih kurajbera koji se loze da su sportski novinari i rade po raznim medijima i portalima tako da se ne izdvaja previse.

• Replies 9.6k
  • Views 535.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

8 hours ago, Dimitrije said:

Inace u vikend programu Nove S TV jedna mlada voditeljka je dobila packe jer je rekla nesto lepo o Zvezdi. Diskutovalo se o 29. novembru i lepotama zivota i uspesima u SFRJ u svemu uklucujuci i sport. Ono devojce da uvelica te uspehe rece da je i Zvezda osvojila Kup... nije ni stigla da zavsi ...sampiona" kad je kolega voditelj ostro prekori: "Zvezda nije bila Jugoslovensko sportsko drustvo". Nego je bila sta, mamlaze jedan.

Fun fact: mlada voditeljka je ćerka Vlade Stošića

9 hours ago, WTID said:

Ne znam zasto se uopste trudis da objasnis ostrascenim ljudima neke stvari. Ne radi to porodica za sebe vec za bliznje svoje koje treba obskrbiti. Njemu vise i ne treba preokre iz 1 u 2 ili obrnuto da bi se dobrno naplatio

OFK 2+ u prvom oko 15

OFK 3+ na celoj oko 15

FOK 2+ u prvom i 1+ u drugom 25

7+ oko 10

Pobeda Zvezde iz preokreta (tzv sportski preokret) oko 6

Oba tima daju gol u oba poluvremena verovatno oko 15

Pre utakmice nisam proveravao kvote, verujem da ti jesi i da su ovo tacne kvote. Takođe, nisam samim ti ni proveravao ove konkretne igre.

Ono sto jesam proveravao bilo je u nekom 20. minutu igre i o tome sam pisao na CZ temi. Kvote su bile užasno jadne i neisplative i za probati.

On 30. 11. 2025. at 19:09, Segundo said:

Uzeo pri 2:1 da pogledam live kvote. Golovi na Zvezdu, u ponudi nema granica 1.5 i 2.5, prva sledeća 3.5, igra vredi kvotu 1.3 😆

Ukupno golova išlo do 9.5 po kvoti 4.3

Ne dokazujem ništa, kao i vecini, i meni su ove utakmice upitne, ali ono sto mi bode oči je način postizanja golova Ofk-e, kao i to da bi se nameštena utakmica verovatno završila nekim ranijim ili makar sumnjivijim golom, što kažu prekaljeni namestaci (od najnižih liga, pa na dalje) “tako se ne namešta”. Osim rezultata koji bez sumnje stavlja znak pitanja, nije bilo sumnjivih penala, crvenih gde ih nema, nonsalantnog kiksa ili nešto tome slično.

Tako da, iako sam subjektivan kada je u pitanju tim za koji navijam, u ovakvim okolnostima se zaista trudim da budem objektivan i u ovom slučaju sam bas podeljenog mišljenja.

U cilju "istrage" pogledao sam hajlajte utakmice Zvezda - Ofk 5-2 iz aprila kada je poslednji gol pao u nadoknadi. Ako uzmemo da se namesta 7+ ne bi trebalo da se ceka nadoknada a i ako se vec doceka taj gol bi trebalo da je providno pusten.

U realnosti Katai je napravio majstoriju i to nakon isteka nadoknade. Zatvaram istragu i zakljucujem da su uobicajene budalastine u pitanju.

15:40 na klipu

Divno je videti kako neki na ovom topiku doživljavaju moralnu katarzu.

Pravda će pobediti!

• Popular Post

Divno je videti kako vam lopovluk i bahatost ne smetaju na sportu nego samo na politici dok isti ljudi rade i jedno i drugo. Ali to je x puta ispričana priča na ovom forumu. Najjače je kad pišu o tome kako nešto ne bi tako otvoreno radili isti oni naprednjaci koji sve ostalo rade bahato i otvoreno. Da na politici relativizujete ovako samo bi sebi rekli da ste botovi i tražili banove. Svi ste tu što ste se jаvili, uobičajena ekipa, da Bog da živeli pod Vučićem milion godina.

Edited by theanswer

• Author
3 minutes ago, theanswer said:

Divno je videti kako vam lopovluk i bahatost ne smetaju na sportu nego samo na politici dok isti ljudi rade i jedno i drugo. Ali to je x puta ispričana priča na ovom forumu. Najjače je kad pišu o tome kako nešto ne bi tako otvoreno radili isti oni naprednjaci koji sve ostalo rade bahato i otvoreno. Da na politici relativizujete ovako samo bi sebi rekli da ste botovi i tražili banove. Svi ste tu što ste se jаvili, uobičajena ekipa, da Bog da živeli pod Vučićem milion godina.

srce od lubenice

🍉

Another day, another grobarsko pseudomoralno proseravanje. Zna se ko ce uvek o postenju.

Znaci opet smo tema mi umjesto klub koji po kvalitetu ima tim za 4-6. mjesto, a vec nedeljama se superi sa vrha jer je drzava naredila tako!? fantom

1 hour ago, theanswer said:

BRAVO. BRAVO!!!!!!!

Svi ovi što se sablažnjavaju zbog Zvezdinih nameštaljki sa OFKom sutra će prihvatiti da njihov klub to isto radi, neće trepnuti

Samo mi iz nevladinog sektora ukazujemo na pogubnost takvog načina razmišljanja i ništavnost takvih titula

1 hour ago, theanswer said:

A sta ćeš, jednostavno ne mogu da dobace dalje od klubaštva. Sve je super dok se ne dođe do Zvezde. Onda ide upside down world gde su navijači Partizana nastajali u kasarnama JNA (što je valjda neka uvreda i poređenje sa drugim navijačima za koje se bojim i da pitam kako su nastali), NGO aktivisto je uvreda, vređanje Vučića je licemerno i kontraproduktivno, dok je junačko ćutanje pravi izbor, FKCZ je prva ako ne i najveća žrtva SNSa, klubovi koje drže otac i sin redovno igraju rezultate sa jakim kvotama, ali i ovoj sezoni Partizan je taj koji namešta iz kola i kolo, i ostala samozavaravanja koja sam zaboravio. Na forumu ali i u RL

Pri tom su to uglavnom racionalni ljudi kada su bilo koje druge teme u pitanju. Ali ako se takne nešto vezano za Zvezdu, pa makar toliko očigledno bilo kao ovo što Terzić radi sa Terzićem Jr, odmah upadaju u amok. Najgore je što bi delili mišljenje većine o tim likovima i postupcima, ali ne vredi čim se neko okiti klupskom značkom illi nedaj Bože nekom funkcijom u klubu, odmah im se žestoko gleda kroz prste i nalaze najčudnija opravdanja...

Kakva gomila opstih mesta, karakterizacija, generalizacija i slicnog sranja.lolol Sekta jebena.

Sve ce da se napise samo nece odgovor na tezu da je ideja o tome da Zvezda i OFK od svih klubova namestaju 7+ rezultat zbog kladionica najobicnija glupava besmislica. Pri cemu garantujem da niko od tih grobarskih veselnika nije ni gledao utakmicu.

34 minutes ago, *edited by mod said:

A sta ćeš, jednostavno ne mogu da dobace dalje od klubaštva. Sve je super dok se ne dođe do Zvezde. Onda ide upside down world gde su navijači Partizana nastajali u kasarnama JNA (što je valjda neka uvreda i poređenje sa drugim navijačima za koje se bojim i da pitam kako su nastali), NGO aktivisto je uvreda, vređanje Vučića je licemerno i kontraproduktivno, dok je junačko ćutanje pravi izbor, FKCZ je prva ako ne i najveća žrtva SNSa, klubovi koje drže otac i sin redovno igraju rezultate sa jakim kvotama, ali i ovoj sezoni Partizan je taj koji namešta iz kola i kolo, i ostala samozavaravanja koja sam zaboravio. Na forumu ali i u RL

Pri tom su to uglavnom racionalni ljudi kada su bilo koje druge teme u pitanju. Ali ako se takne nešto vezano za Zvezdu, pa makar toliko očigledno bilo kao ovo što Terzić radi sa Terzićem Jr, odmah upadaju u amok. Najgore je što bi delili mišljenje većine o tim likovima i postupcima, ali ne vredi čim se neko okiti klupskom značkom illi nedaj Bože nekom funkcijom u klubu, odmah im se žestoko gleda kroz prste i nalaze najčudnija opravdanja...

POTPUNO NEVEROVATNO. 2025. godina jbt nakon svega sto se ovde desilo...

Ali... OK

GLTA

1 hour ago, Nikodije said:

Svi ovi što se sablažnjavaju zbog Zvezdinih nameštaljki sa OFKom sutra će prihvatiti da njihov klub to isto radi, neće trepnuti

Samo mi iz nevladinog sektora ukazujemo na pogubnost takvog načina razmišljanja i ništavnost takvih titula

Ne bi mi bilo preterano iznenađenje da je Terziću ovo sa OFK između ostalog i osiguranje za kada padne vlast, da ga ne diraju previše.