Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

Samo u paralelnoj dimenziji u kojoj žive cigani može budala da ispadne onaj ko se sprda sa time što redovno pada 7+ golova na utakmicama dva kluba čije su uprave najdirektnije moguće rodbinski povezane, pri čemu je predsednik jednog bio krivično gonjen zbog kriminala izvršenog dok je bio predsednik drugog.

I još smo mi nepošteni i licemerni. lolol

Kolko je izvitoperen ciganski mozak, čudo jedno.

• Replies 9.6k
  • Views 535.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

• Author

ček, ček, ček

mi pričamo o regularnosti utakmice gde je otac, kriminalac sa interpolove poternice direktor jednog, a sin radnik bia, doduše još uvek sitni kriminalac u pokušaju i za sada samo gradski kabadahija prvi čovek drugog kluba

pa šokovi

51 minutes ago, harper lee said:

Stvarno bi pomoglo kad biste naucili da citate.

Pa očigledno ti ne znaš da čitaš ili čitaš unakrsno jer sam ja tačno napisao ono što si ti kvotovao sam sebe.

15 minutes ago, Dimitrije said:

Prema tome, vase sumnje su bazirane na onome sto se zove circumstantial evidence: da su celnici oba kluba u tesnim rodbinskim vezama i da veliki broj golova na utakmicama ova dva kluba izazivaju kod vas sumnju, mada njihove utakmice ne gledate. Morate bolje od ovoga ako vec optuzujete. Za sada, to sto pisete deluje diletantski.

Gosn Dimitrije, ako dobro razumem zivite u inostranstvu.

Uz puno postovanje - izmedju ostalog i jer ste uglavnom korektni - jedno pitanje: da li znate da je Predsednik ove kvazi-drzavice bio na nekoliko utakmica Zvezde u Evropi poslednjih godina. I da se nije cuo ni jedan uzvik, niti jedan zvizduk?

Naravno znam da je deo Severa pod punom kontrolom vlasti, odnosno saradjuje sa vlasti, a vec neko vreme se pravi i takav Jug - sa manje ulaganja doduse - ali svejedno - kako to objasnjavate? Mene su licno jurili sa tog novog Juga pre 7 godina kada sam na Istoku vikao potiv ovog rezima lazni navijaci Partizana sa Juga koje je postavila ova vlast (uz Splicane, Belivuka i ostale koji nikakve veze sa Partizanom nemaju ali to je druga tema).

Zamolio bih za iskren odgovor.

Iskreno, ne vidim razlog da idete na utakmice i da skandirate protiv vlasti. Mislim da ako protestujete treba da odete ispred Cacilenda (Skupstina + Predsednistvo) i da to tamo radite. Tamo to ima efekta, na stadionu nema jer se na stadionu skandiraju uglavnom baljezgarije (UEFA Mafija, Kosovo-Srbija, Aco Siptaru, Vucicu pederu, pevaju pesme o Drazi, itd.) Ne vidim da studenti i zborovi gradjana odlaze na stadione da protestuju i skandiraju. Oni to rade tamo gde treba.

Edited by Dimitrije

3 minutes ago, Dimitrije said:

Iskreno, ne vidim razlog da idete na utakmice i da skandirate protiv vlasti. Mislim da ako protestujete treba da odete ispred Cacilenda (Skupstina + Predsednistvo) i da to tamo radite. Tamo to ima efekta, na stadionu nema jer se na stadionu skandiraju uglavnom baljezgarije (UEFA Mafija, Kosovo-Srbija, Aco Siptaru, Vucicu pederu, pevaju pesme o Drazi, itd.) Ne vidim da studenti i zborovi gradjana odlaze na stadione da protestuju i skandiraju. Oni to rade tamo gde treba.

U redu. Postujem. Hvala na odgovoru. Necu insistirati na detaljima ali za mene JESTE sramota da ceo stadion cuti, a sutra prica protiv Predsednika. To je za mene cisto licemerje pa i nesto gore. Ali OK.

Bold: Nazalost NECE imati efekta ali nema ni veze...

Razumem da Vas ne zanima inflitriranje kriminalaca na stadion Partizana od strane ove vlasti (Belivuk, Splicani, Jug) a sto se nikada nije desavalo u ovoj kvazi drzavici ranije i hajde da kazemo da je to ok - Vase pravo.

Ono sto bih se nastavio na Vas i sto za mene tek treba da se resava kada se srusi ovaj rezim (i sadasnje stanje u srBskom sportu) su ove zastave i baneri koje tzv navijaci Partizana postavljaju - Nebojsa Pavkovic, Obilic i slicne gluposti koje ne bi trebalo da imaju nikakve veze sa sportom....

1 hour ago, Dimitrije said:

Kako li ste do ovog zakljucka dosli, to je tesko razumeti.

Mene zanima, koliko je partizanovaca i ovih nevladinih navijaca gledalo ovu ili bilo koju prethodnu utakmicu izmedju OFK i Zvezde? Ili su zakljucak da su sve namestene izveli na bazi rodbinskih veza Zvezdan-Kostadin i Mitar-Andrej?

Pa dosta je jednostavno. Kada padne vlast (kad god to bude bilo) dokazi o nameštanju utakmica mogu da skupo koštaju klub ako procure na pravom mestu. A ko god bude bio na vlasti, ne treba mu još jedan požar koji treba da gasi u startu.

Ali to je već samo moje razmišljanje naglas.

Sve ostalo "Pa neće valjda toliko očigledno?" je reakcija na klasično SNS bahaćenje gde Terzić samo koristi ono što mu je trenutno dozvoljeno.

U svakom slučaju, dosta je zabavan ovaj Topić sa čestitim starinama i najpoštenijim klubovima. Još je zabavnije kada se pomisli na šta bi svi njihovi postovi na ovoj temi ličili u nekoj paralelnoj stvarnosti u kojoj recimo Partizan i Teleoptik imaju iste ovakve rezultate u zvaničnim utakmicama...

26 minutes ago, mozzer said:

U redu. Postujem. Hvala na odgovoru. Necu insistirati na detaljima ali za mene JESTE sramota da ceo stadion cuti, a sutra prica protiv Predsednika. To je za mene cisto licemerje pa i nesto gore. Ali OK.

Bold: Nazalost NECE imati efekta ali nema ni veze...

Razumem da Vas ne zanima inflitriranje kriminalaca na stadion Partizana od strane ove vlasti (Belivuk, Splicani, Jug) a sto se nikada nije desavalo u ovoj kvazi drzavici ranije i hajde da kazemo da je to ok - Vase pravo.

Ono sto bih se nastavio na Vas i sto za mene tek treba da se resava kada se srusi ovaj rezim (i sadasnje stanje u srBskom sportu) su ove zastave i baneri koje tzv navijaci Partizana postavljaju - Nebojsa Pavkovic, Obilic i slicne gluposti koje ne bi trebalo da imaju nikakve veze sa sportom....

Ja bih rekao da ima efekta, ali to je ne spada u temu o kojoj diskutujemo: Da (li) je utakmica OFK-Zvezda namestena.

2 minutes ago, Dimitrije said:

Ja bih rekao da ima efekta, ali to je ne spada u temu o kojoj diskutujemo: Da (li) je utakmica OFK-Zvezda namestena.

Ja nisam o tome diskutovao vec o povezanosti Predsednika sa Zvezdom kao i namernom nikada ranije vidjenom unistavanju Partizana.

Ovo da li ima efekta ako SVI ne ustanu protiv i to UVEK necemo na ovoj temi

1 hour ago, sigurnost said:

Dobro mi znamo ko je Terzić i fala bogu, glasno se o tome priča i piše.

Daj ti malo objasni široj javnosti ko su apostoli poštenja, pravednost i ljubavi Tomislav Karadžić, Mirko Marjanović, Žarko Zečević, Nenad Popović, Jovo Popović, Mirko Vučurević, Nikola Džomba, Zdravko Lončar...

I to od prvog dana na Zvezdinom topiku ali koliki obraz da se to registruje ocekujes od navijaca Partizana koji nikada nisu jednu jedinu rec rekli o svojoj dominaciji pod zastitom predsednika FSS za cijeg mandata nisi uopste smeo da pomislis sa pobedis Partizan, kamoli da pokusas da ga pobedis? Njima je to normalno jer smatraju da su klub koji, za razliku od drugih klubova, ima pravo na privilegije jer tako pise u dnevnoj zapovesti, privilegije drugih smatraju za urusavanje prirodnog poretka stvari i tek se tada bude iz dogmatskog dremeza u kojem jos uvek mogu da sanjaju bajke o sebi i svom znacaju, iako su vec 60 godina u fudbalu nepotrebno levo smetalo kojem su najveci domet pobede protiv Anderlehta, Groningena i Videotona.

Vecu grupu umisljenih tipova okupljenih oko neke ideje u zivotu nisam video. Mi ovde na deset strana raspravljamo o svakoj utakmici Zvezde koja im se ucini sumnjivom, njihove utakmice niti iko komentarise niti ikog zanimaju. Pa cak ni njih same. Njih zanima jedino ono sto se desava u Zvezdi, Partizan je valjda pod konstantnom okupacijom od osnivanja pa cekaju da ih preuzme Dalaj Lama. Do tog istorijskog momenta moracemo da trpimo ova stalna prskanja i tupljenja.

Mi nismo lopovi zato sto ste vi krali pre nas.

Ovo moze da se repuje..moze da se gusla..mozda moze i Bajaga da otpeva

23 minutes ago, mozzer said:

Ja nisam o tome diskutovao vec o povezanosti Predsednika sa Zvezdom kao i namernom nikada ranije vidjenom unistavanju Partizana.

Ovo da li ima efekta ako SVI ne ustanu protiv i to UVEK necemo na ovoj temi

Koliko ja razumem iz daleka, i uprava FK Partizana je lojalna vladajucem rezimu. Vas prvi covek se javno suprodstavlja i ogradjuje od vredjanja AV od strane Partizanovih navijaca. Uprkos tome, lojalisticki odnos uprava Zvezde i Partizana u odnosu na rezim se razlicito tumace. S jedne strane Vucic, kao navijac Zvezde, omogucuje da Zvezda dominira u domacim takmicenjima i redovno se takmici u Evropi. S druge strane, AV postavlja svoje lojaliste u upravu Parizana da bi ga unistavali. A to navodno unistavanje se ogleda u tome sto Partizan nije u stanju da osvoji ni jedan domaci trofej vec duze vreme a u Evropi dozivljava skandalozne poraze. Ta logika je na tankom ledu i promovisu je prvenstveno navijaci Partizana i neki opoziciono nastrojeni novinari i mediji kao izraz otpora postojecem rezimu a ne kao proverene/proverljive cinjenice.

Uozbiljite se. Zvezda je sve ove godine ozbiljno bolji tim od Partizana, titule osvaja lako izuzev one jedne sezone kad je Stanojevic osvojio 99 bodova pa se titula resila u derbiju.

Kvalitet potvrdjuje u evropi ozbiljnim nizom dobrih rezultata. Kad kazete kradja smatra se da je Partizan bolji ali pokraden a to zaista nije slucaj. Na sve to Zvezdin uspeh nije dosao tako sto je neko niotkuda doveo nekog Zeljka Obradovica i dao Zvezdi neogranicen budzet nego Milojevic, poluigraci sa neverovatnom hemijom i pre svega evropa.

Iz ovih razloga nisam blagonaklono gledao na Terzicevo vaskrsavanje Ofke, znao sam da ce to da posluzi kao argument da Zvezda "krade" i da je zato dominantna.

Hahahahaha

Vrh

2 minutes ago, napadaj said:

Hahahahaha

Vrh

Jbg brate ali tako je. Ni meni nije jasno zasto je Zvezda 20 godina bila qrc od ekipe u evropi a onda odjednom pocela da nize Spartu, Krasnodar, Salcburg, Kopenhagen, Yb, Liverpul, Olimpijakos, bukvalno neobjasnjive stvari. Ako je za to zasluzan ogroman kvalitet Vujadina Savica, Filipa Stojkovica, Jovicica, Pesica...onda ne znam kako Hajduk Split sa svim tim Livajama, Rakiticima, Perisicima, Krovinovicima...ne moze da prdne.

Neki fudbalski bogovi su rekli ok vreme je za Zvezdu i to je to, nemam drugo objasnjenje.