October 4, 2025Oct 4 Rešim jednom da pogledam meč naše lige, Partizan-Vojvodina igraju. Evo još osam minuta do isteka regularnih 90, pa igralo se možda 15ak minuta, ostatak vremena igrači su proveli čekajući da se raziđe dimčina, jer ove najvernije kretenčine pale baklje svaka dva minuta. Sudija je izgleda izveo igrače sa terena. Verovatno će se postaviti rekord u nadoknadi, ako se uopšte i nastavi meč.
October 4, 2025Oct 4 9 minutes ago, Zico said:Rešim jednom da pogledam meč naše lige, Partizan-Vojvodina igraju. Evo još osam minuta do isteka regularnih 90, pa igralo se možda 15ak minuta, ostatak vremena igrači su proveli čekajući da se raziđe dimčina, jer ove najvernije kretenčine pale baklje svaka dva minuta. Sudija je izgleda izveo igrače sa terena. Verovatno će se postaviti rekord u nadoknadi, ako se uopšte i nastavi meč.Crno-beli Caciji su odlucili da pomognu kolegama s druge strane brda, crveno-belim Cacijima, pre nego sto se donese odluka o crveno-beloj sramoti protiv Radnickog iz Kragujevca. Kao, nemojte mnogo da ih kaznite, nisu oni jedini debili u Srbiji.
October 4, 2025Oct 4 Igraci Vojvodine su otisli da se tusiraju Sad ce da se prehlade Gospoja sa Arene se nada da cemo uzivati do kraja utakmice , a na stadionu se ori "pola Madjar, pola ustasa" Edited October 4, 2025Oct 4 by Milosh76
October 4, 2025Oct 4 Jebi ga, nama je od marta usred centra Beograda mafijaski zabran koji blokira saobracaj u jednoj od najprometnijih ulica u Beogradu a od obliznjeg parka je napravljen javni toalet, skoro da me ne cudi ni ono na Marakani ni ovo na JNA. Kriminalci krstare ulicama, napadaju na koga im vlast pokaze prstom a posle ih proglasavaju herojima, zena ode na kafu u kafic i izresetaju je lokalni mafijasi koji su pusteni iz zatvora sa nanogicom, niko vise nista ne kontrolise, nikakve organizacije osim kriminalne nema, svaki gmizavac je izasao na svetlo dana i konacno je dobio priliku da radi sta hoce, koliko hoce i kome hoce. Ovo je drzava samo po inerciji, zapravo je izbetonirana dzungla kojom upravljaju kriminalci sa blanko podrskom da rade sta im god padne na pamet ako su bliski vlastima. Zivimo totalan raspad u realnom vremenu.
October 4, 2025Oct 4 Jedina utakmica koja sem derbija treba da bude zanimljiva .Prvo penal,crveni posle gomila prekida .Tesko bi ovo Partizan dobio da ne beše penala i isključenja .Sve u svemu ne gledati bez preke potrebe ,odgledao 15 minuta i dosta mi je :)Ali najsmesnije mi je da je ovaj Tanjga trener,još sina stavio u prvu postavu,ovaj mu se zahvalio 😃 Edited October 4, 2025Oct 4 by elementary
October 4, 2025Oct 4 Svaka cast Blagojevicu sto je veci deo konferencije za stampu posvetio prekidima, objasnio koliko negativno uticu na igrace jer debilima to ocigledno nije jasno i trazio od debila da se to vise ne desava. Onaj nas bi se "zahvalio ovoj divnoj publici koja je po ovakvom vremenu dosla da nas bodri" i ne bi se usudio rec protesta da kaze, kao sto se nije usudio nakon utakmice sa Radnickim koja je bila produzena 17 minuta, samo minut manje od vecerasnje.
October 5, 2025Oct 5 Ozbiljan savez bi i jednom i drugom klubu uzeo po 15 bodova, a ozbiljna država bi ove imbecile pohapsila i naplatila njima i njihovim roditeljima svaki dinar štete i kazni.Uništili su rođendan kluba.
October 5, 2025Oct 5 ozbiljna država bi uhapsila direktora stadiona a onda bi ga sud osudio na višegodišnju robiju, jer ova količina pirotehnike nije mogla tako lako da se prošvercuje ne stadion, jbt nama običnim simpppatizerima oduzimaju upaljače i novčiće na ulazu, a ovi uneli dovoljno baklji i topovskih udara da se organizuje novogodišnji vatromet
October 5, 2025Oct 5 Rekao je prezidente na drzavu da ne moze sa huliganima da izadje na kraj. Tako da...razidjimo se.
October 5, 2025Oct 5 Kome verovati, vama kojima pisanje vodi zdrav razum ili ovima koji obavestavaju narod sirom interneta...
October 5, 2025Oct 5 5 minutes ago, Segundo said:Kome verovati, vama kojima pisanje vodi zdrav razum ili ovima koji obavestavaju narod sirom interneta...Vidi..koncert je bio Ok..za mene sve do momenta dok nisam cuo nesto sto je glasilo kao "Da umru sva ciganska deca" ili nesto slicno tome. Tu sam se sasrao, ispizdeo..poceo vise da brinem da li je klincu hladno i hteo sam da ga sklonim odatle. Tekma je pocela bakljadom..i ajde to je Ok i ocekivano..ali su se bakle palile na svakih minut bukvalno i to je preraslo u mucenje. Otisli smo negde oko 35. minuta. Dobar deo koncerta je bio Ok, posle je izgledalo kao proslava na kojoj je slavljenik najpijaniji.
October 5, 2025Oct 5 20 minutes ago, SNARC said:Vidi..koncert je bio Ok..za mene sve do momenta dok nisam cuo nesto sto je glasilo kao "Da umru sva ciganska deca" ili nesto slicno tome. Tu sam se sasrao, ispizdeo..poceo vise da brinem da li je klincu hladno i hteo sam da ga sklonim odatle. Tekma je pocela bakljadom..i ajde to je Ok i ocekivano..ali su se bakle palile na svakih minut bukvalno i to je preraslo u mucenje. Otisli smo negde oko 35. minuta.Dobar deo koncerta je bio Ok, posle je izgledalo kao proslava na kojoj je slavljenik najpijaniji.Verujem sve. I povod je lep da se organizuje nesto u slavu jubileja. I razumeo bih I tu jednu kolektivnu bakljadu, eto to je neki folklor tribine.I znao sam otprilike sta se desavalo, jer sam saltajuci kanale video da je prvo produzeno 8, drugo 18 min, procitao par postova ovde, izjave trenera posle takme, a onda ovi, kao odseceni o realnosti u naslovu napisu samo o veceri za pamcenje i emocijama. Da ne znas nista drugo (a jasno mi je da gomila ljudi cita samo naslove), pomislio bi covek da je npr. Natho na srpskom otpevao volim to slavno ime i da su svi plakali tokom izvodjenja.
October 5, 2025Oct 5 1 minute ago, Segundo said:Verujem sve. I povod je lep da se organizuje nesto u slavu jubileja. I razumeo bih I tu jednu kolektivnu bakljadu, eto to je neki folklor tribine.I znao sam otprilike sta se desavalo, jer sam saltajuci kanale video da je prvo produzeno 8, drugo 18 min, procitao par postova ovde, izjave trenera posle takme, a onda ovi, kao odseceni o realnosti u naslovu napisu samo o veceri za pamcenje i emocijama. Da ne znas nista drugo (a jasno mi je da gomila ljudi cita samo naslove), pomislio bi covek da je npr. Natho na srpskom otpevao volim to slavno ime i da su svi plakali tokom izvodjenja.Isto su pisali i posle utakmice Zvezde i Radnickog KG, kao i posle finala kupa Zvezda - Vojvodina koje smo svi zaboravili a to je bila prva utakmica na kojoj je u drugom poluvremenu bilo toliko bakljada da se skoro nije ni igralo. Doduse, tada su se u bakljadama takmicile dve navijacke grupe pa je stvar bila jos gora, taman kad se jedni izduvaju pocnu ovi drugi. Pomenu oni i prekide i bakljade ali kao od bede, pokusavajuci da stvore utisak da je, eto, neko onako bezveze jednom zapalio baklje pa je utakmica prekinuta dok se ne rascisti. Bilo je incidenata uvek i bice ih sve dok ovi organizovani debili dolaze na utakmice ali ove tri utakmice koje sam pomenuo maltene da se nisu ni igrale u vecem delu jer su toliko puta prekidane da su se igraci nekoliko puta hladili i prakticno pocinjali utakmicu ispocetka.Debili uopste ne kapiraju ili kapiraju ali ih zabole koliko je opasno za igrace da igraju takmicarsku utakmicu u takvim uslovima iz vise razloga. Dovoljno je samo sto udisu to sto udisu u uslovima velike razmene vazduha u plucima zbog fizickog napora, da i ne pominjem to sto po nekoliko puta iz mirovanja bez ozbiljnog zagrevanja i sa ohladjenim misicima ulaze u sprintove i duele. Stoka.
October 5, 2025Oct 5 Author oni(organizovani navijači) su u mnogome prerasli klubove na čije utakmice dolaze, i to nije počelo od radikala, krčka se to bukvalno od oktobra 2000. samo je u poslednjih 12-13 godina to metastaziraloa da je bilo trulo, bilo jeipak se taj korovby z.đ. uspešno gaji već 34 godine