September 8, 2025Sep 8 Zemun i Voždovac se izdvojili na čelu tabele Prve lige, znači sledeće sezone 7 od 14 superligaša iz Bg, a one tamo godine verovatno 7 od 12. A onda vraćaju Superligu na 16 klubova zbog beogradizacije.
September 8, 2025Sep 8 I ja sam tipovao na Ub, ali ređaju remije u nizu.Štrajk u Dubočici. Pa gde je taj Milenijum tim? Edited September 8, 2025Sep 8 by Nikodije
September 12, 2025Sep 12 "Derbi još nije zvanično zakazan. Dogovor je da se utakmica odigra u subotu, 20. septembra, od 19 časova. Čekamo dozvolu policije zbog održavanja vojne parade. Ukoliko dobijemo dozvolu, samo ćemo potvrditi termin", rekao je Pivić za "Meridian sport" i dodao:"U slučaju da naš predlog ne bude usvojen, izabraćemo drugi termin. Sigurno neće doći do odlaganja za naredne sedmice. Nedelja neće biti u opticaju, jer Crvena zvezda već u sredu igra protiv Seltika u Ligi Evrope. Druga solucija je petak. U toku dana ćemo sve znati, pa na osnovu toga i zvanično zakazati derbi."
September 13, 2025Sep 13 Menjam kanale i ubodem zadnji minut u Surdulici ,Radnik vodio 2-0,kakav gol za pobedu Radničkog 😄 Edited September 13, 2025Sep 13 by elementary
September 13, 2025Sep 13 Svaka mu čast za reakciju i gol.Cenim da je Radnik sledeći na ringispilu za zamenu trenera :)
September 13, 2025Sep 13 Nadam se da ne, igraju dobro iako imaju najmanji budžet. Danas ih je baš poterao maler. Dominacija, 2:0, a onda crveni karton za njihovog crnca i preokret u nastavku.
September 19, 2025Sep 19 wtf, hoće neko da mi objasni ovohttps://www.fkzeleznicarindjija.rs/vesti/miroslav-raduljica-novi-igrac-zeleznicara/
September 19, 2025Sep 19 Sam transfer se i da objasniti nekako, ali svečana sala kao glavni sponzor na dresu teško...
September 19, 2025Sep 19 Ovusu iz Radnika veoma zanimljiv igrač. Brz kao munja a nije operisan od tehnike.
September 19, 2025Sep 19 Svake godine u ligi neki Ovusu. Bio u Cuki, pa u Partizanu, sada ovaj u Radniku. Ili je to isti lik?
September 21, 2025Sep 21 Spartak smenio trenera ,skoro svako kolo po jedan odleti 😂Ispravka ,Kruševac takođe napustio trener ,lagana priča .Sledeći je neki IMT … Edited September 21, 2025Sep 21 by elementary