August 24, 2025Aug 24 Author nisam znao da je onaj vidosavljević iz kg u vojvodini, taj im je ponajboljia onaj eta za koga su istresli milionče, prošlo kolo ga zakucao u svoju mrežu za 2:2 u 90+ min, a juče je samo u prvom pol bio dva puta mile rizik što bi ozbiljni tim lagano iskoristio
August 25, 2025Aug 25 Kakav gol je Stojke primio u Loznici, onakvu glupost nisam video jos od Borote.
August 25, 2025Aug 25 Sad videh, šta je on to radio, komunicira sa nekim u sred napada traktorista? Ne znam ni što su ga dovodili, imaju Lijeskića koji je dobar mladi golman. Verovatno iz marketinških razloga.
August 25, 2025Aug 25 2 minutes ago, Nikodije said:Sad videh, šta je on to radio, komunicira sa nekim u sred napada traktorista? Ne znam ni što su ga dovodili, imaju Lijeskića koji je dobar mladi golman. Verovatno iz marketinških razloga.'Ladno je mislio da je lopta otisla u aut i krenuo da cestita saigracu na intervenciji.
August 26, 2025Aug 26 kako brat moze da zna gde mu je najlepse kada nigde nije bio dovoljno dugo da bi stekao utisak kako mu jeLalo, je l’ tako da je u Lučanima najlepše?https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/lalo-je-l-tako-da-je-u-lucanima-najlepse/521416
August 26, 2025Aug 26 3 hours ago, Nikodije said:kako brat moze da zna gde mu je najlepse kada nigde nije bio dovoljno dugo da bi stekao utisak kako mu jeLalo, je l’ tako da je u Lučanima najlepše?https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/lalo-je-l-tako-da-je-u-lucanima-najlepse/521416
August 27, 2025Aug 27 Imt prošle godine prodao igrača u Strazbur, sada u Leće. Ljudi iz razumljivih razloga ne gaje simpatije prema ovom klubu, ali na Old traktor areni se dobro radi sa mladima.
August 27, 2025Aug 27 toliko se dobro radi da ćemo, po projekcijama, da odemo ispod 30. mesta na onoj listi nacionalnih liga za dve godineosim Zvezde i Partizana niko ne može da prođe ni jedno kolo, niti bilo kakvog protivnika u evro takmičenjimaRkg, koji se ovde predstavljao (u medijima) kao nekakva avangarda, dve godine ne može da prođe jebeni Mornar i neke Farane. realno, to je dno dna Evropskog fudbala. jebeno Celje je Barelona za sve naše klubove, osim večitih. a ne verujem da oni imaju neki budžet koji odudara. tamo se dobro radi, ovde se uglavom dobro sere, ali se slabo šta radi
August 29, 2025Aug 29 7 hours ago, Segundo said:Dobra elipsa u Nišu, ne znam kako nam je ovo promaklo 😂Nije mene duso crtalo, crtalo, vino rumeno...
August 29, 2025Aug 29 On 27. 8. 2025. at 22:15, Ted said:toliko se dobro radi da ćemo, po projekcijama, da odemo ispod 30. mesta na onoj listi nacionalnih liga za dve godineosim Zvezde i Partizana niko ne može da prođe ni jedno kolo, niti bilo kakvog protivnika u evro takmičenjimaRkg, koji se ovde predstavljao (u medijima) kao nekakva avangarda, dve godine ne može da prođe jebeni Mornar i neke Farane. realno, to je dno dna Evropskog fudbala. jebeno Celje je Barelona za sve naše klubove, osim večitih. a ne verujem da oni imaju neki budžet koji odudara. tamo se dobro radi, ovde se uglavom dobro sere, ali se slabo šta radiOk, ali ova standardna jadikovka o stanju srpskog klupskog fudbala nema mnogo veze sa onim što sam ja napisao, a to je da jedan mali klub pravi jake transfere u top lige, znači dobro rade. Zašto je Kragujevac ispao od Mornara i Farana nema veze sa njima. Verujem da bi Imt prošao i jedne i druge. Edited August 29, 2025Aug 29 by Nikodije
August 29, 2025Aug 29 Author “jaki transferi u top lige”daj brt pa bar da si kao primer naveo lučane ili tsc, al imt pa jbt najmafijaškiji klub od cele super lige