Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

• Author

nisam znao da je onaj vidosavljević iz kg u vojvodini, taj im je ponajbolji

a onaj eta za koga su istresli milionče, prošlo kolo ga zakucao u svoju mrežu za 2:2 u 90+ min, a juče je samo u prvom pol bio dva puta mile rizik što bi ozbiljni tim lagano iskoristio

• Replies 9.6k
  • Views 535.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

Kakav gol je Stojke primio u Loznici, onakvu glupost nisam video jos od Borote.lolol

Sad videh, šta je on to radio, komunicira sa nekim u sred napada traktorista? Ne znam ni što su ga dovodili, imaju Lijeskića koji je dobar mladi golman. Verovatno iz marketinških razloga.

2 minutes ago, Nikodije said:

Sad videh, šta je on to radio, komunicira sa nekim u sred napada traktorista? Ne znam ni što su ga dovodili, imaju Lijeskića koji je dobar mladi golman. Verovatno iz marketinških razloga.

'Ladno je mislio da je lopta otisla u aut i krenuo da cestita saigracu na intervenciji.lolol

Odrekao se drzavljanstva...opet

Imt prošle godine prodao igrača u Strazbur, sada u Leće. Ljudi iz razumljivih razloga ne gaje simpatije prema ovom klubu, ali na Old traktor areni se dobro radi sa mladima.

toliko se dobro radi da ćemo, po projekcijama, da odemo ispod 30. mesta na onoj listi nacionalnih liga za dve godine

osim Zvezde i Partizana niko ne može da prođe ni jedno kolo, niti bilo kakvog protivnika u evro takmičenjima

Rkg, koji se ovde predstavljao (u medijima) kao nekakva avangarda, dve godine ne može da prođe jebeni Mornar i neke Farane. realno, to je dno dna Evropskog fudbala. jebeno Celje je Barelona za sve naše klubove, osim večitih. a ne verujem da oni imaju neki budžet koji odudara. tamo se dobro radi, ovde se uglavom dobro sere, ali se slabo šta radi

Lopta je odavno sporedni lik u fudbalu

Dobra elipsa u Nišu, ne znam kako nam je ovo promaklo 😂

IMG_6154.jpeg

7 hours ago, Segundo said:

Dobra elipsa u Nišu, ne znam kako nam je ovo promaklo 😂

IMG_6154.jpeg

Nije mene duso crtalo, crtalo, vino rumeno...

On 27. 8. 2025. at 22:15, Ted said:

toliko se dobro radi da ćemo, po projekcijama, da odemo ispod 30. mesta na onoj listi nacionalnih liga za dve godine

osim Zvezde i Partizana niko ne može da prođe ni jedno kolo, niti bilo kakvog protivnika u evro takmičenjima

Rkg, koji se ovde predstavljao (u medijima) kao nekakva avangarda, dve godine ne može da prođe jebeni Mornar i neke Farane. realno, to je dno dna Evropskog fudbala. jebeno Celje je Barelona za sve naše klubove, osim večitih. a ne verujem da oni imaju neki budžet koji odudara. tamo se dobro radi, ovde se uglavom dobro sere, ali se slabo šta radi

Ok, ali ova standardna jadikovka o stanju srpskog klupskog fudbala nema mnogo veze sa onim što sam ja napisao, a to je da jedan mali klub pravi jake transfere u top lige, znači dobro rade. Zašto je Kragujevac ispao od Mornara i Farana nema veze sa njima. Verujem da bi Imt prošao i jedne i druge.

Edited by Nikodije