November 3, 2025Nov 3 1 minute ago, harper lee said:Da li je realno ovo sto se desilo Zizovicu? Ne mogu da verujem.Šta?
November 3, 2025Nov 3 Just now, Nikodije said:Molim?Srušio se, odvezli ga i ubrzo je stigla vest. Igrači popadali po terenu. Edited November 3, 2025Nov 3 by Milošica
November 3, 2025Nov 3 2 minutes ago, Nikodije said:Šta?Milosica bio brzi. Srusi se lik pored aut linije i cao. Da covek ne poveruje.
November 3, 2025Nov 3 Šefu struke Radničkog 1923, Mladen Žižović, preminuo je tokom utakmice u Lučanima.Uzas zivi 😢 44 godine
November 3, 2025Nov 3 Tuga jbt ,ovo više nije normalno ,padaju ljudi kao svece ,mladi,srednjih godina .
November 3, 2025Nov 3 Čovek je moje godište, i sad razmišljam da mi se nedavno mantalo na ulici, kao neka iznenadna malaksalost i vrtoglavica. Pripisao sam to trenutnom stresu i nastavio dalje.
November 3, 2025Nov 3 11 minutes ago, Nikodije said:Čovek je moje godište, i sad razmišljam da mi se nedavno mantalo na ulici, kao neka iznenadna malaksalost i vrtoglavica. Pripisao sam to trenutnom stresu i nastavio dalje.9 od 10 nas takoPočivaj u miru Žiža, Borac BL doveo do 1/8 lk.
November 4, 2025Nov 4 I tsc smenio trenera, spominju i Blagojevića da dođe. Jel ima neki tim da nije smenio, realno i Milojević je još uvek tu jer nema ko drugi trenutno.