theanswer Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Pre će biti da će sudija da dobije packe što je uopšte zaustavljao meč i time skretao pažnju
kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2021 Author Posted July 17, 2021 zato su se prekidale utakmice kad se skandiralo pokojnom kokezi, da je lopov, a što se ispostavilo kao istina, sve dok se nije prestalo sa istim
Milosh76 Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 "Fudbalski klub Voždovac upućuje javno izvinjenje fudbaleru Normanu Kembelu, fudbalskom klubu Čukarički i sportskoj javnosti u Srbiji zbog rasističkih uvreda nekolicine navijača Voždovca tokom utakmice prvog kola Linglong Super lige Srbije", napisali su "zmajevi". "Klub kao nijedan drugi kako Voždovac zovemo poznat je kao porodičan klub sa izrazitim vrednostima koje ne podržavaju bilo kakav vid nepoštovanja, uvreda i nasilja na bilo kojoj osnovi. Navijači Voždovca poznati su kao pravi simpatizeri fudbala, poštovaoci sporta i fer pleja i na taj ugled smo izrazito ponosni. Ovim saopštenjem ograđujemo se od ponašanja kojem nema mesta na stadionima širom Srbije i kao klub borićemo se da se ovakvi ispadi ne povezuju sa institucijom kakva je Voždovac", oglasili su se iz kluba.
Ratamahatta Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Trebalo je namestiti celo kolo da bude 2:0 poluvreme, a na kraju iksevi. Legenda jednom odlazi, nije se niko setio da ispostuje. 1 1
WTID Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Taman pomislim da su Englezi najgori po koriscenju VAR-a, kad ono Spartak-Radnicki Nis.... Pa ono ni Terza ne bi svirao zvezdi.....
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2021 Author Posted July 18, 2021 59 minutes ago, WTID said: Taman pomislim da su Englezi najgori po koriscenju VAR-a, kad ono Spartak-Radnicki Nis.... Pa ono ni Terza ne bi svirao zvezdi..... generalno će biti problema na tzv manjim utakmicama, kao što nemamo kvalitet među fudbalerima u klubovima donjeg doma, tako je i kod sudija. čak mislim da je veći kvalitet među fudbalerima nego među sudijama, ako je uopšte uporedivo
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2021 Author Posted July 18, 2021 (edited) imam novog omiljenog igrača llsl varjačić desni bek radničkog kg e dobi radnički u 98.(4min nadoknade) varjačić asistent Edited July 18, 2021 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: imam novog omiljenog igrača llsl varjačić desni bek radničkog kg e dobi radnički u 98.(4min nadoknade) varjačić asistent gledao sam prvih pola sata i hajlajtse sa tekme jutors....onako, deluje da su ih ošurili Lučani i da je mogla da bude petarda lagano. slavlje Radničkog posle gola, kao da su ga zavukli Sitiju u 98. minutu i osvojili evro trofej deluje Kg kao ozbiljan kandidat da se vrati u Prvu ligu. mada ko zna u kakvom su stanju ostali Medranovci
Jozef K. Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Očajan je bio Radnički. Ako ovako nastavi biće uspeh da se izbegne direktno ispadanje. Mada možda je i Mladost odlična. Ipak je to prekaljeni superligaš.
Nikodije Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 iz kg radnickog sam cuo samo za marka mirica, ovi ostali totalni no name, ali je fino sto su se vratili, juce vise od pola publike bili njihovi navijaci, pravo fer i sportsko navijanje, drago mi je sto su dobili. ne volim mladost zbog neska, sns poverenika za dragacevo, dabogda ispali. 2
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2021 Author Posted July 19, 2021 proleter, kolubara, radnički kg, radnik, metalac su glavni kandidati
adasevic Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Vosa u 3. kolu protiv LASKa Cuka protiv pobednika Hamarbi/Maribor
Recommended Posts