MocaVukotic Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=05&dd=01&nav_id=1851310
Nikodije Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Ali kakav penal je svirao čuveni sudija Grujić za Trajal protiv Pirota. Obraza bez. Ima kod Poledice na tviteru. IMT na četvrtom mestu prve lige, ima šanse za Superligu odrastao sam na terenima IMT-a, uvek gajio simpatije prema njemu, išao na utakmice, ali ovo™ nije moj IMT. 1 1
Milosh76 Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Malo viceva za Uskrs. U Fudbalskom savezu Srbije postoji ideja i volja da se Superliga dodatno skrati. Prema tom planu, trebalo bi ovog leta da se usvoji predlog da se naredne godine smanji za još dva mesta, da u takmičarskoj 2022/23 igra 14 klubova u eliti, a da se onda sreže za još dva, pa da sezonu 2023/24 počne 12 klubova. 1
Nikodije Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 (edited) Kurva o poštenju, Nikodije o skraćenju. Ali skraćenje je samo jedna stvar. Bitnije je da se mafija izbaci iz fudbala Edited May 3, 2021 by Nikodije
Nikodije Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 (edited) On 2.5.2021. at 2:19, Nikodije said: Ali kakav penal je svirao čuveni sudija Grujić za Trajal protiv Pirota. Obraza bez. Ima kod Poledice na tviteru. IMT na četvrtom mestu prve lige, ima šanse za Superligu odrastao sam na terenima IMT-a, uvek gajio simpatije prema njemu, išao na utakmice, ali ovo™ nije moj IMT. Dopuna informacijom da IMT zaista želi u Superligu, licencirali su se i prijavili stadion Čukaričkog za domaći ako uđu. Inače, IMT je najbolji u Prvoj ligi ako se gleda samo prolećni učinak, 9-2-1. Inače Beko Fofana igra za IMT i igra u životnoj formi Edited May 3, 2021 by Nikodije
renne Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 i sve je nakcrano ljudim oko stadiona kada se igraju utakmice, igla nema gde da padne
Nikodije Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 moj izvor kaze da su namestili samo dva puta protiv zarkova, sve ostalo su odigrali regularno. 1
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2021 Author Posted May 3, 2021 klub koji nema stadion nema šta da traži u prvoj ligi što ne igraju na radničkom?! pa da igraju na lokalpatriotizam pripreme za var su u punom jeku
Nikodije Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 (edited) pa nema radnicki uslove za igranje superlige. pride, sa cukarickim postoji nekakva saradnja pa zato njihov stadion. Edited May 3, 2021 by Nikodije
Lord Stef Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 1 hour ago, Nikodije said: Inače Beko Fofana igra za IMT i igra u životnoj formi U tom slucaju svim srcem za IMT!
Ted Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 32 minutes ago, Nikodije said: moj izvor kaze da su namestili samo dva puta protiv zarkova, sve ostalo su odigrali regularno. kapiram da im za to postignuće sleduje orden Svetog Save i usamljeno stolovanje na najvišim moralnim visovima srpske fudbalske deponije
Milosh76 Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 To neko troluje Nikodija [emoji3]I nastavljaju dalje Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije od skoro, kao i na UEFA portalu, postoji poseban odeljak za anonimnu prijavu neregularnosti.
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2021 Author Posted May 4, 2021 kruševljani lome sve po redu, zajebaće i rad kakav cirkus od takmičenja
Recommended Posts