Jump to content

KK Crvena Zvezda 2017/18

Featured Replies

Mislim da ce nam ovi pojesti vise zivaca nego prethodna deca koju je radonja pravio.

Edited by Nikodije

Mislim da nećemo igrati odbranu kao prošle sezone, niti forsirati spuštanje u reket.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

ran en gan bre!

:fantom:

+1

Kao Slovenija ovaj Euro. Igra na 10 koseva vise.

Normalno.

Naročito sad kad je tu rasni šuter Kešelj i Danguba koji je celo leto radio na šutu.

Deluje da je Cho opet iskopao dobre strance...

izgleda da jeste, i radanov se namece. a mali cho u standardnom modu, nemaju resenje za njega.

cak i s filipom, ovaj fmp ce biti zanimljiviji za pracenje od prvog tima.

ako te zanima netalentovana drvna gradja, svakako

Dovoljno sam video i od Cedevite, opet će bude gazenja. Čokomoko predvodnik ekipe [emoji3]

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Edited by elementary

ako radanov i borisa budu bili starteri, radije cu gledati njih nego keselja i milka.

Aleksa plodi.

rakicevic nije ni za fmp.

ako radanov i borisa budu bili starteri, radije cu gledati njih nego keselja i milka.

dobro, znamo svi da ti pratis kosarku kao izgovor da gledas mlade decake. sa sportske strane, fmp ne lici ni na sta i bice mucno gledati ih.

u stvari, meni nece biti mucno. generalno mi se povraca od njih i navijam da ispadnu.

Edited by Joe D

moze fmp da ima i 11 najtalentovanijih klinaca ikad, to nece promenjiti cinjenicu da ce filip covic igrati 35 minuta, da ce svaka lopta u napadu ici njemu u ruke i da ce vecinu tih napada zavrsavati tako sto ce bezidejno nesto pokusavati, a onda pripaliti trojku sa 8-9 metara

retko sta u kosarci moze da me iznervira kao gledanje fmp-a poslednjih godina

nije da sam se nagledao njihovih utakmica, ali maltene u svakoj koju sam gledao se desavalo ono iz prvog pasusa

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout