LeBron Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Ali Pera car koji vozi novog Ferarija :ziga:
Dankan Ajdaho Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 J & J nastavljaju tradiciju započetu s Rakičeviem, pozicija "ne igram u Partizanu".
samo_opusteno Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) Dobro, oni su zaista slovili za neke nade i u situaciji gde se ne mogu naci domaci visoki igraci koji ista vrede bilo je logicno da se dovedu. Cak im je navodno Djordjevic savetovao da dodju u Zvezdu, verovatno jer smo od Bobija, Kuzmica, Cirbesa...kroz EL napravili igrace. Bice zajebano ako su drvna gradja, verovatno ce morati neko da se potpise tokom sezone. Edited September 17, 2017 by samo_opusteno
Кристофер Лумумбо Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Cudotvorci iz san antonia, za dve nedelje poprave sut svakom, dovoljno je da se pojavis.
Joe D Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Ipak je to 1 sistem u masi cirkuzantskih timova.
pbg12345 Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 nece zvezda dovoditi visoke igrace tokom sezone tu je apic
raskopcani Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Kaže da bi da dolazi.... http://sportske.jutarnji.hr/kosarka/eurobasket2017/cudo-od-djeteta-iz-susjedstva-zarobilo-naslovnice-diljem-svijeta-roden-za-velike-stvari-on-nije-ni-drazen-ni-kukoc-on-je-larry-bird-naseg-vremena/6555600/
Ratamahatta Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Secam se kako mi se govno smrzlo prvo one sezone kad se Simonovic vratio (a taman smo se otarasili luzerstva), a pogotovo prosle kad su stigli isluzeni Milko i iz Panatinaikosa sutnuti Kuzmic (bilo mi je smesno da ga gledam onako drvenastog tamo). Sad ce i Keselj da bude bombas, videcete, ovde sve vaskrsne i nema stvarnosti. :D Secam se prvog stinta Pere i Milka, to su bolna vremena zaista.
Dankan Ajdaho Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Dobro, oni su zaista slovili za neke nade i u situaciji gde se ne mogu naci domaci visoki igraci koji ista vrede bilo je logicno da se dovedu. Cak im je navodno Djordjevic savetovao da dodju u Zvezdu, verovatno jer smo od Bobija, Kuzmica, Cirbesa...kroz EL napravili igrace. Bice zajebano ako su drvna gradja, verovatno ce morati neko da se potpise tokom sezone. Poprilično sam siguran da ih ne bi gledali da istovremeno nisu za njih bile zainteresovane i komšije. Ni jedan ni drugi nemaju kvalitet sem da budu u najboljem slučaju treća opcija na poziciji.
elementary Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Nisu ni dovedeni da imaju odmah učinak prve sezone.Zato su i potpisali na 3 godine valjda. Visoki momci, još naši, naravno da ih treba dovesti i probati od njih napraviti nesto.Nisu igrali ozbiljnu košarku tako da im treba više vremena. Mi smo ipak na malo višem nivou košarke zadnjih 3,4 godina. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Nikodije Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Napraviti sta od njih? Ako misle da naprave novog bursaca u apica, nisu morali da ih dovode i da gomilaju igrace i troskove, jer to vec imaju. Za nesto vise od toga, nisam optimista. Pride to uopste nisu mladi igraci.
Wilde Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Na osnovu ovoga s Lokomotivom, deluje mi da će nas Kešeljeva odbrana koštati ogromne količine živaca i utakmica. J&J je trebalo odmah da proslede FMP da se malo kisele tamo, ali bar se s Lesorom nismo zajebali. Feldina je uživanje gledati kako igra, a ima ga na obe strane terena. Trebaće nam neka četvorka da zakrpi kad shvatimo da od studenata™ nema ništa a Bjelica ne može da izgura celu sezonu sam.
Recommended Posts