ZokiAsov Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Cek da vidis kakav je rocesti makedonac i za koju lovu igra :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ja sam cuo da on i feldin igraju za tri obroka u avalici dnevno. Stan placaju iz svog dzepa.
MiddleClass Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Puno je tri obroka. Nije im ovo Švica...
LeBron Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Poluvreme sa Lokomotivom 47-46 Ne igraju Radicevic, Dobric, Pero Feldin i Lesort dobri
pbg12345 Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Izabranici Dušana Alimpijevića savladali su Lokomotivu Kubanj, koju sa klupe predvodi Ssrpski stručnjak Saša Obradović, rezultatom 87:82 u dvorani Aleksandar Nikolić.U redovima crveno-belih istakli su se Milko Bjelica sa 24 poena i Džejms Feldin, koji je ubacio 21. Za beogradski klub debitovao je Tejlor Ročesti, koji je postigao 12 koševa. Dobru rolu pružio je Matijas Lesor sa 14 poena.Zvezdu će igrati na turniru na Kritu, koji je na programu od 22. do 24. septembra. Pored šampiona ABA lige nastupaće još Olimpijakos, Makabi i Uniks.
pbg12345 Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 (edited) nekako mi se ne svidja sto ovi najikusniji ubacuju najvise poena i najvise igraju ovo je pocetak priprema i mozda bi bolje bilo razigravati ove ostale momke i zasto ne, gubiti utakmice najgore za zvezdu sto se moze desiti je da matorci odrade sezonu, dobijaju slabije, gube od jacih.. jer jbg, mi smo 15 ili 16 ekipa po kvalitetu rostera u el jedini nacin da zvezda bude konkurenta je da ekipa "raste" tokom sezone i da iskoci nekoliko ovih domacih mladjih igraca samo tako zvezda moze napraviti rezultat u el, ako prebaci "nominalni" kvalitet ekipe u ovom trenutku da je radonja tu, mogli bi biti sigurni da ce biti tako, iako je i on bio prilicno suzdrzan i uvodio klince na kasicicu ovako, posto je alimpije mlad i neiskusan i posto sam siguran da je opterecen rezultatom, plasim se da ce biti klasican ziheras, koji ce od starta el svesti rotaciju na 7-8 najiskusnijih. to je dugorocno siguran put u propast u el, a lako moguce i u aba ligi naravno, tek je pocetak priprema, sve ovo pisem vise na osnovu nekog osecaja (i verovatno straha), mada statistika sa ovih pocetnih utakmica govori da ce stvari ici u tom smeru Edited September 16, 2017 by pbg12345
harper lee Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Bjelica 24 poena uz samo dva promasaja, jedan za dva i jedan za tri.
levi Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Minutaža startera je stvarno brutalna, kao da se igra plejof, a ne letnje pripreme Ali treba razumeti i Alimpija, ne bih mu bio u koži
cvrlle Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 dobro igrali smo bez 4 bitna igraca rotacije. ne bi to izgledalo tako da su svi tu
harper lee Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Minutaža startera je stvarno brutalna, kao da se igra plejof, a ne letnje pripreme Ali treba razumeti i Alimpija, ne bih mu bio u koži I Obradovic je terao prvu petorku na 25-30 minuta, samo je jednu poziciju podelio na ravne casti a on sigurno to nije radio jer se usrao od gazde. Kolins preko 30, Lejsi 30 bez par sekundi, Regland preko 26, Bab i Kvejl preko 20. Pripremna je utakmica, ko zna sta su se treneri dogovorili medju sobom. Mada Feldein za sada stvarno ima preveliku minutazu od pocetka pripremnih utakmica, pretpostavljam da je to posledica kasnog potpisa Rocestija i lakse povrede Radicevica koji nije igrao. Plus nam dva igraca spolja nedostaju, isto kao i Obradovicu.
levi Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 (edited) Obradović je rasporedio minutažu na 9 igrača sa više od 16 min. Alimpije na 6 igrača, već sedmi je na 10 min Ali svejedno, i onako nisam pričao samo o ovoj utakmici, i protiv slabijih protivnika je bilo isto, razigravamo Bjelicu Očigledno da će biti još rigidniji prema mlađima nego Radonja, što je donekle i razumljivo Edited September 16, 2017 by levi
Nikodije Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Iskustvo sa cirbesom me naucilo da budem oprezniji u prognozama, ali moram da istaknem da mi se j&j cine kao promasaji. Apsolutno nista nisu pokazali, pogubljeni i zalutali. Misterija mi je sta su videli u njima i zasto su ih doveli. Ajde ovaj jovanovic makar ima telo, ali nivo talenta u rangu apica otprilike.
Recommended Posts