Joe D Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Nije Radanov plej uopste. Pustite to sto igrao u mladjim kategorijama povremeno, igrao je to i Dangubic. Sa druge strane, to za koju ce se poziciju boriti FMP(a to nece biti f4, ne zanosi se adasevicu) je savrseno nebitno za to sto zvezdi treba od njih kao razvojnog kluba. Ili ce dobiti 25+ minuta po mecu i loptu u ruke u preko 50% napada, ili je to slanje tamo sviranje kurcu. Treniranje sa evroligasima ce mu svakako doneti vise nego statiranje filipu covicu. Za Borisu je razumljivo, on je previse neozbiljan da bude clan evroligaske ekipe. Radanov ne deluje tako.
Nikodije Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 pa nije plej, ali u fmp-u bi svakako trebalo da igra sa loptom u rukama, kao sto kazes, trebace mu to. a umesto toga ce da cuci po coskovima dok se filip standardno bahanalise.
colonelo Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Tim uopste nije skup kako se nagadjalo. Najskuplji nam je Bjelica, verovali ili ne. Rocesti, Radicevic Feldin, Lazic, Lazarevic Dangubic, Dobric, Keselj, Davidovac Bjelica, Jankovic Lesor, Antic, Jovanovic, Apic To je tih 15 igraca. Radanov, Borisa i Rakicevic ce u FMP. Mislim da Rakičević ipak ostaje u Zvezdi. Ovaj spisak bez njega praktično nema nikoga ko bi mogao uskočiti na mjestu trećeg pleja. A u FMP je baš gužva na toj poziciji.
pbg12345 Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 da, sumnjam da ce u 15 biti samo dva pljea, a plus ovi ostali iz spoljne linije i nisu od neke pomoci tu
MayDay Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Sinoć sam bila u Pioniru na našem treningu, nakon kog ste vi imali trening, što ja nisam znala. Izlazim na službeni ulaz i udarim direktno na Pera Antića. Umalo da se onesvestim. :D E da, Alimpije je manji od mene. Ja mislila on igrao košarku.
Zli Gli Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 E da, Alimpije je manji od mene. Ja mislila on igrao košarku. Preciziraj, koliko manji? Ti imas 2 metra...
James Marshall Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Meni samo i dalje nije jasno kako niko nije htio MVP-a svih takmičenja u kom je učestvovao, Filipa.
Toni Sumaher Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Nepić pre Radanova ... :torbica: Steta za Radanova. Mali nas je pojeo u KSL-u.
levi Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Može da se igra košarka i sa Alimpijevom visinom -_- https://pbs.twimg.com/media/DFQ7ox4XkAAG1V-.jpg
Apollo Creed Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Promenjen je termin sa Barsom zbog Arsenala...igraćemo u petak 20.10.
MayDay Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Preciziraj, koliko manji? Ti imas 2 metra... Ja, dečko, imam 1m85, što ti je isto ko da muškarac ima 2m. A Alimpije je za dva prsta manji od mene. Ali ima fine mišiće, što nije loše. :D
elementary Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Dozvoli, visoka žena [emoji16] Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Recommended Posts