Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Nije Radanov plej uopste. Pustite to sto igrao u mladjim kategorijama povremeno, igrao je to i Dangubic. Sa druge strane, to za koju ce se poziciju boriti FMP(a to nece biti f4, ne zanosi se adasevicu) je savrseno nebitno za to sto zvezdi treba od njih kao razvojnog kluba. Ili ce dobiti 25+ minuta po mecu i loptu u ruke u preko 50% napada, ili je to slanje tamo sviranje kurcu. Treniranje sa evroligasima ce mu svakako doneti vise nego statiranje filipu covicu. Za Borisu je razumljivo, on je previse neozbiljan da bude clan evroligaske ekipe. Radanov ne deluje tako. 

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pa nije plej, ali u fmp-u bi svakako trebalo da igra sa loptom u rukama, kao sto kazes, trebace mu to. a umesto toga ce da cuci po coskovima dok se filip standardno bahanalise.

Posted

Tim uopste nije skup kako se nagadjalo. Najskuplji nam je Bjelica, verovali ili ne. 

Rocesti, Radicevic

Feldin, Lazic, Lazarevic

Dangubic, Dobric, Keselj, Davidovac

Bjelica, Jankovic

Lesor, Antic, Jovanovic, Apic

To je tih 15 igraca. Radanov, Borisa i Rakicevic ce u FMP. 

Mislim da Rakičević ipak ostaje u Zvezdi.

Ovaj spisak bez njega praktično nema nikoga ko bi mogao uskočiti na mjestu trećeg pleja.

A u FMP je baš gužva na toj poziciji.

Posted

da, sumnjam da ce u 15 biti samo dva pljea, a plus ovi ostali iz spoljne linije i nisu od neke pomoci tu

Posted

Nepić pre Radanova ... :Jova:  :torbica:

Posted

Sinoć sam bila u Pioniru na našem treningu, nakon kog ste vi imali trening, što ja nisam znala. Izlazim na službeni ulaz i udarim direktno na Pera Antića. Umalo da se onesvestim. :D

E da, Alimpije je manji od mene. Ja mislila on igrao košarku.

Posted

E da, Alimpije je manji od mene. Ja mislila on igrao košarku.

Preciziraj, koliko manji? Ti imas 2 metra...

Posted

Meni samo i dalje nije jasno kako niko nije htio MVP-a svih takmičenja u kom je učestvovao, Filipa. :Jova:

Posted

Nepić pre Radanova ... :Jova:  :torbica:

Steta za Radanova. Mali nas je pojeo u KSL-u.

Posted

Promenjen je termin sa Barsom zbog Arsenala...igraćemo u petak 20.10.

Posted

Preciziraj, koliko manji? Ti imas 2 metra...

Ja, dečko, imam 1m85, što ti je isto ko da muškarac ima 2m. A Alimpije je za dva prsta manji od mene. Ali ima fine mišiće, što nije loše. :D

Posted

Dozvoli, visoka žena [emoji16]

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...