Jump to content

KK Crvena Zvezda 2017/18

Featured Replies

Cirba :hail:

Da mi je neko pre njegovog dolaska rekao da ce Nemac biti ovako transormiran u bukvalno Srbina, zavoleti Zvezdu i Srbiju rekao bi mu da je lud, ali malo navijaci i klub, malo uspeh i sportski napredak i jos malo Beograd i zene i eto. Siguran sam da ce se vratiti za neku godinu nakon sto pokupi pare Bajernu...

• Replies 4.7k
  • Views 375.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 12. 2. 2018. at 17:43, 1n54jd3r said:

ima li ko predstavu koliko je ljudina mogao ukupno da zaradi od ugovora za sve ove sezone?

Oko 400-500 hiljada.

3 nasa :fantom:

lepo

• 2 weeks later...

Dajte topik za Bamberg.

Dajte Trinkijerija...

edit: glupos'

Edited by Svarog

Da juce oterate ovog pokušaja od trenera i da se izvinite Radonji i ispunite sve uslove. 

Inace ode i Aba.. Nema ovaj kapacitet, za ovakvu Zvezdu.

Ja to pričam od prvoga dana

Tačno tako, ti si među prvima primetio da Partizan ima bolji tim i da je najveći favorit za osvajanje lige.

što se i dokazalo u finalu kupa

On 24. 2. 2018. at 10:11, Timmy said:

Da juce oterate ovog pokušaja od trenera i da se izvinite Radonji i ispunite sve uslove. 

Inace ode i Aba.. Nema ovaj kapacitet, za ovakvu Zvezdu.

hvala sto si nam rekao

evo bas sedimo mi zvezdasi sa foruma i komentarisemo kako smo ispali budale sto smo oterali radonju. ide sutra delegacija na celu sa shakulom da ga moli da se vrati

nisam se oglasavao par dana, niti citao forune i vesti,  posto sam znao da ce nastati opsta zabokrecina oko kupa i nisam teo da ulazim u nju, al nisam racunao da imaju bas tolike komplexe i da ce toliko da ih boli ovih nekoliko godina bez trofeja, no,  it is what it is..

da je uradjen hazardesrki potez teranjem radonjica, i postavljenjem pocetnika, nije isto nista novo, i moj stav povodom toga stoji od pocetka sezone u signaturu. 

no, ni tu nema sta da se raspavlja, it is what it is.

no, i pored svega toga, daleko od toga da je situacija kriticna.. 

ko je ocekivao da u el mi mozemo da se umesamo u borbu za top8, taj nek predje ili nastavi da prati bejzbol..

i rezultati u el su svakako preko ocekivanja..

kup nije osvojen, i tu ima razloga za nezodovoljstvo, al i jedan real izgubi kup, od barse, pa onda 3 dana kasnije na gostujucem terenu pocepa tu istu barsu 30 razlike.. lopta je okrugla, u kad se igra na jednu utakmicu  sve je moguce..

tako da ono, bez panike i dalje je sve pod kontrolom, tako da nema potrebe za naknadnom panikom..

u sustini, panika nista nece promeniti, alimpije svakako ostaje, tako da treba suzbiti redove, i lagano se vratiti u ritam, koji ce nam doneti osvajanje aba lige, pa posle nikog nece ni biti briga za neosvojen kup, a u prvenstvu cemo im se svakako nacestitati kineske nove godine. :coffee:

On 24. 2. 2018. at 14:26, Shaq said:

da je uradjen hazardesrki potez teranjem radonjica, i postavljenjem pocetnika, nije isto nista novo, i moj stav povodom toga stoji od pocetka sezone u signaturu. 

no, ni tu nema sta da se raspavlja, it is what it is.

tako da ono, bez panike i dalje je sve pod kontrolom, tako da nema potrebe za naknadnom panikom..

Cekaj, oteran kako i zasto? Ja misleo on dobrovoljno otisao zbog bezparice? Sam tu nesto propustio?

Pod kontrolom? Bogami ovo na terenu u zadnje vreme lici na sve sem bilo kakve kontrole ali se nadam da si u pravu...

Alimpijević podneo ostavku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout