gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Evo javlja sky da se stvarno dešava, i to za 40 miliona?! Zvuči baš... Nevjerovatno
goofs Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Da jbt, wtf momenti. Izgleda da su se Alegri i on popickarali. Milan pokusava i da ugura De Šilju u transfer.
crtamOrasi Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 (edited) Vreme je da rube i Allegri vrate uslugu e: I raspadnu se Edited July 13, 2017 by crtamOrasi
Meazza Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Uh sto bi mi bilo drago! Pogotovo zbog smrdljivog Alegrija. Jbt, to bi vec bila ozbiljna ekipa.
crtamOrasi Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Bolje od toga je sto bi rube izgubio dva nosioca iz najbitnije linije tima. Verujem da je Bonucci najbitniji igrac Juventusa, a sa ovakvim skill setom bi ladno mogao da izgura jos 5 sezona. Preozbiljan gubitak.
gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Čudno je ovo, nešto se dešava u juventusu. Odlazak Alvesa i Bonuccija.. Nesto mora da se desilo posle Cardiffa. I 40 miliona.. Malo za jednog od najboljih štopera na svijetu. Vjerovatno bi engleski klubovi dali duplo više ali mislim da on želi da ostane u italiji zbog bolesnog sina. Milan,po meni, svakako jedan od favorita za prva 4, ali mislim da oni i te kako ciljaju EL
gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Garant dolazi još jedan napadač, da li Kalinić ili neko drugi
crtamOrasi Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Mislim da je prevaspitavao Dybalu i da je imao ozbiljan duel (verbalni) sa Allegrijem. Dal na poluvremenu, dal na kraju nemam pojma, al pisali su mediji o tome. U Italiji ostaje zbog porodice, tacnije, verovatno zbog deteta. Jbt, ladno Napoli izbija na pol poziciju posle ovoga.
189- Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 tesko da bi neko dao duplo vise za bonuccija, mozda nekih 10-20 miliona vise. ipak mu je vec 30
Meazza Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Bolje od toga je sto bi rube izgubio dva nosioca iz najbitnije linije tima. Verujem da je Bonucci najbitniji igrac Juventusa, a sa ovakvim skill setom bi ladno mogao da izgura jos 5 sezona. Preozbiljan gubitak. Tacno, nesto kao gubitak Tijaga Silve za Milan. Plus Bufon i Bardzalji uskoro idu u tutkalo.
Meazza Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 tesko da bi neko dao duplo vise za bonuccija, mozda nekih 10-20 miliona vise. ipak mu je vec 30 Milanu treba 1 takav vise nego bilo sta. Da nauci Romanjoli nesto od njega. Plus Bonucijeve duge lopte... Ja ne bih zeleo vise nista osim Belotija, moze i sledee sezone ako ne odmah ove, taj tim bi bio jak kao crna zemlja.
189- Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Milanu treba 1 takav vise nego bilo sta. Da nauci Romanjoli nesto od njega. Plus Bonucijeve duge lopte... Ja ne bih zeleo vise nista osim Belotija, moze i sledee sezone ako ne odmah ove, taj tim bi bio jak kao crna zemlja. pricam samo iz perspektive kupaca sa ostrva. ovo za milan sve istina i nema sumnje da je odlicno pojacanje.
goofs Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Izgleda da je gotovo - https://mobile.twitter.com/DiMarzio/status/885604779812061191 I dalje mi neverovatno sta se danas desilo, strasan posao za Milan, ovom dvojcu sportskih direktora treba spomenik podici. Biglija je isto zavrsen, ne verujem da ce dovoditi jos nekoga dok se ne oslobode nekih igraca, pre svega Bake i Nijanga.
W.F.C. Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Ide Milan u prvih 4... Da li je Napoli sazreo za skudeto? Konacno stvarno zanimljiva sezona u najavi, videcemo. Sad posle ovoga nekako borba za titulu izbija u prvi plan u odnosu na borbu za prvih 4, mislili smo da je Juve siguran na vrhu.
Recommended Posts