levi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) Hrabri Benevento osvaja prvi bod, golom golmana Edited December 3, 2017 by levi
crtamOrasi Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 A, jbg, naravno da ce prve bodove uzeti Milanu
John Coltrane Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ikardi je stvarno munja, nadam se da ce ga Murinjo dovesti na leto.
MiddleClass Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Naredno kolo Juve Inter. Nekadasnji Derbi Italije, a onda je Juve izletio naglavacke iz lige. Uglavnom, Inter nece izgubiti jer nismo mi Napoli, e sad hoce li 2 gola u mrezi Don Bufona biti dovoljno za 3 boda...
crtamOrasi Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Nikad nije bilo primerenije reci "oci povadili!"
W.F.C. Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Negativni rekord Serije drzi Katanija sa 12 bodova 80-tih godina, ali tad se bodovala pobeda sa 2 boda, a Serija imala 16 timova.
Ratamahatta Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Kakav brisuci let. Secam se da se jedne sezone tamo na pocetku veka Ankona raspadala slicno ovako, ne znam koliko su skupili na kraju.
Godfrey Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Mec Benevento - Milan sam pogledao par minuta, i vidim Gatuza pored linije i pomislim "opaa, ugurao se, vodi Benevento" Sutra shvatim da je trener Milana..kakvi genijalci vode Milan.
Recommended Posts