crtamOrasi Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Umobolni Manolas, nisu postojali pre toga. Uz njega kod nas najkrs danas Italijani, ostali ok. Sreca te je Inzaghi zaboravio na Dijete Filipa inace bi bilo cupavo.
gervasius twinkleminkleson Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Vrlo dobra Roma, svaka čast. Mada ne mislim da se Lazio obrukao, ozbiljan su tim. Inače, Chiesa obnovio ugovor. Makar jedna lijepa vijest za Fiorentinu
gervasius twinkleminkleson Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) Dobra odluka VAR - a, ali koliko ovo čini sve antiklimakticnim... Blah Edited November 18, 2017 by gervasius twinkleminkleson
Pokojni Ruxin Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 VAR je sranje, ali sad imamo suviše kamera i super slou moušna™ i ostalih gluposti da bi sudije bile bezgrešne kao u stara dobra vremena. Na kraju će ga uvesti masovno jer je histerija jednostavno preterana
ArleKino Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 VAR bi bio prava stvar i u ozbiljnim ligama kao sto je Engleska. Nazalost, mrka kapa.
gervasius twinkleminkleson Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 VAR bi bio prava stvar i u ozbiljnim ligama kao sto je Engleska. Nazalost, mrka kapa.lol, Engleska liga
ArleKino Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Napusti temu :) Ma hajd', malo se zajebavam. :D VAR uvijek i svuda. Prostor za nekompetenciju sudija/mutne radnje/vađenje navijača poslije poraza smanjiti na minimum.
gervasius twinkleminkleson Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Šta znam, mozak kaže da, ali baš nekako kvari zabavu. Mada ima i objektivno problema sa odlukama koje se donesu posle gledanja snimka..
Meazza Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Kako za koga, meni nije zabava nego nerviranje.
Pokojni Ruxin Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) Ja i ne gledam te vaše šalabajzerske eksperimentalne lige, ali čini mi se da opet ima svako malo neka kuknjava i na VAR...isto ko što arle kuka na decenijsku zaveru protivu arsenala u nas. Plus su švabe čini mi se već stigle da smene glavnog i odgovor za pitanja VAR-a, što će reći da ljudski faktor nije baš uspešno eliminisan. A seckanje igre je u fudbalu apsolutno užasna ideja, pročitah negde da je mažara jednom prilikom gledao snimak neka 3 minuta pre nego što je odlučio da da žutu kartu Edited November 18, 2017 by Ruxin
levi Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Ništa ne kvari zabavu kao sudijska greška koju svi vide a ne mogu da isprave. Onda sudija kopmenzuje pa napravi još veće sranje Ovako čist račun, nepokvarena zabava
Meazza Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Ja i ne gledam te vaše šalabajzerske eksperimentalne lige, ali čini mi se da opet ima svako malo neka kuknjava i na VAR...isto ko što arle kuka na decenijsku zaveru protivu arsenala u nas. Plus su švabe čini mi se već stigle da smene glavnog i odgovor za pitanja VAR-a, što će reći da ljudski faktor nije baš uspešno eliminisan. A seckanje igre je u fudbalu apsolutno užasna ideja, pročitah negde da je mažara jednom prilikom gledao snimak neka 3 minuta pre nego što je odlučio da da žutu kartu Resenje je da se to ubrza, da veci ili obuceniji timovi rade na tome. Sve ce to tehnologija resiti.
levi Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) Ruxin vežba kontriranje, i to je ok na temama gde postoji neki osnov za debatu. Ali ovde nema o čemu da se diskutujue, apsolutno su nemerljive konkretne koristi od Var, i izmišljeni subjektivni nedostaci, kao šta znam malo mi ubija draž :D Edited November 18, 2017 by levi
Pokojni Ruxin Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Pa ne stvarno, možda sam nekad i ja bio za tu ideju ali sad već odavno nisam. Postoji dosta prostora za debatu, samo verovatno ne na ppp-u gde je svaki drugi post na sportu o sudijama ili komentatorima
Meazza Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Ni ja ne razumem sto bi iko pisao o komentatorima za koje svi znamo da su krs, ali sudije jbg mogu da sjebu komplet sve.
Recommended Posts