John Coltrane Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Hakan desetka je "precenjen sporac" Bacam pogled na Romu i ne mogu da verujem sta je Strotman promasio u prvom, cistije nije moglo. Sent from my iPhone using Tapatalk
Meazza Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) Meni se sve cini da nas je maksimalno pokopala kupovina Bonucija. On nije bio planiran, uleteo je kao, cinilo se, slag na torti koji ne treba propustiti, a zapravo je on cini mi se glavni razlog sto Montela ne igra 4-3-3 koji je furao prosle sezone, jer nema gde tu da ga uglavi. Na sve to jos i igra ko JSL igrac od pocetka sezone. Ali ti zaboravljas da on nema igrace ni za 4-3-3. Borini je smesan kao krilo. Da su hteli da prave tim sa tom formacijom zasto bi dali Nijanga Torinu i zasto bi kupili 3 spica? Ti imas 2 krila od kojih je 1 Borini, a drugi baba Suso. Ko su rezerve? Ni to bas nema smisla. Tim je ne samo polovicnog kvaliteta vec je i nekompatibilan i asimetrican, i mislim da to nema veze sa Bonucijem. Uostalom islo se sa 4-3-3 upravo sa Bonucijem na pocetku sezone i sigurno se nije odustalo od toga zbog njega vec zato sto su shvatli da igraju sa igracem manje zbog Borinija. Edited October 22, 2017 by Meazza
Meazza Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Hakan desetka je "precenjen sporac" Upravo tako. Mekan za Italiju i nedovoljno brz, a nije pokazao nista ni od te svoje tehnike do sada.
Moća Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Al ga zavuce Koralov Sent from my Le X620 using Tapatalk
John Coltrane Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Upravo tako. Mekan za Italiju i nedovoljno brz, a nije pokazao nista ni od te svoje tehnike do sada. Ili mu mozda ne lezi sistem koji igra Montela? Koki spakovao jos jednu golcinu.
Meazza Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Ili mu mozda ne lezi sistem koji igra Montela? Zaista ne znam, igrao je i u 4-3-3 i u 3-5-2 podjednako lose. Pravio je greske koje mislim da nemaju veze sa formacijom, mozda nema samopouzdanja i to utice na njega, stvarno ne znam. Nisam ga gledao u BuLi ali ovo sto je pokazao u Italiji je vise nego mediokritetski.
reginald Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Koki je majstor. Nadam se da ce ostati u reprezentaciji i nakon SP-a.
crtamOrasi Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 Danas je bio najopasniji dan u godini za golubove koji su leteli iza Torinovog gola. Nije ni cudo sto je Kolarov drugi strelac ekipe za sada, niko drugi ne moze da pogodi ama bas nista. Barem pokazujemo 1 karakter iako su nam utakmice smrtno dosadne
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 anjeli krenuo u kampanju smanjivanja lige na 18 klubova i uvođenje lige b timova ne mogu da stignu da pozatvaraju sve. benveneto, spal, kapri smejurija
tangodelta Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 anjeli krenuo u kampanju smanjivanja lige na 18 klubova i uvođenje lige b timova ne mogu da stignu da pozatvaraju sve. benveneto, spal, kapri smejurija Bilo bi super kada bi se Serie A vratila na 18 klubova.
MocaVukotic Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 rupa na saksiji... samo, teško će to sad da bude, mora još dublje da se propadne.
Recommended Posts