Jeremija Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 (edited) Ako se sudjenje (zakazano za početak avgusta) završi kako treba, Aurier prelazi u Mančester Junajted. Edited July 30, 2017 by Jeremija
kipo Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Nadao sam se potajno Veratiju. Može Matara odraditi dvije sezone bez problema.
jiraiya Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Svašta sam čitao kad su golmani u pitanju ali sad prvi put čujem da ljudi stavljaju u prvi plan snagu ispucavanja lopte
borris_ Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Nadao sam se potajno Veratiju. Može Matara odraditi dvije sezone bez problema. Veratija je trenutno nemoguce kupiti. Barcelona ga je htjela na sve nacine. On je gtio u Barcelonu. Njegov sada bivsi menadzer je svaki dan u novinama o tome pricao i na kraju je rekao da je njegov ograc sheikov talac. Sada je bivsi menadzer. A Raiola je dobar i sa MU i sa PSG.
borris_ Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 (edited) Procitah negdje da se Arsenal dogovorio sa Monakom oko Lemara. Sada se ceka da Monako nadje adekvatnu zamjenu pa da to zvanicno objave. Mozda Mahrez ode na kraju u Monako. Edit: ovo sam vidio negdje na tviteru. Edited July 31, 2017 by borris_
Jean-Luc Picard Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Neki ostrvski blogovi kažu da je Kuman ozbiljno zagrizao za Reid-a. To je otprilike jedini kršteni štoper kog imamo, tako da se nadam da se tako nešto neće ostvariti.
borris_ Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Ako se ostvari nemoguce, to ce imati ozbiljne poslijedice za neke engleske klubove. Katalonci ce na sve nacine pokusati da nadju zamjene a one se nalaze u ebgleskim klubovima, Kutinjo, Ozil...
Прслин Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Neki ostrvski blogovi kažu da je Kuman ozbiljno zagrizao za Reid-a. To je otprilike jedini kršteni štoper kog imamo, tako da se nadam da se tako nešto neće ostvariti. То је изнуђен потез јер се Фунес Моријев опоравак од операције колена искомпликовао, па ће пропустити већи део следеће сезоне. Да су то знали на почетку прелазног, вероватно би Куман јурио неки фри трансфер јер Евертон очигледно није планирао куповину још једног штопера у овом прелазном року. Сада гледају који од средње квалитетних може да се узме за иоле нормалну кинту, а Рид наводно има клаузулу да може да оде за 16 милиона. Не знам да ли се сећаш када је наводно Тотенхем хтео да га доведе, па се као и Арсенал интересовао? Тада му је истекао уговор, могли су за џ да га доведу али изгледа да нису баш толико озбиљни били, па је потписао тај нови уговор са клаузулом. Мени је он одличан играч, тачно на граници између ротације и првотимца. Не прави грешке, можеш да се поуздаш у њега, али никада неће ни засијати и одлучити утакмицу. Не бих га продавао јер је одласком Томкинса, који је исти као и Рид а још је могао и десног бека да игра, одбрана већ окрњена. Да бисмо стварно имали шансе да се крљамо са Евертоном и Саутемптоном и ко год да је овогодишње изненађење за то једно место у Лиги Европе, нама би био неопходан један озбиљно добар штопер и одлазак Ноубла на клупу. Ни једно ни друго се неће десити, наравно.
J.R. Cash Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Meni je Rid nas najbolji branic poslednjih par sezona, klasa iznad Tomkinsa.
John Coltrane Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Pisu da je i Orije zavrsen u UTD i to bi onda bilo ta "jos 2 igraca" koja Murinjo zeli. Spic, zadnji vezni, stoper, bek. Taman sve sto nam je falilo. Sent from my iPhone using Tapatalk
Прслин Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Meni je Rid nas najbolji branic poslednjih par sezona, klasa iznad Tomkinsa. Био је бољи сезону-две, али већ неко време није, бар се мени тако чини. А и Томкинс је био Вест Хемов петлић, увек добродошао да попуни квоту домаћих играча. Најавио је Голд да ће ове године клинци морати да ускачу. Видећемо.
kipo Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Pisu da je i Orije zavrsen u UTD Orije ima neku frku sa milicijom, upitno čak da li može u UK
ArleKino Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Procitah negdje da se Arsenal dogovorio sa Monakom oko Lemara. Sada se ceka da Monako nadje adekvatnu zamjenu pa da to zvanicno objave. Mozda Mahrez ode na kraju u Monako. Edit: ovo sam vidio negdje na tviteru. Zar nije Monaco dogovorio sa Diakhabeom iz Rennesa?
MiddleClass Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Ako se ostvari nemoguce, to ce imati ozbiljne poslijedice za neke engleske klubove. Katalonci ce na sve nacine pokusati da nadju zamjene a one se nalaze u ebgleskim klubovima, Kutinjo, Ozil... Ti rece da se nece dogoditi. Drzim te za rijec!
Recommended Posts