Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Slazem se s Levijem jbg. Skupio je ekipu sa koca i konopca. Utegao je i pocistio sve pred sobom. :fantom:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

OK, izvinjavam se leviju i svima ostalima, preterao sam. Jbg.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Pulđani, je l više mlatite na Benitezov ili Kloparin Pool? Ili Rodžersaru?

До Клопа ништа није било ни приближно оном Ливерпулу Ченклија и Пејзлија. То што омладинци мисле да је Конобар имао до јаја тим је други падеж.

Posted

Iskreno, ja ovako mlad i zelen za tog Čenklija nikad nisam ni čuo. Legenda kluba, kažeš?

Posted
10 minutes ago, porucnik vasic said:

До Клопа ништа није било ни приближно оном Ливерпулу Ченклија и Пејзлија. То што омладинци мисле да је Конобар имао до јаја тим је други падеж.

Niko ne misli da je imao do jaja tim već da je napravio ozbiljno čudo s onim što je posedovao. A u tom timu je imao jednog vrhunskog (Hipija) i dva vanserijska igrača (Džerard i Alonso).

Posted

Na koju foru je klopara uspeo da se sa lako je njemu on ima salahom uopšte ne bori za titulu? Ma za liga kup makar...ozbiljan car! :happy:

Posted
12 minutes ago, Weenie Pooh said:

Iskreno, ja ovako mlad i zelen za tog Čenklija Шенклија nikad nisam ni čuo. Legenda kluba, kažeš?

Бабо. Јеси задовољан?

Posted
8 minutes ago, Ruxin said:

Na koju foru je klopara uspeo da se sa lako je njemu on ima salahom uopšte ne bori za titulu? Ma za liga kup makar...ozbiljan car! :happy:

Dobar čovek, pružao šansu Minjoleu, čekao VVD-a, dao tebi priliku da se raduješ nečemu ove sezone..

Posted

...razradio egipatskog sterlinga za taj neki real koji osvaja stvari :sad:

Posted

A šta ako ne ode u Real? :(

Posted

Kao ljubitelji nba-a svi se nadamo da neće, ali realno ako sadašnjem treneru ni ovakve partije nisu dovoljne da mu donese bilo šta za vitrinu -  ko može da mu zameri? :sad:

Posted
1 hour ago, porucnik vasic said:

Ni ja ne znam ko su dotična gospoda, prvo što pamtim od Pula su Mekmanaman i Fauler, i Jan Raš sa Senziblsokera.

Onaj Benitezov mi je bio negledljiv, ali ovo deluje dosta sexy. Ne znam da l su bile dve 0:0 utakmice u celoj sezoni.

Posted

Ne bih da mračim, ali Kloparina igra se rasklopi čim izađe Salah sinoć. Ništa pritisak više.

Posted (edited)
3 hours ago, kipo said:

Ne bih da mračim, ali Kloparina igra se rasklopi čim izađe Salah sinoć. Ništa pritisak više.

moje je misljenje da to nije do klopare. raspali su se jer je na 5:0 i salahov izlazak bilo jasno da ce poslednjih 20tak minuta bukvalno odradjivati posao.

e sad to sto ih je lovrenov kiks kostao gola i vode u usima to nije problem(donekle) samo klopa. ipak liverpul nema te igrace(mislim na vezu a ne na napad i odbranu) koji su u stanju da stanu na loptu, da se igraju neke ozbiljne taktike, da preuzmu odgovornost i inicijativu...

da se razumemo, nisu to uopste losi igraci ali bi u bilo kojoj ozbiljnoj ekipi bilo koji liverpulov veznjak mogao samo da sanja neku ozbiljniju ulogu. mogli bi da popunjavaju i dopunjavaju. trce i bore se kao muve bezglave. svakoj ekipi fali jedan takav igrac. jedan ali ne tri odjednom!!!

Edited by cvrlle
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...