Прслин Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 32 minutes ago, renne said: Vi da ste iole bogati, strimove ne biste nijurili, pogotovo ovaj ruksio Па ти си ми рекао да оно Аренино што се плаћа есемесом штуца! Сада има три стрима да купим и то само за друго полувреме!
Pokojni Ruxin Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 2 minutes ago, MiddleClass said: Moze i ovako kao levi... Kad god uleti u ovu temu setim se kolika sam ja zapravo zaludna budala
renne Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 3 minutes ago, Прслин said: Па ти си ми рекао да оно Аренино што се плаћа есемесом штуца! Сада има три стрима да купим и то само за друго полувреме! NIsam na tebe mislio, i nisam mislio na šrkbave arene
Pokojni Ruxin Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Nisam znao da se lakazetara toliko dobro pokazao da je već i nastavak izašao. Fali mnogo engleski salah!
radisa Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Zbog sličnih stvari je nedevno posle VAR-a poništen gol... Ja bih više vole da vidim gde je bio Company kod slobodnog udarca pre kornera... I još, intezitet kojim je Mustafi odgurnou igrača kod faula pre kornera, čini mi se nije bio mnogo jači od onog kojim je njega odgurnuo Aguero kod gola... NO ovo jebio faul, a ono nije...
Jeremija Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (edited) Dere ih Siti k'o mačku... Edited February 25, 2018 by Jeremija
Pokojni Ruxin Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Da budem iskren siti danas baš i ne igra na nivou svojih mogućnosti
Pokojni Ruxin Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Hvala, hvala!Jeste jedan od onih koji se uzimaju čisto jer si tu i taj dan ionako nisi planirao da radiš ništa pametnije, ali piše se i dalje kao prvi od beskonačno.
Recommended Posts