Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nem snage, u pravu si. Nikad se nećemo složiti šta je uticanje, a šta ne očigledno.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Uzgred, Ruxo, ti si tvrdio da nema ofsajda dok igrač ne dotakne loptu, jer ne utiče na igru... Kako sad, krenuo na loptu pa utiče? Sam sebe potireš i izmišljaš...

Posted

Opa, Gvaridola bas zagrijan da osvoji ovo... :fantom:

Posted (edited)
4 minutes ago, radisa said:

Uzgred, Ruxo, ti si tvrdio da nema ofsajda dok igrač ne dotakne loptu, jer ne utiče na igru... Kako sad, krenuo na loptu pa utiče? Sam sebe potireš i izmišljaš...

Koliko ja znam pravilo je - ako igrač ne pokazuje jasnu nameru da igra loptom, i ako ne utiče na sposobnost defanzivca da odigra loptom to se onda ne svira bez obzira što se nalazi u ofsajd poziciji.

Tako ja tumačim, ali nemam nameru više da jurim dokumentaciju i sranja. Kejn nije radio ni jedno ni drugo, marsijal očigledno jeste.

Eto to je moj stav od sad pa dok mi neko ne dokaže da nisam u pravu, tačka na priču.

Edited by Ruxin
Posted

Daj video ako ti je pri ruci.

Kakva je prevara ovaj Aubamejang!

Posted (edited)

Evo

Premotaj na oko 45:40 utakmice. Odoh sad da gledam dranje arsena ko čovek, po cenu da stvarno nemam pojma šta je ofsajd :D 

Edited by Ruxin
Posted (edited)

Naravno da je ovo ofsajd jer je Marsijal bio na milimetar od protivnickog igraca i pokazao namjeru da igra loptom. Uticao je fizicki na igru.

Neuporedivo sa Kejnom koji je bio 10m iza najblizeg igraca Poola i ladio muda.

Edited by MiddleClass
Posted

Maestralni Mustafa. Ne znam da li je City dao jednostavniji gol ove sezone.

Posted (edited)

@MiddleClass

Jasno sve, iako ćemo ovo sad morati da ponavljamo do kraja vremena, usput se sve braneći od optužbi da očigledno trolujemo :dry:

Edited by Ruxin
Posted (edited)

i dalje vam nije jasno da   nije ofsjd kad odbrambeni igrač poslednji igra. nevera

Edited by levi
Posted (edited)

Moze i ovako kao levi... :lol:

Edited by MiddleClass
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...