Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, radisa said:

1) čekam izjave zaraćenih strana, a u međuvremenu evo video zapisa šokantnog incidenta :lolol:

https://streamable.com/8tpwp

2) čekam da vidim ko je izvukao first blood, ako je u samoodbrani ima pravo

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

1. Pa zato sam i okačio, rekao bih da se Wiganov trener pokačio sa nekim drugim, a da je Pep smirivao...

2. Udario ga jeste defnitivno, ali da sačekam sud pravedne engleske javnosti i VAR :D

Posted

Где сме Пепељара да се бије, побогу? :lolol:

Него, оволико ћелавих глава нема ни у бекстејџу Скрудајвера. :o

Posted

Inače, za sve navijače Liverpula, pošto odnedavno imamo zvanični fan klub, krenuli smo sa organizacijom i prijavljivanjem za članstvo na lokalnom nivou. Svi zainteresovani koji bi da budu drugovi članovi sa članskom kartom, mogu da mi se jave u privatnoj poruci :)

Posted

Jebem ti izbor kome da proslijedimo kup: United, Chelsea ili Tot. :isuse:

Pep ispao jadan sa onim: "Čestitam, imali su jedan šut u okvir." Izgubio si kod trećeligaša, pokrij se ušima i šuti.

No eto, sad će nas na Wembleyu dobiti sa Zinchenkom kao lijevim bekom pa će se sve zaboraviti.

(Wigan triput dobio City u FA kupu u zadnje tri utakmice, na tri stadiona i dok su bili u tri različite lige.)

Posted

...и Ситијев скалп му је трећи премијерлигашки у купу ове године. 

Posted

Kad jos Vigan nije igrao sa ozbiljnom ekipom, a stize do zavrsnice... :fantom:

Posted

U Kardifu zadovoljni Grujanom do sada:

“I think he’s got better,” Warnock said, cited in the Echo.

“He’s not getting caught in possession as much now. He’s realising how quick it is, especially in your own half. If you dwell on the ball in the Championship it’s too late.

“I think he’s got more strengths to his bow. He’s made us play a bit more, he’s got quite good vision and he’s been very good in the air for us as well so he’s growing into it.”

Posted
13 hours ago, copkillah said:

Inače, za sve navijače Liverpula, pošto odnedavno imamo zvanični fan klub, krenuli smo sa organizacijom i prijavljivanjem za članstvo na lokalnom nivou. Svi zainteresovani koji bi da budu drugovi članovi sa članskom kartom, mogu da mi se jave u privatnoj poruci :)

Crni Copi, vršiš regrutaciju dok Hilandar Ruxin Will Grigg gori!:39_angry:

Posted

Skripi Siti u odbrani, sto su se stisli za pare, morace da kupe nekog dobrog centarhalfa ili beka, ako hoce da osvoje tu LS za jedno pet godina.

Posted

Kapirate naravno da to što pepara i ovaj siti neće osvojiti sve u jednoj sezoni samo znači da će imati podjednaku motivaciju da se dokazuju i u sledećoj. Da sam na vašem mestu ja bih sad realno kupio svetloplavi dres za gledanje lš. :fantom:

Posted

Ili ih neće usrati da namlate razliku na vrijeme, pa to bude Pepova oproštajna godina. Meni je super što će najjači sastav izvesti i u Miki Maus kupu :D

Posted (edited)

baš vala rodilo nasralo :lolol: :hail:

Edited by Ruxin
Posted

Ruxinche, zasluzeno si na tapetu. Ej bre, Wigan :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...