Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Jebote, sad gledam, sve je gluplji tekst kako vreme odmiče.

Najbolja ilustracija za to mi je Majkl Karik*, čovek je došao u MU pre 12 godina za tada vrlo solidnu sumu od 24 miliona funti. Po sistemu o kome sam već ovde pričao, to je ekvivalent 83 miliona funti danas. Na to dodajte njegovu platu za tih 12 godina i koju sumu onda dobijamo? A opet, inflaciju moraš da uračunaš i u platu jer možda se nekada squad igrač plaćao 20 hiljada funti nedeljno a sada mora bar 50. Preglupa analiza, preglupa :isuse:

*da sektaši ne poskaču, njega navodim kao primer jer je verovatno igrač sa najdužim stažom u tim bogatim klubovima i dobar pokazatelj koliko se vrednost novca u fudbalu promenila od njegovog transfera u MU.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Ma kakva crna analiza, upalili transfermarkt, zapisali koliko je ko koštao kad je dolazio, pa sabrali. Realno sam čak i ja previše ozbiljan čovek da bih to forumu poturao kao nešto relevantno, a ovi junaci obaveštavaju vaskoliku fudbalsku javnost™  da bi ekonomskom logikom među najskupljim ekipama trebalo tražiti osvajača Lige šampiona, ali da veliki uticaj ima i raspoloženje u svlačionici. :lolol:

Posted

Taj MLJ je težak glupan, isticao se par puta idiotskim tekstovima.

Posted
10 hours ago, copkillah said:

Zato što su tri sezone maksimum u svakom klubu gde ode, uvek tokom druge ili krajem druge krenu problemi koji dovedu do neizbežnog razlaza.

Ovo ti je za pljeskavicu godine. 

+1

Pogotovo u Portu i Interu krenuli silni problemi...tri trofeja, a samo dvije ruke.:lolol:

Posted
2 hours ago, copkillah said:

Taj MLJ je težak glupan, isticao se par puta idiotskim tekstovima.

Што никако није у супротности са чињеницом да Сити троши ненормалне количине пара. Није ни Секта далеко, али ставља некако ствари у перспективу.

Posted
7 hours ago, MiddleClass said:

Ovo ti je za pljeskavicu godine. 

+1

Pogotovo u Portu i Interu krenuli silni problemi...tri trofeja, a samo dvije ruke.:lolol:

Prošlo je samo osam godina otkako je otišao iz nekog kluba u prijateljskom maniru, bravo Midle :lol:

A i to ne menja činjenicu da je njegov rok trajanja u bilo kom klubu tri godine, o čemu pričamo sve vreme i što je poenta.

5 hours ago, porucnik vasic said:

Што никако није у супротности са чињеницом да Сити троши ненормалне количине пара. Није ни Секта далеко, али ставља некако ствари у перспективу.

To je kao da napišeš tekst o tome da je trava na fudbalskim terenima zelena - nepotrebno i to svako zna. 

Posted

Mogo si me pitati da li siti troši mnogo para pre brukanja sa ovim blamantnim analizama :fantom:

Posted

Lacazette operisao koljeno, šest sedmica out. To u prijevodu znači da će nam u EL prvi špic biti Welbeck obzirom da Aubameyang nema pravo nastupa.

Posted

Baš peh, ali ako nekako sa Welbeckom uspete da osvojite EL, skidam kapu.

Posted

ryan mason iz hulla je bio primoran da zavrsi karijeru nakon onog sudara sa cahillom na stamfordu. 

Posted

Šteta Za Masona, simpatičan igrač ne deluje kao dziber engleski. 

Arsenu se svi planovi polako ruše, pa čak i kopiranje Murinjo master plana za igranje LS. 

Arsenal postaje ono što je pool bio poslednjih 7-8 godina računajući iza "the slip" sezone. 

Posted

Gruja odigrao za Kardif šizofreničnu utakmicu.

Prvo je dobio SVIH 15 vazdušnih duela :Hail:

Ali je zato imao celih 60% uspešnih dodavanja :lol:

Posted

Protiv koga?

Tih 15 skokova se valjda broje kao pokušaji dodavanja?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...