porucnik vasic Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 On 12/14/2017 at 3:24 PM, Weenie Pooh said: Mda, opet te fantazije o trenerima koji su bogomdani/genetski predodređeni za usko definisan segment svog posla. Pri vrhu tabele mu je kaša previše vruća, pri dnu je previše hladna, ali od šestog do dvanaestog mesta je juuust right. To je sve naučno dokazano, naravno, zato što ga se pamti kao "uspešnog" trenera Evertona. Nema veze što su navijači tog kluba jedva dočekali da mu vide leđa i znalački ismevali Fergusonov izbor naslednika. Nema veze ni što su ga iz Reala 6-12 Sosijedada najurili govnjivom motkom. Bitan je isključivo warm bliss of familiarity: "Mojes, ko to beše? Ah da, onaj smarač iz sredine tabele..." То што причаш је наравно бдалаштина. Постоје људи који су одлични учитељи, а који напросто не би могли да се снађу на факултету, има одличних професора на универзитетима који никако не би могли да предају у гимназијама...Тако је и фудбалу.
ArleKino Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 Arsenal odigrao bljakasto, ali fantastičan volej Özila za tri boda. 88 šuteva na gol u zadnje 4 utakmice, samo tri gola. Maitland-Niles djeluje kao perfektan zadnji vezni, a ne nekakav make-shift bek na kontra strani. 10.pobjeda zaredom protiv Newcastlea, sad Praslin u Liga-kupu pa Weenie u ligi.
Miljenko Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Dodjete pred gol i onda kao da ne znate sta sa loptom. Igra korektna (do 75. minuta recimo), ali je realizacija uzasna. Kod Arsenala sam bar navikao na golove.
J.R. Cash Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Sta je sve Arnautovic u stanju da promasi, alal mu vera!
porucnik vasic Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Најбољи је играч у тиму и такав какав је.
Pokojni Ruxin Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Koliko nema hajpa ovo možda čak i bude pravi derbi. Mislim svakako su 2 najbolje ekipe u ligi. Plus naši igraju desetkovani, mada to retko kad pomogne neprijateljima.
J.R. Cash Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 6 minutes ago, J.R. Cash said: Sta je sve Arnautovic u stanju da promasi, alal mu vera! +1
Miljenko Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 4 minutes ago, Ruxin said: Koliko nema hajpa ovo možda čak i bude pravi derbi. Mislim svakako su 2 najbolje ekipe u ligi. Plus naši igraju desetkovani, mada to retko kad pomogne neprijateljima. Ja bas nesto ne vidim da ste desetkovani, osim jednog igraca, najbolja postava.
Jean-Luc Picard Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 8 minutes ago, J.R. Cash said: +1 -1
Pokojni Ruxin Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 5 minutes ago, Miljenko said: Ja bas nesto ne vidim da ste desetkovani, osim jednog igraca, najbolja postava. Ma da, najbolji evropski branič manje-više
Weenie Pooh Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 29 minutes ago, porucnik vasic said: То што причаш је наравно бдалаштина. Постоје људи који су одлични учитељи, а који напросто не би могли да се снађу на факултету, има одличних професора на универзитетима који никако не би могли да предају у гимназијама...Тако је и фудбалу. Možda je kod vas u US of A drugačije, ali koliko ja znam razlika između predavanja u gimnaziji i predavanja na fakultetu je neuporediva sa razlikom između treniranja 12. tima na tabeli i treniranja 14. tima na tabeli. Confirmation bias je jako popularna droga, nema ko ne oseti mali bump zadovoljstva kad mu se poklopi preconceived notion (Moyes je trener za timove koji ciljaju negde 6-12 mesto) sa trenutnim stanjem stvari (Moyes trenira WHU). To samo po sebi nije problem; problem nastaje kad čovek tako silno zadovoljan krene da svaku svoju hipotezu tretira kao aksiom, ili bar čvrsto utemeljenu teoriju.
Lancia Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 2 minutes ago, Ruxin said: Ma da, najbolji evropski branič manje-više intergalakticki, sta koji moj evropski. gubite danas, moj Ruxine.
Pokojni Ruxin Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Dok ovi izvale da se pepara u engleskoj naučio i prekidima nadavašmo se mi ovih "nesvojstvenih"
Recommended Posts