Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

Nisam navijac, no zbog te dugotrajnosti postujem. Jesu neki prosek, kao i vecina pobrojanih, u postu iznad, to ne sporim.
Slican odnos postovanja, cak i ako ne volim tim, imam za MLB fransize.

• Replies 15.3k
  • Views 756.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 minutes ago, copkillah said:

Eh, sad ga pretera, to je zbog Đanija kao takvog, a i oni su mi 'narodski' klub a to mi je uvek simpatično. 

dobro, salim se ja malo... djani jeste do neke, minimalne, mere zanimljiv ali nedovoljno da mi priblizi palas

Just now, cvrlle said:

dobro, salim se ja malo... djani jeste do neke, minimalne, mere zanimljiv ali nedovoljno da mi priblizi palas

Stičem utisak da si premlad da ga pamtiš kao fudbalera? :D

ma jok. ja sam se u to vreme vise lozio na jednog fudbalera s druge strane brda koji je godinama posle gradio karijeru i ime u brazilu

cvrle kontam navija za jedan od mancesterskih bogatuna pa su mu svi ostali dosadni.

palace jeste osrednji klub ali sa odredjenim sarmom zbog koloritnih karaktera koji su igrali u njemu, ian wright, attilio lombardo, djani curcic, julian gray, andy johnson, wilfried zaha... plus za mene je i to sto su iz londona,  a i zanimljive boje nose na dresu. 

Edited by Sundance Kid
typo.

uuuu njih najvise obozavam! narocite one crvene :lol:

Mesut zabio, ne piše se dobro Rafi

Palas nek ispadne, jos 1 klub manje iz Londona. Ali Roj je kralj, tako da su (sto rece Copi) mi osecanja podeljenja.
Cuj simpa "narodski klub" sa toliko sprcanih miliona. A tek ona prica sa navijaca!!! Hipsteri vol2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jebote, konte sprcao onolike meleone na moratu da bi mu azar igrao spica:isuse:

4 minutes ago, cvrlle said:

jebote, konte sprcao onolike meleone na moratu da bi mu azar igrao spica:isuse:

Morata se tek vratio posle povrede 

nisam ispratio. kad se povredio? zar nije igrao protiv WHU?

sjajan gol alonsa. odvratni southampton poceo da trosi vreme vec u desetom minutu.

Nagneceno rame... Na prošloj nije bio ni na klupi. 

Zid zajebo... Odnosno Forster lose postavio zid. Ali i Alonso je baš lepo provukao. 

Mislim da ćemo sledeće dve ili tri utakmice igrati bez Lanzinija.

bas los fudbal na stamfordu, pogotovo u drugom poluvremenu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout