Meazza Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 16 minutes ago, dillinger said: Btw ovo danas jeste njegov poraz lično. Siti nije bio briljantan i kad ih se pritisne čine kardinalne greške nazad. Ali nije imao herca da ih pritisne. Jeste u jednom mementu bilo blizu 2:2 ali je još lakše u 30.minutu moglo biti 0:3. Nije bilo tako zahvaljujući neverovatno dobrom danu Junajtedove odbrane Ovo.
gervasius twinkleminkleson Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Pa dokle će više gospoda iz uprave junajteda da štede, što se ne otvore malo da specijalni konačno dovede igrače kakve želi
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 4 minutes ago, Meazza said: Ne znam. Fali mu mnooogo dobar igrac, desetka tipa Snajdera. Znači profil tipa mata i miki, ali da nije redovni reprezentativac španije iz njihovog zlatnog doba ili najbolji igrač bundesa?
Прслин Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) ... Edited December 11, 2017 by Прслин
Прслин Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) ... Edited December 11, 2017 by Прслин
Прслин Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 29 minutes ago, Ruxin said: Inače je išao u svlačionicu da se žali kako naši slave preglasno pa ispala neka frka sa edersonom
Прслин Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 6 minutes ago, Ruxin said: Šta znam, pep ima isto para, bolji sistem, prijemčiviji je napadačkim talentima, početnu prednost...sumnjam da će gašenje požara parama ovaj put da reši problem. I kad sam već tu da kažem da može i ovaj siti vazda da napreduje. Sumnjam da će da se ponovi 15-1-0 jer to zavisi od mnogo faktora, ali očekujem osetno jači siti sledeće godine. edit - a evo ga i kolega prsllin, +1 i na njegovo da je lako pepu jer ima para Jок, него му је тешко. Дебелом Сему да дају четврт милијарде за одбрану не би примио гол до 2043.
Meazza Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 6 minutes ago, Ruxin said: Znači profil tipa mata i miki, ali da nije redovni reprezentativac španije iz njihovog zlatnog doba ili najbolji igrač bundesa? Ni blizu isti kalibar, daj.
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 minute ago, Прслин said: Jок, него му је тешко. Дебелом Сему да дају четврт милијарде за одбрану не би примио гол до 2043. Ajde, ajde, kupiće vam ameri grizmana za božić nemojte plakati
porucnik vasic Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 11 minutes ago, Meazza said: Ne znam. Fali mu mnooogo dobar igrac, desetka tipa Snajdera. Па зар нема најбољег везисту на свету?
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 minute ago, Meazza said: Ni blizu isti kalibar, daj. Pa daj neki primer ko je taj junak među sadašnjim igračima, sad stvarno ne znam na šta tačno misliš. Ova dvojica su desetke i više nego sposobne da igraju dobar fudbal, samo ne baš trenutno kod murinja.
dillinger Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) Ne razumem, neko poznaje boljeg, talentovanijeg i kompletnijeg igrača na sredini za godine koje dolaze, od Pogbe? Možda u ovom momentu Eriksen, De Brujne ili Modrić bolje igraju ali su ili na vrhu svojih mogućnosti ili blizu istog. Edited December 11, 2017 by dillinger
Meazza Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 5 minutes ago, Ruxin said: Pa daj neki primer ko je taj junak među sadašnjim igračima, sad stvarno ne znam na šta tačno misliš. Ova dvojica su desetke i više nego sposobne da igraju dobar fudbal, samo ne baš trenutno kod murinja. Ne znam, zaista. Tesko da ce naci to, u svakom slucaju. Tesko i da postoji neko ime koje bi dalo drasticnu promenu uz ovakav pristup. A Gvardiolin Siti moze biti jos i bolji sledece godine.
Weenie Pooh Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Uf, a tek one tamo sezone kako će City da kida, dobijaće utakmice sa prosečno osam golova razlike i uzeće tri Lige šampiona odjednom. Jer je opšte poznato da forma uspešnih klubova obično ide stabilno nagore iz godine u godinu, posebno posle osvojenih trofeja.
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Tako nekako je bilo u nemačkoj, a tamo je bilo teže uzeti titulu Zenit u trećoj sezoni realno, pa posle blagi pad i možda još po koja lš usput
Recommended Posts