copkillah Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 zasto sljam, vecina transfera ima neke slicne bonuse. Važi. Postoje bonusi za osvojene trofeje i priznanja, a onda postoji ovaj Barselonin kulovski pokušaj. Da ne pričam o tome što bi i onu bednu garantovanu sumu da razvuku na pet godina
Giggsy Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Mou nije nista menjao u timu. Igramo u istom sastavu
Lancia Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 zasto sljam, vecina transfera ima neke slicne bonuse. Mani to, nego sta ce da bude sutra na derbiju?
Meazza Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Da. Ako ti gledalačko iskustvo zavisi od njihove veštine i talenta, onda je logično da oni najviše zarađuju i imaju najveća prava, a ne sumnjivi biznismeni i nesumnivi kriminalci koji se motaju oko njih i obrću milijarde na njihovom radu i talentu Ponavljam, stvarno me ne zanima ko tu koliko zaradjuje. Kako bih ti rekao, smatram da nepravda prema igracima koji zaradjuju milione ne spada u najgore stvari koje se desavaju u nasem vremenu. Smesno mi je sto uopste vodimo taj razgovor.
Jeremija Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Iritira li još nekog što Murinjo forsira Rashforda na uštrb Martiala, realno ovaj drugi nije imao neku sezonu, ali ima mnogo veći potencijal.
189- Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Mani to, nego sta ce da bude sutra na derbiju? ne pitaj, necu smeti ni da gledam. jos sam posle prvog kola mislio da cemo do tottenhama dovesti igraca ali izgleda sam preterao sa zeljama. vraca se bakayoko tho.
Pečorin Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Iritira li još nekog što Murinjo forsira Rashforda na uštrb Martiala, realno ovaj drugi nije imao neku sezonu, ali ima mnogo veći potencijal. ponekad, ali niti je Martial odigrao bolje od njega, a i u ovom slucaju nije Rasford zasluzio da ga se izbaci iz prvih 11, dovoljno dobro je odigrao protiv WHU.
levi Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Martial je bio panična kupovina, i sad ne znaju šta će s njim Izgubljen je između pozicija, neće nikad biti 1. centarfor Mančestera, a nije ni elitno krilo
copkillah Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Martial je bio panična kupovina, i sad ne znaju šta će s njim Izgubljen je između pozicija, neće nikad biti 1. centarfor Mančestera, a nije ni elitno krilo Čekaj, zar im se nije već isplatio kada je izmajmunisao Škrtela?
Mil@n Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Iritira li još nekog što Murinjo forsira Rashforda na uštrb Martiala, realno ovaj drugi nije imao neku sezonu, ali ima mnogo veći potencijal. Razmišljam o tome često. Zajebano je Murinju, obojica imaju potencijal a i znanja i veštine. Utisak mi je da Martial ima ono nešto malo više potrebno za vrhunskog fudbalera od Rašforda, ali videćemo. Dobro rekoše, bio je dobar prvu, pas za 1. gol mi je bajka. Pride,
kipo Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Oba su suvo zlato. Sent from my HTC Desire 630 dual sim using Tapatalk
Weenie Pooh Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Postoje bonusi za osvojene trofeje i priznanja, a onda postoji ovaj Barselonin kulovski pokušaj. Da ne pričam o tome što bi i onu bednu garantovanu sumu da razvuku na pet godina Većina transfer fees se razvlače na više godina, obično u trajanju igračevog ugovora. Ovde je jedino čudno što su bonusi toliko veliki deo sume. I to što Mirror navodno ima tako precizne podatke, uopšte ih ne izvlači iz dupeta.
Recommended Posts