Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

evans je:

- adekvatan za pepov segsi fudbal

+1 :fantom: Edited by Прслин
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Eto složišmo se, a tamo zli jezici pričaju kako pepu treba duplo bolji tim od konkurecije da bi uzeo bilo šta :fantom:

Posted

Hoće da bude opet Welcome to Manchester bilbord ako ga dovedete?

Posted

One can only hope, sekta je tad baš bila što se ono moderno kaže triggered  :thumbup:

Posted

Odlicno pojacanje! 29 ljeta, zna sta radi. Sto neko rece, za klasu bolji od Stonsa

Posted

Odlicno pojacanje! 29 ljeta, zna sta radi. Sto neko rece, za klasu bolji od Stonsa

Dobro, to je drugo. 

Posted

Nem pojma što je ppp-u toliko potrebno da raša i stouns budu promašaji, ali tough titties...mladi, talentovani, imaju najboljeg učitelja na svetu, više sreće sledeći put :fantom:

Posted

I ti gubiš vreme na objašnjavanje, bolje likuj što dolazi za klasu bolji štoper od Stonsa a za pet puta manje pare. Pepara :Hail:

Posted

Pa sad jedino i mogu da objašnjavam™

Zaboravite na edukativno-zabavni karakter mojih postova, čista edukacija bajo moj :(

Posted

I ti gubiš vreme na objašnjavanje, bolje likuj što dolazi za klasu bolji štoper od Stonsa a za pet puta manje pare. Pepara :Hail:

Чист геније! :ziga:

Posted

10/50 Odustajem, prođe dan. Zasad samo s Ostrva ubo.

Posted

Murinjov omiljeni novinar glasnogovornik Duncan Castles kaže da smo zainteresovani da dovedemo Thomasa Lemara i levog beka:

Posted

10/50 Odustajem, prođe dan. Zasad samo s Ostrva ubo.

ja sam se umorio na 44 :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...