Pokojni Ruxin Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ovo onaj čelzijev ridžekt? A dobro, makar je za dž...
cvrlle Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 ... i pritom je zadrzao broj koji je nosio u rimu :misko:
Weenie Pooh Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ja se iskreno nadam da je Firmino prvi tražio da pređe na devetku, jer ako nije, da mu se oduzme broj zarad novijeg i seksijeg saigrača podseća na onu travestiju sa Lanom Jovanovićem i Džoom Kolom koja je obojicu onoliko usrećila.
cvrlle Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ja se iskreno nadam da je Firmino prvi tražio da pređe na devetku, jer ako nije, da mu se oduzme broj zarad novijeg i seksijeg saigrača podseća na onu travestiju sa Lanom Jovanovićem i Džoom Kolom koja je obojicu onoliko usrećila.to se sigurno nije desilo jer je su ovosezonski dresovi sa firminovim imenom usli u prodaju sa jedanesticom. vrv je salah ljubazno pitao a firmino, veliki majstor, rekao no problem. Sent from my E5603 using Tapatalk
radnik Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 A dobro, makar je za dž... Vidi se ko su truli bogatasi :P Price - £34.3m je za dz. Je li ovo znaci da nije oboren cuveni rekord?
porucnik vasic Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ovo onaj čelzijev ridžekt? A dobro, makar je za dž... Де Брујне? Није за џ... За овог Фараона стрепња ми је дубља од наде.
Pokojni Ruxin Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 (edited) Vidi se ko su truli bogatasi :P Price - £34.3m je za dz. Je li ovo znaci da nije oboren cuveni rekord? Ne loži me, istekao mu ugovor sa čelzijem pa došao za džabe ...ko da bi inače neko i dovodio čoveka koji je već otkad ikad propo u pl Edited June 22, 2017 by Ruxin
crtamOrasi Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Definitivno za 42+8. Rekoh ja jos onomad da nece otici za manje od 50
copkillah Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ako su bonusi isključivo povezani sa trofejima, onda je transfer ukupno 42 miliona
cvrlle Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Definitivno za 42+8. Rekoh ja jos onomad da nece otici za manje od 50 ja nadjoh samo £36.9m. bonusi se nigde ne spominju, mada sad to nije toliko ni vazno... nadam se ce biti na obostrano zadovoljstvo Ako su bonusi isključivo povezani sa trofejima, onda je transfer ukupno 42 miliona nemoj tako. uzecemo makar carabao cup
crtamOrasi Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ovo je vest sa zvanicnog sajta kluba, ne moze valjda relevantnije od toga. Ako su bonusi isključivo povezani sa trofejima, onda je transfer ukupno 42 miliona Jel verujes da ce biti tako sa klubom koji vam je uzeo 20+ miliona za Aquilanija na samrti?
crtamOrasi Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Poslednji detalj u dresu Rome, verovatno ne mozete da dobijete bolji mojo od toga.
radisa Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Super je to što je rešeno krilo, kojihih ima u Liverpoolu par komada, a od štopera i levog beka, ni traga ni glasa... Ja se neki dan zezao da će Milner (kao i ove sezone) i Henderson (jer ko bi drugi) da igraju levo... Sad me već strah hvata da i Klop isto misli...
Weenie Pooh Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Pominjali su te bonuse još pre nedelju-dve kao deo cene koji će eventualno prebaciti rekord Najskupljeg od 35 miliona (funata). Orasi tvrdio pazar, tvrdio, sve neke pedesetine-šezdesetine miliona (evara), kad ono međutim.
Weenie Pooh Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 od štopera i levog beka, ni traga ni glasa... Oko štopera je bilo previše glasa, jbg. Za levog beka se sad intenzivno pominje Brodžersarin Kieran Tierney, dvadesetogodišnji škotski Bejl Moreno branič kome su najjače strane dribling i osećaj za feeling za asistenciju.
Recommended Posts