Jump to content
IGNORED

Kupovina novog automobila u Srbiji

BarryWhite

Recommended Posts

Posted (edited)
7 hours ago, zorglub said:

@Ayatollah Sorry, ali morao sam:

Zemo inače ima super kanal, preporuka.

Baš si ovo morao da mi okačiš u danu kada sam kolima udario psa na autoputu kod Beške, pa moram da se jebavam sa kaskom i servisom...Taman da ih pitam da li da očekujem da mi kola crknu u naredne četiri godine...

Edited by Ayatollah
  • Tužno 4
Posted

Jbg, izvini. Ja se nadam da će tvoj biti izuzetak koji potvrđuje pravilo, eto.

Posted
8 minutes ago, zorglub said:

Jbg, izvini. Ja se nadam da će tvoj biti izuzetak koji potvrđuje pravilo, eto.

Izvini ti. Trenutno sam privatno u jako loših mesec dana, pa sam generalno napet i nervozan, još mi je samo ovo sa kerom juče trebalo kao šlag na tortu.

Svakako je dobro da znam ovo za motor u 3008-ci, da ga dam na prodaju dok je vreme, a da do tada redovno menjam ulje i radim servis. Valjda će izdržati još 3-4 godine, i tako nisam mislio da ga vozim do 150k ni u kom slučaju.

• +1 1
Posted

Govna kerovi samo štetu prave 

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

u poslednja 2 dana sam video nekoliko novih tojota c-hr... bogo mili kakvo vozilo, kakav dizajn. okej može se cinično reći da malo podseća na ove električne kineze po sajber orijentaciji ali ako se uzme da je ovo realno suv od blizu 4,5m a da kida kako je sve aerodinamično i sporty, mora se priznali da su vrlo redefinisali prostor u kome se kreću da ovim modelom - bukvalno su izbacili iz igre hondu. samo se nadam da su bitno popravili performanse jer je prethodna verzija bila solidno penzionerska /što se meni dopalo sic/ i prilično u raskoraku sa futurističkim dizajnom.

da ne košta 50k....