radisa Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Just now, Peter Fan said: Jel ovo tacno? Ako jeste iznenadjan sam da to uopste ima u ponudi za auto ove klase. Inace, slike su ti skrbave, ali zato auto odlican :-) Srecno! Hladjenje prednjih imam, hladjenje zadnjih ima samo u premium verziji... Realno, ovo je u Evropi mnogo skuplji auto nego u USA, cena je u rangu Mercedes GLCa ovde, ako se ne varam... Kod vas je to dosta jeftinije, pa je moguce da je i oprema drugacija... 1
radisa Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 E da, u gepeku imam šuko na 220V... Kad sam video bilo mi bas uvrnuto... 3
Lancia Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Kako ti se cini sama voznja u odnosu na prethodni model?¿
radisa Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 9 minutes ago, Lancia said: Kako ti se cini sama voznja u odnosu na prethodni model?¿ Mnogo tecnije, ima dosta bolje ubrzanje, cini mi se i da bolje reaguje... I tiši je mnooogooo... Bukvalno se na 130 motor ne čuje uopste... 2
renne Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 54 minutes ago, radisa said: E da, u gepeku imam šuko na 220V... Kad sam video bilo mi bas uvrnuto... I pa imam i ja to u Compasu, mislim da sam i pisao o tome, pa se @Lancia smejao 1
djeneralche Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Dzaba, ne vredi, ove kockaste linije oko tockova, moj ocd svaki put kada vidim kaze da ja ovo ne razumem. 2
bios Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Čestitke @radisa A onaj prethodni će tek što se razradio da ide kod sledećeg vlasnika
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 ček @radisa šta si uzeo, opet rav4 ili nešto drugo
Ardian Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 13 hours ago, radisa said: Ono sto me iznenadilo je ponasanje na autoputu, tj. kako radi line assistent... ako voziš jednim trakom, sam skrece u krivinama, pre nego dodje do linije, za razliku od predhodnog modela... Dosta olaksava voznju... Lane assist. I kod mene u Sportidžu. Pali se na 60 km/h. Ume da bude jako korisno, ali nekad i iritantno. Ili jednostavno moraš da se navikneš da uvek kad hoćeš da mrdneš (bar malo) iz trake - pipneš migavac. U suprotnom ide zvučno upozorenje praćeno sa haptičkim (vibracija volana), a ako samo gaziš liniju i sistemi registruju da ne želiš iz nje - koriguju ti volan nazad u traku. Ono što me je potpuno iznenadilo od sistema koje ima je: obaveštenje da je vozilo ispred vas krenulo! Stojiš u nekoj koloni i vozilo ispred tebe krene, a ti ne kreneš odmah za njim - prijatni Biip i obaveštenje na desnom cajgeru. Još da smisle isto to za paljenje zelenog na semaforu .....
radisa Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ček @radisa šta si uzeo, opet rav4 ili nešto drugo Rav4 plug in...
Haklberi Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Rav4 je po meni najlepši auto u toj klasi. Dugo da te služi. 1 1
duda Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Čestitam @radisa, dugo da voziš taj auto i bezbedno, što je najbitnije. a kod mene vako stoje stvari, auto će za koji dan da bude u luci Kopar i za petnaestak dana u BG 1
ZSNj Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Takodje, cestitam @radisa. Fenomenalno izgleda novi Rav. Zelim ti da te dobro sluzi, i da bude ocuvan za jedno 2-3 godine kad bude na prodaju.. Racunaj da imas kupca
lord_s Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 On 11. 6. 2023. at 13:08, napadaj said: Da li je neko probao Mazdu CX-30 i Kiu XCeed i kakvi su utisci? Tek sad vidim, ako te i dalje nesto zanima - pitaj Pazario sam CX-30 pre 2 godine, a u procesu sam isao na test voznju XCeeda 1
napadaj Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 E vrh Kakvi su utisci posle dve godine? Da li je dovoljno velika za sve što ti treba? I šta je prevagnulo u njenu korist ispred Xceed?
Recommended Posts