July 29, 20231 yr Just now, Peter Fan said: Jel ovo tacno? Ako jeste iznenadjan sam da to uopste ima u ponudi za auto ove klase. Inace, slike su ti skrbave, ali zato auto odlican :-) Srecno! Hladjenje prednjih imam, hladjenje zadnjih ima samo u premium verziji... Realno, ovo je u Evropi mnogo skuplji auto nego u USA, cena je u rangu Mercedes GLCa ovde, ako se ne varam... Kod vas je to dosta jeftinije, pa je moguce da je i oprema drugacija...
July 29, 20231 yr 9 minutes ago, Lancia said: Kako ti se cini sama voznja u odnosu na prethodni model?¿ Mnogo tecnije, ima dosta bolje ubrzanje, cini mi se i da bolje reaguje... I tiši je mnooogooo... Bukvalno se na 130 motor ne čuje uopste...
July 29, 20231 yr 54 minutes ago, radisa said: E da, u gepeku imam šuko na 220V... Kad sam video bilo mi bas uvrnuto... I pa imam i ja to u Compasu, mislim da sam i pisao o tome, pa se @Lancia smejao
July 29, 20231 yr Dzaba, ne vredi, ove kockaste linije oko tockova, moj ocd svaki put kada vidim kaze da ja ovo ne razumem.
July 29, 20231 yr Čestitke @radisa A onaj prethodni će tek što se razradio da ide kod sledećeg vlasnika
July 30, 20231 yr 13 hours ago, radisa said: Ono sto me iznenadilo je ponasanje na autoputu, tj. kako radi line assistent... ako voziš jednim trakom, sam skrece u krivinama, pre nego dodje do linije, za razliku od predhodnog modela... Dosta olaksava voznju... Lane assist. I kod mene u Sportidžu. Pali se na 60 km/h. Ume da bude jako korisno, ali nekad i iritantno. Ili jednostavno moraš da se navikneš da uvek kad hoćeš da mrdneš (bar malo) iz trake - pipneš migavac. U suprotnom ide zvučno upozorenje praćeno sa haptičkim (vibracija volana), a ako samo gaziš liniju i sistemi registruju da ne želiš iz nje - koriguju ti volan nazad u traku. Ono što me je potpuno iznenadilo od sistema koje ima je: obaveštenje da je vozilo ispred vas krenulo! Stojiš u nekoj koloni i vozilo ispred tebe krene, a ti ne kreneš odmah za njim - prijatni Biip i obaveštenje na desnom cajgeru. Još da smisle isto to za paljenje zelenog na semaforu .....
July 30, 20231 yr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ček @radisa šta si uzeo, opet rav4 ili nešto drugo Rav4 plug in...
August 1, 20231 yr Čestitam @radisa, dugo da voziš taj auto i bezbedno, što je najbitnije. a kod mene vako stoje stvari, auto će za koji dan da bude u luci Kopar i za petnaestak dana u BG
August 1, 20231 yr Takodje, cestitam @radisa. Fenomenalno izgleda novi Rav. Zelim ti da te dobro sluzi, i da bude ocuvan za jedno 2-3 godine kad bude na prodaju.. Racunaj da imas kupca
August 1, 20231 yr On 11. 6. 2023. at 13:08, napadaj said: Da li je neko probao Mazdu CX-30 i Kiu XCeed i kakvi su utisci? Tek sad vidim, ako te i dalje nesto zanima - pitaj Pazario sam CX-30 pre 2 godine, a u procesu sam isao na test voznju XCeeda
August 1, 20231 yr E vrh Kakvi su utisci posle dve godine? Da li je dovoljno velika za sve što ti treba? I šta je prevagnulo u njenu korist ispred Xceed?