Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

O, pa on je i tamo pametniji od trenera. :D Lud Vilota k'o konj. 

• Replies 12.1k
  • Views 749.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gazi!

Према сазнањима РСБ-а, велики део посла, што се тиче кадровских решења, могао би веома брзо да буде завршен, а играчи који су најближи потпису са Црвеном звездом су: Мелег, Стојиљковић, Кузмановић, Јованчић, Филип Ђорђевић и Медојевић!

ne mogu da kazem da me fascinira ovaj spisak, ali nadam se da ce ovi igraci, ako i dodju, postati operativni™ tek nakon kvalifikacija, a da ce kvalifikacije izneti kadar iz prosle sezone.

Edited by Nikodije

hteli bi copy paste prošli letnji prelazni rok, samo što to ne ide baš tako

makar razmišljaju u dobrom pravcu 

Sa ovog spiska, eventulano Medojevic moze biti upotrebljiv kao zamena za Donalda, mada ne znam u kakvom je stanju. Mozda i ovaj Stojiljkovic, kao drugi spic.

Kuzmanovica i Djordjevica ce Terza ponosno predstaviti kao bombe, a realno su ispovredjivane ispusene mustikle. Posebno Djordjevic mi se nimalo nije dopadao ni na vrhuncu, a verovatno ce ih odrati za platu.

Naravno, pod uslovom da je ovo tacno.

23 minutes ago, Nikodije said:

Према сазнањима РСБ-а, велики део посла, што се тиче кадровских решења, могао би веома брзо да буде завршен, а играчи који су најближи потпису са Црвеном звездом су: Мелег, Стојиљковић, Кузмановић, Јованчић, Филип Ђорђевић и Медојевић!

ne mogu da kazem da me fascinira ovaj spisak, ali nadam se da ce ovi igraci, ako i dodju, postati operativni™ tek nakon kvalifikacija, a da ce kvalifikacije izneti kadar iz prosle sezone.

6 komada a još nije počeo strance da dovodi!

Dr Terzić :Hail:

Edited by Apollo Creed

Šta znam, ne bih volio da svi ovi dodju, ali Đorđević ili Kuzmanović bi vjerovatno iskustvom pomogli™. Medojević je koliko znam stalno povrijedjen, mada je vjerovatno u teoriji najbolje rješenje tu.

To su otprilike igrači kojima se mi možemo nadati, jebiga, i vjerovatno vrijedi rizikovati.

Kuzmanovic i Medojevic ...:dry: ko se njih setio...

Jel ovaj Stojiljkovic onaj iz Čuke? Ko je ovaj Jovančić?

Jebo domace povratnike i jebo nase omladnice. Daj 5 stranaca!

2 hours ago, Apollo Creed said:

Kuzmanovic i Medojevic ...:dry: ko se njih setio...

Jel ovaj Stojiljkovic onaj iz Čuke? Ko je ovaj Jovančić?

Jovancic igra u Vojvodini, pre toga u Borcu. Zadnji vezni, dade sad i komsijama gol. Jedan od kvalitetnijih igraca na toj poziciji u nasoj ligi. Mada ima 27 godina, nije bas neki prospekt... 

Stojiljkovic jeste taj iz Cuke. Igrac je Brage, mada je sad bio na pozajmici u Kajzeriju gde se bas i nije proslavio. U Bragi bio solidan. Prednost je svakako to sto ga Milojevic dobro poznaje... 

Meni se od navedenih Medojevic najvise svidja. Odlican igrac, koji bi kod nas procvetao... 

Gde je i sta radi Bole Jankovic?

Stojiljkovic iz Brage bi bio odlicno pojacanje. Medojevic je vise bio u bolnici zadnjih 2-3 sezone (bar znam za Bundes, valjda je ovu sezonu bio negde u Cvajti). Kuzamano ok, Filip Djordjevic je takodje bio dobar, al morao bih da guglam gde je igrao ove sezone.

Tesko da ce ijedan od navedenih doci.
Preskupi, ogromne plate, obestecenje...

3 hours ago, John Coltrane said:

Filip Djordjevic je takodje bio dobar, al morao bih da guglam gde je igrao ove sezone.

Нигдје :D

Под уговором је с Лациом али не сјећам се кад је задњи пут ушао у игру.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout