levi Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) Jovelja se upisao iz penala za to vreme omladinci bez njega pokradeni u Novom Sadu Edited May 5, 2018 by levi
Dimitrije Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Spartak nije toliko podredjeno koliko rezultat pokazuje. Dobro se dodaju ali im fali napadac. U Zvezdi se oseca odsustvo Le Taleka i prisustvo Racica. Frimpong nije pouzdan igrac. O Racicu ce verovatno Harper. Milojevic ce da izgubi glas od vikanja na igrace u zoni odbrane. Primecuje se manjak agilnosti i zustrine kod Zvezdinih igraca verovatno zato sto je za Zvezdu prvenstvo zavrseno.
harper lee Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 8 minutes ago, Dimitrije said: Spartak nije toliko podredjeno koliko rezultat pokazuje. Dobro se dodaju ali im fali napadac. U Zvezdi se oseca odsustvo Le Taleka i prisustvo Racica. Frimpong nije pouzdan igrac. O Racicu ce verovatno Harper. Milojevic ce da izgubi glas od vikanja na igrace u zoni odbrane. Primecuje se manjak agilnosti i zustrine kod Zvezdinih igraca verovatno zato sto je za Zvezdu prvenstvo zavrseno. Najbolji je komentator koji oglasava gresku (los pas) Frimponga a pored drvne gradje Racica lopta prolazi kao pored turskog groblja jer dok se on smisli sta ce i kako s njom zavrsi se poluvreme.
Dimitrije Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Do sada, dve najbolje prilike za Spartak napravio je Frimpong u prisustvu "drvne grdje".
harper lee Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 17 minutes ago, Dimitrije said: Do sada, dve najbolje prilike za Spartak napravio je Frimpong u prisustvu "drvne grdje". Frimpong je jednu utakmicu odigrao kad su trcali i svi ostali (protiv Krasnodara) i bio je odlican. Ovako mora da pokriva isprdjivanje "Zvezdinih vojnika" tipa Stojkovica koje zabole da potrce na ovakvim utakmicama.
Dimitrije Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Imao je Frimpong dobrih momenata u Zvezdi. Medjutim, nedostaje mu postojanost u toku same utakmice jer ima padova i kada dobro igra.
Milosh76 Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Odlicna vest za Milojevica, nadam se da ce I ostati jos dve sezone kod nas. Javna je tajna da ni Frimpong ni Racic nisu za Zvezdu
Gutterball Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Šta znam, meni je Frimpong sasvim ok igrač za našu rotaciju. Račić svakako nije ni za prići prvom timu...
Dimitrije Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Frimpong JE trenutno cetvrti stoper )iza LeTaleka, Savica i Babica) i tu ulogu moze da obavlj sasvim solidno. Doduse, ja se nadam da u sledecoj sezoni Erakovic iz juniora pocne da dobija prilike da igra. Sto se tice Racica, meni je za sada nepoznanica zasto on igra. Moguce je da Milojevic vidi potencijal kod Racica koji vecina nas laika ne vidi. Ne volim da verujem da je u pitanju da Racic igra zato sto tako zeli njegov menadzer ili neko mocan i opasan. Valjda Milojevic ne bi produzavao ugovor ako je stavka ugovora da Racic mora da ima odredjenu minutazu.
MiddleClass Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Frimpong je "prodao" proslogodisnji mec sa Vozdovcem koji nas je kostao titule. Kako je ostao u Zvezdi posle toga nije mi jasno.
Moća Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Frimpong je "prodao" proslogodisnji mec sa Vozdovcem koji nas je kostao titule. Kako je ostao u Zvezdi posle toga nije mi jasno.Kako je on prodao pored zivog Andjelkovica???Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts